Bahar ve Yaz Aylarında Hamiş Olmak İsteyenler

şafak 2 ama bende her ay olan adet öncesi kasık ağrısı hiç olmadı genelde 5 gün önceden başlardı:44: ama okuduklarıma göre hamileler bile adet olucaklarını zannediyomuş ağrıdan dolayı bu iyiyemi işaret kötüyemi anlayamadım?tabi herkesin bünyesi farklı oluyor ama inş. iyiye işarettir

şafak 2 ama bende her ay olan adet öncesi kasık ağrısı hiç olmadı genelde 5 gün önceden başlardı:44: ama okuduklarıma göre hamileler bile adet olucaklarını zannediyomuş ağrıdan dolayı bu iyiyemi işaret kötüyemi anlayamadım?tabi herkesin bünyesi farklı oluyor ama inş. iyiye işarettir

canım inşallah hamilesindir bende senin gibi sabursızlıkla bekleyenlerdenim zaman geçmiyor çok stres oldum

Ay inanamıyorum ne yazmıştım yaa. Telefondan yazınca kendi düzeltmiş aklı sıra. Sürü diyerek kastettiğim aslında duru hayatım.

hahahahhahahahah koptum şu andaaa hahahhahahha yaw dedim ne ilginç bi seçim. bişi de diyemedim :)

ohh içim rahatladı. duru çok hoş bi isim. severim. hatta yıllar önce yedi tepe istanbul diye bi dizi vardı, zuhal olcay'ın oynadığı. bilir misin bilmem. orda onun kızının adıydı. o günden beri severim. sanki o isimli kişiler hep duru bi güzelliğe sahip olacaklarmış gibi gelir.

çok güzel isim zevklerin arkadaşım :13:

Arkadaslar ya birsey sorucam size bu cin takvimi nedir ya herkezin diline buna inanan varmi yani tutuyormu

cnm evet öle bi takvim var ama %100 kesin değil. derin araştırmalarım sonucu, tüm tanıdıklarıma yaptım ama herkesin tutmadı. çoğunluğu tuttu diyebilirim ama :34:

ayyyy az kalmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:52:

hahahahhahahahah koptum şu andaaa hahahhahahha yaw dedim ne ilginç bi seçim. bişi de diyemedim :)

ohh içim rahatladı. duru çok hoş bi isim. severim. hatta yıllar önce yedi tepe istanbul diye bi dizi vardı, zuhal olcay'ın oynadığı. bilir misin bilmem. orda onun kızının adıydı. o günden beri severim. sanki o isimli kişiler hep duru bi güzelliğe sahip olacaklarmış gibi gelir.

çok güzel isim zevklerin arkadaşım :13:

Ehhehe şu stresli bekleyiş zamanı iyi güldük telefonun mahareti sayesinde. :))))))

Sadece durunun yanına bi isim daha arıyoruz. Furkan yağız diye çift koymayı düşünüyoruz adını. Rahmetli annem demişti yapılan araştırmalara göre çift isimli çocuklar daha şanslı olurlarmış.

kızlar nedendir bilmem daha adetime 6 gün var ama ben 2 günden beri hep uyuyorum bi halsizlik var sanki elim ayağm titiriyor neden acaba?

Son düzenleme:
ve nedenini bilmediğim bi ateş ayaklarımın altı dün geceden beri yanıyor sanki.. daha adetime 6 gün varken bunların sebebi nedir kızlar?

Hepimiz gibi hamile kalmak istiyorsun ve hepimiz gibi her şeyi hamilelik belirtisi olarak görmek istiyorsun demek canım. Mesela benimde tam bikini bölgemde girip çıkan ağrı var. Bende senin gibi her yere bakıyorum olabilir mi diye. kaldık adete daha 15 gğn var. Ama bu ay ben ilk defa iki kere yumurtladım. ve ilki adetin 7 yada 8. günüydü

Hepimiz gibi hamile kalmak istiyorsun ve hepimiz gibi her şeyi hamilelik belirtisi olarak görmek istiyorsun demek canım. Mesela benimde tam bikini bölgemde girip çıkan ağrı var. Bende senin gibi her yere bakıyorum olabilir mi diye. kaldık adete daha 15 gğn var. Ama bu ay ben ilk defa iki kere yumurtladım. ve ilki adetin 7 yada 8. günüydü

aynen cnm herşeyi belirti olarak görüyoruz istediğimiz için 6 gün sonra hayal kırıklığı yine ama olsun bi gün olacak bizde meleklerimize kavuşucaz hiç bu kadar zor olacağını düşünmemiştim hamile kalmanın başına gelmeden bilemiyo insan...

