Bahar ve Yaz Aylarında Hamiş Olmak İsteyenler

inşallah hamilesindir canım :)
ben ü3 ay önce ilk muayneye gittiğimde doktorum küçük bir kistcik görüyorum ama bu bence her kadında olması gerektiğine inandığım bir şey merak etme sakıncası yok bir kutu ilaç verdi bunu iç zaten ben onu öbür ay görmiycem bile dedi. sonra eve geldim annem söylendi durdu ilaç içe içe dengeni bozuyorsun bırak içme bişey dedi bende içmedim hiç bişey. hemen ardından ertesi günde regl oldum muhtemelen onu gördü diye düşündük. haziran ayındada olmasa doktora gidicem o kisti söyliycem omu engel oluyor acaba diye... bendede böyle bir durum vardı...
canım adet olmaya yakın rahım kalınlasır kıst gıbı gorunmez bence baska doktorada gıt ıhmal etme ıcseydın keske verdıgı ılacı

inşallah hamilesindir canım :)
ben ü3 ay önce ilk muayneye gittiğimde doktorum küçük bir kistcik görüyorum ama bu bence her kadında olması gerektiğine inandığım bir şey merak etme sakıncası yok bir kutu ilaç verdi bunu iç zaten ben onu öbür ay görmiycem bile dedi. sonra eve geldim annem söylendi durdu ilaç içe içe dengeni bozuyorsun bırak içme bişey dedi bende içmedim hiç bişey. hemen ardından ertesi günde regl oldum muhtemelen onu gördü diye düşündük. haziran ayındada olmasa doktora gidicem o kisti söyliycem omu engel oluyor acaba diye... bendede böyle bir durum vardı...

cnm bence de tekrar doktora git. hem tahlillerini de yaptır. sonra da olumlu enerjileri yaymaya başlaaa

aslında daha önceki adet gecikmelerimde yaptığım testlerde hep 0.1 çıkardı bukez o.32 çıkınca acaba diye düşündüm bana yardımcı olabalir misiniz umudumu yitirmesem mi yoksa bu ay için havluyu atsam mı

cnm 5 ve aşağısı negatif oluyormuş maalesef. bi de senin gecikeli epey oldu dimi? hani daha adet gününde test yaptırsan ya da öncesi tmm şansın var dicem de, geçmiş bile

aslında daha önceki adet gecikmelerimde yaptığım testlerde hep 0.1 çıkardı bukez o.32 çıkınca acaba diye düşündüm bana yardımcı olabalir misiniz umudumu yitirmesem mi yoksa bu ay için havluyu atsam mı
içimden bir ses hamile olduğunu söylüyor :D ki inşallah öylesindir. sabret bence bir kaçgün daha bekle ve sonra kan testi falan yaptır.

cnm 5 ve aşağısı negatif oluyormuş maalesef. bi de senin gecikeli epey oldu dimi? hani daha adet gününde test yaptırsan ya da öncesi tmm şansın var dicem de, geçmiş bile

çok doğru söylüyorsun canım benim ama geçenlerde bahsetmiştim belki hatırlarsın yumurtlama akıntım çok uzun sürdü diye o da bana ayrı bi umut olmuştu yumurtlama akıntım en son 19 mayısta geldi yani 8 gün önce gerçi o zaman olsaydı bu değer bu kadar düşük olmamalıydı bu acabalar öldürecek beni

cnm bence de tekrar doktora git. hem tahlillerini de yaptır. sonra da olumlu enerjileri yaymaya başlaaa

ikinci aynı cvp... ya ben yanlış yaptım ozaman pöff ama arkadaşlar o ilcı bu ilacı diye kac kutu ilaç doldu kucağım benımde moralım bozulmuştu içmamiştim... ben bu ay geçsin son 3 gunumya ondan sorna hemen doktora gidicem karar verdim

ya neden anneler hep böyle ben de ıkı ilaç içicem diye çok sinirleniyor ilaç içiyosun akışına bırak diye bak şimdi beni endişelendirdiniz ben doktora gideyim yaaa
senı talaslandırmak ıcın soylemedım ama oyle bısey varsa onlemını alırsın banda ılk konturole gıttıgımde kucuk kucuk kıstler var denıldı adını bıle soylemedı sonra ıkıncı konturolde soyledı pko dedı ve dedı herkezde var her 10 kısıden 4 de var dedı bende bu ay hormon testı yaptırcam

