ben demiştimmmm
cnm hoşgeldin Allah aratmaz inşallah hemen hamiş olursun.
hemen son adet tarihini, beklenen adet tarihini alayımmmm ve listeye ekliyim
puff böreği ama beni eklemedin listeye bende istiyorum
sat 3 mayıs
bat 30 mayıs
bencede sabret zaten fayda etmıyor. ben erken yaptım negaztıf cıktı herkes kızdı daha bellı olmaz dıye. e tekrar tekrar yapmaktansa sabretmek daha mantıklıymış :) ınsallah hamılesındırO kadar can sıkıcı oluyor ki,tek çizgiyi görmek.Ben gözyaşlarıma mani olamamıştım geçen ay.Şimdi benim de 6 günüm var.Ve sabrediyorum.Zor tutuyorum kendimi eczanenin önünden geçerken.Ama yaşadığım hayal kırıklığı aklıma geliyor ve yapmayacağım.Cuma kırmızı günüm.Olmazsa cumartesi sabah yapacağım.Zaten hep çok erken olan bi' bünyem var.Olmazsam herhalde %90 hamişim demektir...
sat 3 mayıs
bat 30 mayıs
:))) ya benımkı bıraz acemılıkten daha yenı yenı çözüyorum sizin olayıaaaaa bak aramızda sinsi sinsi BATını bekleyenler varmış da haberimiz yokmuuuşş
batta sat da aynı gun ıkımzın
aynı günde coşar halay cekerız hamıle oluruzda ınsallah bır hafta sonra bulutefe
sat 3 mayıs
bat 30 mayıs
yaaa daha ümidim varmı yani. ama ben düşünmüştümki hani ilk günlerde de cok bırlıkte olduk ne bılım bır hafta gectı 1 hafta ıcınde çıkar heralde dedım. hamile olabilirmiyim yani acaba ?
kesinlikle bayıldım, kulağa da çok hoş geliyo, ünsüzleri çok güzel ( uzmanlığım dil üzerine de)
ay ben antalyalıyım, eşim afyonlu. aslında antalya da olur mu ki sanki :44:
kızceler benım rahım oram agrıyo soylemesı ayıp kasılma gırıyo agrı gırıyo usuttummu acep yada ıntapmı oldu
Kızlar bugun önce evde test yaptim,sonra kan testi, veeeee HAMİLEYİM :))
Hala şoktayım. Değerim 2039. Ne kadarliktir acaba bebişim.
cnm benim baya maceralıymış senin olay dün hamile bi arkadşımla görüştüm onun yüzünde bile çıkıyor sakal gibi evet hamilelikte dahada artıyor ve öyle kalıyor dedi şimdi 2.ye hamile doktorlar fazla umursamıyorlar bu konuyu dedi o bildim bileli doğum kontrol hapı kullanır ikisinede kulanırken hamile kaldı şimdilik hamileliktendir diye umut ediyorum dün mide bulantısından içim dışıma çıktı kendime geldim canım simit çekti eşim gitti akşam 11de aldı geldi umarım sevgili psikolojim bana oyun oynamıyordur :18:
Ya biz kendimizi yırtıyoruz hamile kalalım diye kadınlar maşallah üstüne ceket atsan doğuruyo. Allah bize de nasip etsin inşallah.
merhaba arkadaşlar;
ben hamileymişim bilmiodum tabi düşük yaptım belki yazmışımdır size.. Allah kimseye yaşatmasın..
puf böreğim benide listeye eklermisin canım? batım sanırım yarın 25.05 normal şartlarda buydu ama dr değişebilir düşüktren sonra dedi.. bilemiyorum bu ay koruncakmışız :26:
Canım sana zahmet olmazsa bizde Furkan - yağız kız olursa da su yada sürü düşünüyoruz. BunLara ne dersin?
Canım sana zahmet olmazsa bizde Furkan - yağız kız olursa da su yada sürü düşünüyoruz. BunLara ne dersin?
yağız ve su çok hoş.
sürü? onu çözemedim tatlım yanlış mı yazdın? kusura bakma bildiğimiz kuzu sürüsü olan sürü mi yoksa başka anlamı mı var? :S
yanlış bişi sölediysem kusuruma bakma hiç duymadım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?