Bahar ve Yaz Aylarında Hamiş Olmak İsteyenler

tabi şöylede bir gerçek var hangi anneye sorsam ya bır yıl olmadı yok şukadar olmadı ama ne zaman düşünmedik umursamamaya başladık o ay oldu... :P bu umursamamak düşünmemek nasıl oluyor bilen varmı :D bu arada hep aynı şeyi diyorum. ben ilişki sırasında ne ster yapıyorum ne de aklıma geliyor sadece sonrasında hep oldumu tuttumuz heycanlanıyorum. buda strese giriyormu :D

valla benim tek bildiğim, eğer çocuğa karar verdiysen o stres muhakkak oluo. ama bnm şimdi 13 haftalık olan arkadaşım, korunmayı bıraktı o ay hamile kaldı. nasıl derseniz, etrafındaki tüm hamişler amaaan ztn hemen olmaz ki, boşver bırak gitsin. nasılsa hamile kalamazsın ne korunuosunuz boşu boşuna dedi. onlarda korunmayı bıraktı. henüz çocuğa karar vermemişlerdi. ve olursa olur olmazsa olmaz durumundalardı. ilk ay gebe kaldı. hani olmuodu diye söylendi millete :9:
ne ayakları havaya dikti ne günaşırı vs. çünkü ztn bebek olsun demiyorlardı.
diğer arkadaşım da ilk iki ay olmadı. stresten diyorlardı. 3. aylarında tatildelerdi. gezdi tozdu, sadece tatilin tadını çıkardı. orda gebe kalmış. ilki bizim için geçerli olamaz ama belki tatil iyi gelir hepimize ne dersiniz?
eğer bnm bu ay olmazsa diğer ay ztn tatilde olcam antalyadaaaa. belki orda gelir bebiş

valla benim tek bildiğim, eğer çocuğa karar verdiysen o stres muhakkak oluo. ama bnm şimdi 13 haftalık olan arkadaşım, korunmayı bıraktı o ay hamile kaldı. nasıl derseniz, etrafındaki tüm hamişler amaaan ztn hemen olmaz ki, boşver bırak gitsin. nasılsa hamile kalamazsın ne korunuosunuz boşu boşuna dedi. onlarda korunmayı bıraktı. henüz çocuğa karar vermemişlerdi. ve olursa olur olmazsa olmaz durumundalardı. ilk ay gebe kaldı. hani olmuodu diye söylendi millete :9:
ne ayakları havaya dikti ne günaşırı vs. çünkü ztn bebek olsun demiyorlardı.
diğer arkadaşım da ilk iki ay olmadı. stresten diyorlardı. 3. aylarında tatildelerdi. gezdi tozdu, sadece tatilin tadını çıkardı. orda gebe kalmış. ilki bizim için geçerli olamaz ama belki tatil iyi gelir hepimize ne dersiniz?
eğer bnm bu ay olmazsa diğer ay ztn tatilde olcam antalyadaaaa. belki orda gelir bebiş

antalyaya gelirsen mutlaka bana haaber ver seni göreyim :D))
ya ben antalyada hep tatil havasındayım barı denız kenarına gıdeyim iş cıkısı kocamla sonrada hooppp anladınız :))) tutatsa tutar :D ıkı ay sonra benımde tatilim egeye gidicem...

Bu ay nasip değilmiş gene cumaresi adet oldum bi kaç gün geçti heveslenmiştim n eysee hayırlısı olsun kızlarrr zamanı var demekki ...:44::20:

antalyaya gelirsen mutlaka bana haaber ver seni göreyim :D))
ya ben antalyada hep tatil havasındayım barı denız kenarına gıdeyim iş cıkısı kocamla sonrada hooppp anladınız :))) tutatsa tutar :D ıkı ay sonra benımde tatilim egeye gidicem...

