Bahar ve Yaz Aylarında Hamiş Olmak İsteyenler

yok hmn ilk ayda başlıyor. arkadaşım söyledi hamiş olan.

bu arada hormon tahlilleri reglinin 2 ya da 3. günü yapılıyor. bence 2. günü git ve şu an adetliyim, çocuk istiyoruz bu yüzden hormon tahlillerimi yaptırmak istiyorum de. onlar yapılsın. bitince de hem sonuçlarını gösterirsin hem de ultrasonla her şeye bakar. ben öyle yaptım

ben geldim herkese meraba RaBBİM Hepimizin gönlüne göre versinn belirti konusunda her ay sıkıntılarımz oluor hepsinin psikolojik olduğunu düşünüorum hiç geçikmezken benimde regl 3 gün geçti bu ay ama sonuç malesef

hoş geldin bebekdaşım ))

aynen öyle neyse iste pozitif enerjilerimiz ve dualarımızla herkes hamiş olucak napıcazzz )))

niye böyle oluyo kızlar nie herşeyi belirti olarak görüyorum niye üzüyorum kendimi moralim çok bozuk takmicam diyorum Allah ol demeden olmaz diyorum ama ister istemez üzülüyorum bişey söyleyin.. söyleyinde takmayım kafaya bu ay çok iyi çalıştık hiç boş geçirmedik niye bu kadar ümit? üzülüyorumda sonra ya adet olursam diye.. herşeyi belirti sayıyorum mide bulantısı, ayaklarda yanma, aşırı gaz....sonra kızıyorum kendime vakit saat gelince engel olamazsın vakti değil demekki diyorum... of kızlar na yapıcam ben akıl verin bana sizide sıktım

cnm 5 günün kaldı sabır...

biliyorum çok kafana takıyorsun, seni çok iyi anlıyoruz canımın içi.. hepimiz böyleyiz. takıyoruz naparsak yapalım. çünkü çok istiyoruz mucizemizin gelmesini...

isteğimiz sınav kazanmak olsa çalışırız kazanırız yolu bu ama bebek çokta elde olan bişi diil maalesef. çalışmalarımızı yapıyoruz ama :) olacağı kesin değil. hep bi heyecanlı bekleyiş. her günü iple çekip o günün gelmesini istiyoruz. bu yaşımıza kadar umursamadığımız en ufacık bi ağrıyı, mide bulantısını, uykuyu bebeğe yoruyoruz.
yıllardır gördüğümüzde o kırmızıları, belki de tek düşündüğümüz, "öff şimdi karnım ağrıyacak, bi ağrı kesici içip battaniyenin altına gireyim sıcak tutayım " iken, şimdi kırmızıyı gördüğümüzde gözyaşlarımız da geliyor ardından...
ztn her adet zamanı sıkıntılı bi süreçken, bir de mutsuzluk ekleniyor o güne.. bir kaç gün surat düşük geziyoruz, taa ki adetin bitişine dek. yine umutlar filizleniyor.. bu sefer takmıcam, olursa olur olmazsa olmaz diyoruz. yine ovulasyon hesaplıyoruz. bir dahaki adet zamanını tespit edip, yine çalışmalar sonrası ayakları havaya dikiyoruz :) yine heyecanlı günler başlıyor ardından.. sona yaklaştıkça test mi yapsam, çıkar mı erkenden diye soru işaretleri beliriyor kafamızda...ah şu çift çizgiyi bi görsek... bunun hayaliyle yaşıyoruz...

ama olacak tatlım... yeri ve zamanı var, hayatımızdaki her şeyde olduğu gibi... evliliği de öyle beklemedik mi? ya okulların bitişini? telaşlı telaşlı gelinlikler bakılışını? eşlerimizin evlilik tekliflerini? evleri arayışımızı? eşyaların bakılışını?

şimdi de hayat bize bunun da bir zamanı var diyor... nasıl hayatının aşkını bekleyip evlendiysen, bu da bi gün olacak diyor... ileride bunları konuşcaz. ne kdr telaş yapmışız dicez. aynı önceki telaşlarımız gibi... sonra başlıcak bebeğim hep ağlıyor demelere... hangi okula yazdırsam, askerde ne yapacak oğlum, kızım hangi üniversiteye gidecek, kiminle evlenecek.. ve torunlar...
hayat bu, heyecansız ne anlamı olurdu ki bu mucizelerin... boşver tatlım bekledikçe hem heyecanı, hem de mutluluğu artar onun.. en kıymetli olur....

