kızçeler günaydın.. ben iki gündür giremiyorum nete...teyzemin kızı daha 27 yaşındaydı cuma günü kaybettik...arkasında 6 yaşında bir kız çocuğunu bıraktı.. lösemiydi ama ilik nakli olmuştu.. ama maalesef temiz hücreleride yemiş bitirmiş kanser1aydır hastanede yatıyormuş annemler ben üzülmeyim diye söylememişler ... çok zor iki gün geçirdim.. bebeğime bişi olmasın diye çok metanetli olmaya çalıştım.. ama teyzemin evladını toprağa gömmesi çok zor geldi bana.. ben iki kere düşük yaptım daha bir pıhtıyken çook üzülmüştüm... allah dostuma düşmanıma vermesin... sabah sabah canınızı sıktım ama paylaşmak istedim...
hamiş bayanlar doğum yapmadan birkaç ay önce ankarada bir firma var onunla bağlantıya geçip doğum esnasında kordon kanı saklanmasını isteyin.. kimsenin evladına vermesin ama çok pahalı bir işlem değil.. araştırın derim..
öpüyorum hepinizi salı günü görüşmek üzere...
kızçeler günaydın.. ben iki gündür giremiyorum nete...teyzemin kızı daha 27 yaşındaydı cuma günü kaybettik...arkasında 6 yaşında bir kız çocuğunu bıraktı.. lösemiydi ama ilik nakli olmuştu.. ama maalesef temiz hücreleride yemiş bitirmiş kanser1aydır hastanede yatıyormuş annemler ben üzülmeyim diye söylememişler ... çok zor iki gün geçirdim.. bebeğime bişi olmasın diye çok metanetli olmaya çalıştım.. ama teyzemin evladını toprağa gömmesi çok zor geldi bana.. ben iki kere düşük yaptım daha bir pıhtıyken çook üzülmüştüm... allah dostuma düşmanıma vermesin... sabah sabah canınızı sıktım ama paylaşmak istedim...
hamiş bayanlar doğum yapmadan birkaç ay önce ankarada bir firma var onunla bağlantıya geçip doğum esnasında kordon kanı saklanmasını isteyin.. kimsenin evladına vermesin ama çok pahalı bir işlem değil.. araştırın derim..
öpüyorum hepinizi salı günü görüşmek üzere...
pufum.. çok güzle bir isim izmir gibi güzel izmir gibi çağdaş bir evladın olur umarım..
ülkemin durumunu göz önünde bulundurursak çok ihtiyacımız var...
batın yaklasmıstı sondurumun nasıl canım
Arkadaslar ya birsey sorucam size ben adetimden iki gun once iliskiye girdim onun ustunden 8 gun gecti ve bana suanda sicak basiyor cok fena resmen bayilcam herkezde hamilemisin diyor olamam heralde bu kadar cabuk zaten belirti vermez degilmi
nasıl yani, regliye 2 gün kala ilişkiye girdiğiniz, 8 gün geçti ve regli olmadın mı ???
Tabi ya yanlis anlattim okadar bunaldimki yazmaya bile halim yokyok oldum regli ya bence hamile fln olamam mumkun degilde iste herkez sorunca merakcettim
hmmm :26: o zmn üzgünüm ama vücudunda var olan yumurta döllenme gerçekleşmeden dışarı atılmış oluyor regliyle birlikte.. yani gebe değilsin cnm.. ama şu anda oluşmaya başlamış olan yeni yumurtayı değerlendirin vakti gelince
reglime son 3 gün kaldı. göğüslerimde sızlamaya başladı aynı adete hazırlar gibi vücudum kendini yaaa. pööfff ama yaa hamile olmalıyım.
haklısın pufum belirti aramamak lazım aslında belirti arayınca herşey çıkıyo ben her ay yeni belirti geldi diyorum artık bu geçen ayda olmuştu ama bebek yoktu artık öle bakıyorum....cnm bişi diyim mi geçen ay ben hiç belirti yaşamadım ilk kez. dedim ki madem bi yerim sızlamıo, adet olacakmşım gibi bi hal yok, demek ki hamileyim. ama fısss çıktı diilmişim. o yüzden belli olmuo tatlım ya. bir de aynı diyorlar belirtileri. hamişsek anlamayacağımız kesin.
bu arada o dönemde vücut ne kdr ödem toplarsa, göğüsler o kdr şişip acırmış. ödem yapıcı şeylerden uzak durursak en az oranda acır. bazen dokunulmayacak gibi oluo çünkü
cnm bişi diyim mi geçen ay ben hiç belirti yaşamadım ilk kez. dedim ki madem bi yerim sızlamıo, adet olacakmşım gibi bi hal yok, demek ki hamileyim. ama fısss çıktı diilmişim. o yüzden belli olmuo tatlım ya. bir de aynı diyorlar belirtileri. hamişsek anlamayacağımız kesin.
bu arada o dönemde vücut ne kdr ödem toplarsa, göğüsler o kdr şişip acırmış. ödem yapıcı şeylerden uzak durursak en az oranda acır. bazen dokunulmayacak gibi oluo çünkü
haklısın pufum belirti aramamak lazım aslında belirti arayınca herşey çıkıyo ben her ay yeni belirti geldi diyorum artık bu geçen ayda olmuştu ama bebek yoktu artık öle bakıyorum....
oluruna bırakıcaksın herşeyi yapabileceğin kadar aslında birde kendin bişeyler yapmak için uğraşmayacaksın doktor kontrolünde olacak tabi dua şart önce rabbim verecek.....
tabi şöylede bir gerçek var hangi anneye sorsam ya bır yıl olmadı yok şukadar olmadı ama ne zaman düşünmedik umursamamaya başladık o ay oldu...bu umursamamak düşünmemek nasıl oluyor bilen varmı bu arada hep aynı şeyi diyorum. ben ilişki sırasında ne ster yapıyorum ne de aklıma geliyor sadece sonrasında hep oldumu tuttumuz heycanlanıyorum. buda strese giriyormu
maşallah bat'ı 30 mayıs olan 5 kişi var. coşsun topik inşallahhh
kızlar yarın bat günü sabah test yapmak istiyorum artık eşimide bunalttım söyleye söyleye yapsam mı beklesemm mi 4 gün karar veremiyorum hala adet öncesi ağrısı olmadı gecikicekmiyim acaba bu ay offfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?