şu ankaranın kasvetli havasındansa şimdi antalyada olmayı ne çok isterdim. çok şanslısın cnm bnm. gezin tabi gezin tadını çıkarın bol bol ohhhhh.

ben de izmirliyim. desene sende tatile bnm ege'me gitceksinnnn. ben 1 haftada orda tatil yapcam amaaa :)

bir tanıdımızın gebelik macerası;
iki yıl boyunca denedik çabaladık olmadı. doktorlara gittik ne bende ne eşimde hiçç bir sorun yok herşey normal görünüyor. artık yoruldum bu sitresten ve karıkoca konuştuk vazgeçtik. heycanımız taban yaptı. ya dedik bizbirbirimizi seviyoruz bebeğimizde olursa olur olmassa olmaz evliliğimiz güzel... sonra bir bıraktık o ay hamile kaldım :) nasıl rahatladıysam artık inan şok olduk. olay rahat bırakmakta...

şu ankaranın kasvetli havasındansa şimdi antalyada olmayı ne çok isterdim. çok şanslısın cnm bnm. gezin tabi gezin tadını çıkarın bol bol ohhhhh.

ben de izmirliyim. desene sende tatile bnm ege'me gitceksinnnn. ben 1 haftada orda tatil yapcam amaaa :)

aaaaa 7 yıl izmirde yaşadık ki ben hep İzmirliyim derim :D)) benim son adresim izmir olmalı. çocuklarımda İzmirli olsun isterim hep :P

cnm ztn yrn bat. yarın olsun, baktın olmadın, diğer gün sabah test yap. eğer yrn olursan testini harcamamış olursun

haklısın cnm benim aklımı karıştıran her ay olan şeyler bu ay omadı birde fala inanmıyorum ama olsa güzel olur tabi dün eşimin halası geldi komşudan, gözün aydın dedi fala baktırmış evde hamile var demiş bende güldüm geçtim ama ümitleniyo insan ister istemez :50:

cnm bişi diyim mi geçen ay ben hiç belirti yaşamadım ilk kez. dedim ki madem bi yerim sızlamıo, adet olacakmşım gibi bi hal yok, demek ki hamileyim. ama fısss çıktı diilmişim. o yüzden belli olmuo tatlım ya. bir de aynı diyorlar belirtileri. hamişsek anlamayacağımız kesin.

bu arada o dönemde vücut ne kdr ödem toplarsa, göğüsler o kdr şişip acırmış. ödem yapıcı şeylerden uzak durursak en az oranda acır. bazen dokunulmayacak gibi oluo çünkü

Kesinlikle katılıyorum. Hep olsun istiyoruz ve hep belirti uyduruyoruz. Daha doğrusu adet belirtilerimizi hamileliğe yoruyoruz.

göğüs sızlaması bende hep olurdu ama yeni birşeyler oldu bu uc aydır korunmayı bıraktığımızdan beri kasıklarımda bır küçük küçük kramplar falan olıuyor. öncesindede oluyor. bu durumunda hamile olmaya rahim yumurtalıklar falan kendini hazırlıyor herhalde diye düşünüyorum. aynı kramplardan şimdide var kasıklarımda...

Ama işte senin de dediğin gibi ağrılarda var. Ben mesela dün bi avm de bi anda iki büklüm oldum yürürken. Benim ağrım tam bikini bölgesinde. Ön tarafta ne zaman geleceği belli olmayan girip çıkan ağrı.

tabi şöylede bir gerçek var hangi anneye sorsam ya bır yıl olmadı yok şukadar olmadı ama ne zaman düşünmedik umursamamaya başladık o ay oldu... :P bu umursamamak düşünmemek nasıl oluyor bilen varmı :D bu arada hep aynı şeyi diyorum. ben ilişki sırasında ne ster yapıyorum ne de aklıma geliyor sadece sonrasında hep oldumu tuttumuz heycanlanıyorum. buda strese giriyormu :D

Ay yok ya ben asla inanmıyorum ona. Bi insan birşeyi istiyorsa oluşum aşamasında nasıl düşünmez???