canım tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah çok sevindim senin adına tam olarak belirtilerin neydi acaba paylaşır mısın

Çok teşekkür ederim. Valla aslında pek bir belirti yaşamadım sanki. sadece çok yorgun hissediyordum kendimi sürekli bi be başım çok ağırdı son 1 hafta içinde. Birkaç sabahtır çok iştahsızdım. Ama bulantım, göğüs ağrım falan olmadı daha pek.
Adetim 1 hafta gecikene kadar bekledim sonra test yaptım.Doğum kontrol hapını bıraktıktan sonraki 2. ayım daha. o yüzden hamile değilimdir adetim daha düzene girmedi diye düşünüyordum ama 2. adeti görmedim :) Önce evde yaptım, pozitif çıkınca hemen gidip kan verdim, 2029 çıktı hormon değerim. Kese daha görünmedi ultrasonda, yarın akşam tekrar gideceğiz. İnşallah onu da görürsek, şimdilik her şey yolunda diyebileceğiz.
Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah...

İnşallah hamilesindir canım. Ben dün öğrendim hamile olduğumu ama hala adet olacakmışım gibi sancım oluyor. hamilelikte de olabiliyormuş. İnşallah onun sinyalidir bu...

kızçeler günaydın.. ben iki gündür giremiyorum nete...teyzemin kızı daha 27 yaşındaydı cuma günü kaybettik...arkasında 6 yaşında bir kız çocuğunu bıraktı.. lösemiydi ama ilik nakli olmuştu.. ama maalesef temiz hücreleride yemiş bitirmiş kanser :( 1aydır hastanede yatıyormuş annemler ben üzülmeyim diye söylememişler :(... çok zor iki gün geçirdim.. bebeğime bişi olmasın diye çok metanetli olmaya çalıştım.. ama teyzemin evladını toprağa gömmesi çok zor geldi bana.. ben iki kere düşük yaptım daha bir pıhtıyken çook üzülmüştüm... allah dostuma düşmanıma vermesin... sabah sabah canınızı sıktım ama paylaşmak istedim...

hamiş bayanlar doğum yapmadan birkaç ay önce ankarada bir firma var onunla bağlantıya geçip doğum esnasında kordon kanı saklanmasını isteyin.. kimsenin evladına vermesin ama çok pahalı bir işlem değil.. araştırın derim..

öpüyorum hepinizi salı günü görüşmek üzere...

pufum.. çok güzle bir isim izmir gibi güzel izmir gibi çağdaş bir evladın olur umarım..

ülkemin durumunu göz önünde bulundurursak çok ihtiyacımız var...

kızçeler günaydın.. ben iki gündür giremiyorum nete...teyzemin kızı daha 27 yaşındaydı cuma günü kaybettik...arkasında 6 yaşında bir kız çocuğunu bıraktı.. lösemiydi ama ilik nakli olmuştu.. ama maalesef temiz hücreleride yemiş bitirmiş kanser :( 1aydır hastanede yatıyormuş annemler ben üzülmeyim diye söylememişler :(... çok zor iki gün geçirdim.. bebeğime bişi olmasın diye çok metanetli olmaya çalıştım.. ama teyzemin evladını toprağa gömmesi çok zor geldi bana.. ben iki kere düşük yaptım daha bir pıhtıyken çook üzülmüştüm... allah dostuma düşmanıma vermesin... sabah sabah canınızı sıktım ama paylaşmak istedim...

hamiş bayanlar doğum yapmadan birkaç ay önce ankarada bir firma var onunla bağlantıya geçip doğum esnasında kordon kanı saklanmasını isteyin.. kimsenin evladına vermesin ama çok pahalı bir işlem değil.. araştırın derim..

Allah başta teyzene ve sana sonra da tüm ailenize sabır versin. Sözün bittiği yerdeyiz.

başınız sağolsun cnm Allah sabır versin sakn yıpratma kendinin bebeğini düşün Allah sevmiş onu yanına almış Allah geride bıraktıklarına sabır versin inş...

Allah cennette kavuştursun cnm çok üzüldüm gençlere çok üzülüyorum ben Allah sabır versin sana ve ailene cnm

Back