Son düzenleme:
ya neden anneler hep böyle ben de ıkı ilaç içicem diye çok sinirleniyor ilaç içiyosun akışına bırak diye bak şimdi beni endişelendirdiniz ben doktora gideyim yaaa

benim de babam öyle. ki laborant kendisi :)

ilaç içe içe dengeni bozdun diyo hep. ocaktan beri sadece adetimin ilk günü ağrı kesici içiyorum.başka da ilaca ağzımı sürmüyorum

bu arada benım bu ay akıntımda cok geldı. hep o bahsettiğiniz kıvamda ama hep alttarafta var öyle bişey :P

cnm birkaç çeşit akıntı var.

dry: kuru
sticky: yapışkan akıntı
creamy: krem kıvamında akıntı
watery: su gibi akıntı
eggwhite: yumurta akı kıvamında, uzayan bi akıntı.(yumurtlama zamanında olması gereken)

benim 5 gün geldi mesela eggwhite akıntım. o da benim ovulasyon dönemim ztn. öncesinde su gibi akıntı oluyor 2 gün fln.

ztn adet sonrası kuru oluyor. eggwhite sonrası ve adete dek genelde krem kıvamında

KIZLAR BENİM ADETİME 5 GÜN var ama dünden beri midemde bi bulantı var istifra etmiyorum ama etçekmişim gibiyim sanki boğazzımda herşey niye öle oluyo?bilen varmı?...

cnm birkaç çeşit akıntı var.

dry: kuru
sticky: yapışkan akıntı
creamy: krem kıvamında akıntı
watery: su gibi akıntı
eggwhite: yumurta akı kıvamında, uzayan bi akıntı.(yumurtlama zamanında olması gereken)

benim 5 gün geldi mesela eggwhite akıntım. o da benim ovulasyon dönemim ztn. öncesinde su gibi akıntı oluyor 2 gün fln.

ztn adet sonrası kuru oluyor. eggwhite sonrası ve adete dek genelde krem kıvamında

benım eggwhite dedıgımız şekilde yumurtlamada başladı günde bır kere yoğun olmak uzere. sımdı reglime 3 gun var hala o kıvamda gibi ama normalden yoğun ona eminim çünkü bukadar sabah akşam yoğun gelmezdi.

benım eggwhite dedıgımız şekilde yumurtlamada başladı günde bır kere yoğun olmak uzere. sımdı reglime 3 gun var hala o kıvamda gibi ama normalden yoğun ona eminim çünkü bukadar sabah akşam yoğun gelmezdi.

cnm valla belirti aramıcaz diyoruz ama aramadan da duramıoz :) hamileyken akıntı artarmış. bilemedim kiiiii

cnm valla belirti aramıcaz diyoruz ama aramadan da duramıoz :) hamileyken akıntı artarmış. bilemedim kiiiii

nasıl yanı o belırtıler hemen anındamı başlıyor ben daha ılerı aylarda olur dıye dusunuyorudum o akıntı yoğunluğunu falan ama bılemıyroum.
ya bu arada ben su kist olayından cok bulandım suan ya doktora gıtsemmı hemen yoksa beklesemmı 3 gun var ya regl ne dersınız. regl dönemınde muayne edemıyrolar zaten degılmı. ya sıdmı yada regl bıttıkten sonramı gıtsem ama regl bıttıkten sonra ılac falan derse onumuzdekıay gebelik ıhtımalım olmaz

Back