aaaaa 7 yıl izmirde yaşadık ki ben hep İzmirliyim derim :D)) benim son adresim izmir olmalı. çocuklarımda İzmirli olsun isterim hep :P

aaah ah eşimin görevi nedeniyle ankaradayız biz. keşke izmirde yaşayabilsek, keşke çocuklarımı orada büyütebilsem ama nerde o şans. bnm kızım olursa ismi bile izmir olcak :52:

kızlar konuşmalarımızn aralarında çıkan reklamlara bakıomusunuz bazen. çok komik ya, bi iç çamaşırı reklamı var, tam altında da hamile kıyafetleriyle ilgili reklam var :9:
önce bunları giyyyy, sonra da diğerlerini giyersinnnn :9::9::9:

Ama işte senin de dediğin gibi ağrılarda var. Ben mesela dün bi avm de bi anda iki büklüm oldum yürürken. Benim ağrım tam bikini bölgesinde. Ön tarafta ne zaman geleceği belli olmayan girip çıkan ağrı.

Ay yok ya ben asla inanmıyorum ona. Bi insan birşeyi istiyorsa oluşum aşamasında nasıl düşünmez???[/QUOTE]

kesinlikle katılıyorum sana bende hele şükür birisi hak verdi. evet ya insan bişeyi çok isterken nasıl düşünmez onu ya... sadece bunun aşamaları olduğuna inanaıyorum ben. pozitif bir şekilde düşünüp olacağına inanaıp mutlulukla beklersen nasıl zararı olabilirki. ama olmuyor olmuyor bişeymi var sorunmu var olmayacakmı yaa diye sitrese girmek tabiki kötü etkileyecektir

aaah ah eşimin görevi nedeniyle ankaradayız biz. keşke izmirde yaşayabilsek, keşke çocuklarımı orada büyütebilsem ama nerde o şans. bnm kızım olursa ismi bile izmir olcak :52:

bende eşimin işi sebebiyle antalyadayım. alışmaam zor oldu helede insanlarına. izmir insanından sonra nekadar soğuk ve ımmm nazik gelmediler bana anlatamam biraz üzüldüm ama alıştım

Merhaba hanımlar. Cahilliğimi mazur görün ama BAT ve SAT tam olarak ne oluyor. Bat adet günümüz mü, sat yumurtlama günü mü??? konunuzu okuyordum da benim kafam karıştı. Ben de yavaş yavaş bebiş niyetine giriyorum. herkes için hayırlısı :52:

[/QUOTE]
kesinlikle katılıyorum sana bende hele şükür birisi hak verdi. evet ya insan bişeyi çok isterken nasıl düşünmez onu ya... sadece bunun aşamaları olduğuna inanaıyorum ben. pozitif bir şekilde düşünüp olacağına inanaıp mutlulukla beklersen nasıl zararı olabilirki. ama olmuyor olmuyor bişeymi var sorunmu var olmayacakmı yaa diye sitrese girmek tabiki kötü etkileyecektir[/QUOTE]

Sonuna kadar Arkandayım :))) bence hamile kalabilmek için 21 gün olumlama yapmamız lazım

Son düzenleme:
kesinlikle katılıyorum sana bende hele şükür birisi hak verdi. evet ya insan bişeyi çok isterken nasıl düşünmez onu ya... sadece bunun aşamaları olduğuna inanaıyorum ben. pozitif bir şekilde düşünüp olacağına inanaıp mutlulukla beklersen nasıl zararı olabilirki. ama olmuyor olmuyor bişeymi var sorunmu var olmayacakmı yaa diye sitrese girmek tabiki kötü etkileyecektir[/QUOTE]

Sonuna kadar Arkandayım :))) bence hamile kalabilmek için 21 gün olumluna yapmamız lazım[/QUOTE]

evet varmı arttıran olumlu olanları görelim :))))

Back