İnşallah bizleri çok bekletmeden gelir mucizelerimiz....

Son düzenleme:

"no commenttt" :101:

çok teşekkür edrim canım nasıl rahatlattın beni bilemezsin burda herkes birbirinin derdine mutluluğuna şahit herkes birlikte üzülüyor birlikte seviniyor bizimde bir gün olacak vakti geldiğinde olsun çok şükür halimize..ama insan dertleşmek istiyo yanındakilere anlatamzken herşeyi burda herkes çıkarsız birbirlerine sahip çıkıyor iyi ki varsınız canlarım yaa daha yeni olmama rağmen çok alıştım sizlere...

selam kızlar nasılsınız güzel haberler varmı
buraya bat yazdırmıştım ve çok şükür benim mucizem geldi
dün bat günümdü test yaptım ve silik çizgi gördüm sonrasında kanda baktırdım değerim 129.06 çıktı
umarım sağlıkla kucağıma alırım daha çok yeni.. sata göre hesaplandığı için 5 haftalık gösteriyo çünkü adetimi bir gün geçti
benim hesabıma göre 2.5 haftalık tam yumurtlama günümde oldu
rabbim tüm isteyenlere versin inşallahh kimsenin kucağını boş bırakmasın

Allah sağ salim kavuştursun sizi tebrik ederim hayatımmm

tebrik ederim cnm Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah böyle güzel haberler duyunca umutlarım çoğalıyo belirtilerin varmıydı cnm?

hımm 2-3 gündür uğrayamadım topiğimize yeni arkadaşlar gelmiş haydi bakalım bayağı artmışız ne kadar çok hamilemiz olmuş maşallah
Ovulasyonum bile başlamadı daha yahu ayy ne sıkıcı oldu böle daha ovulasyon olacak da 27 haziran gelecek de ben de istiyorum 28 günde bir adet bu haksızlık bana tam 30 gün var daha adetim dün bitti bu ay da yakın arkadaşımın düğünü olcak umarım çabucak geçer zaman :)

İşte bu kadar.

Kocaman öpüyorum seni.

Oyyyyyy maşallah. Hadi gözün Aydın canım benim en sonunda geldi afacanın göbişine. Bu ay bende çok hamile gibi hissediyorum. Üstelik eşimde ilk defa bu kadar olmuş gibi davranıyor. Karnımı sevip okşuyor onunla konuşuyor. Umarım kendimizi kandırmıyoruzdur.

ne güzel yazmışsın pufböreği eline sağlık sanki beni daha doğrusu hepimizin her ayki yaşadıklarını anlatmışsın . Umarım hepimizin isteği olur, hayal kırıklıkları azalır....

İnşallah biz de böyle güzel haberler alırız.Hayırlı olsun canım.Allah kavuştursun bebişine.Çok sevindim senin adına.

tebrik ederim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere olsun inşallah...

Heyecandan karnıma ağrılar giriyor.Tuvalete gitmeye korkuyorum kırmızı görücem diye!Kabus ya!Gün yaklaştıkça insan ne yapacağını şaşırıyor.Gel cuma geel geel :18::18::18:

cnmmm geçen gün aklımdaydın. dedim bat gelio naptı acaba? çok güzel haberlerle geldin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Güzel bi hamilelik geçir inşallahhhhh.

Not:Bu arada hamilelik 40 hafta hesabına göre yapıldığından son adet tarihine göre sayılır haftaları. yani evet 5 haftalıksınnnnn :)

kızlar dün akşam duygusala bağlamışım ben :) şimdi yazdıklarımı okuyorum da....

çok teşekkür ederim hepinize, çok güzel şeyler yazmışsınız... hepimizin içindekileri dile getirdim... dediğim gibi inşallah çok bekletmeden gelir mucizelerimiz...

öpüyorum hepinizi kocaman kocaman canım arkadaşlarımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…