Bahar ve Yaz Aylarında Hamiş Olmak İsteyenler

bencede sabret zaten fayda etmıyor. ben erken yaptım negaztıf cıktı herkes kızdı daha bellı olmaz dıye. e tekrar tekrar yapmaktansa sabretmek daha mantıklıymış :) ınsallah hamılesındır

kızlar akşama misafirliğe gitcekmişiz. kociş aradı. ben bi koşu gidip kek yapayım. gelicem 5 e doğru tekrar

geldim fıstıklarrr :)

kekimi de yaptım pişti bile, bulaşık makinemi boşalttım, yıkandım, patatesleri haşlamak için düdüklüye koydum. salatamı da hazır ettim, bi patatesler kaldı içine girmesi gereken. maşallah bana

hamişşler canınız çekmesin, çok çirkin yaptım valla, hiç güzel olmadı

yaaa daha ümidim varmı yani. ama ben düşünmüştümki hani ilk günlerde de cok bırlıkte olduk ne bılım bır hafta gectı 1 hafta ıcınde çıkar heralde dedım. hamile olabilirmiyim yani acaba ?

Canım olabilirsin tabi ama sana şöyle söylim. Eğer ergen gebelik testi değilse yaptığın test çıkmaz. Kan testi i de döllenmeden sonraki 8. Gün yaptırırsan ancak çıkıyor. O da adete 4-6 gün kalaya falan denk geliyor.

kesinlikle bayıldım, kulağa da çok hoş geliyo, ünsüzleri çok güzel ( uzmanlığım dil üzerine de )
ay ben antalyalıyım, eşim afyonlu. aslında antalya da olur mu ki sanki :44:

Canım sana zahmet olmazsa bizde Furkan - yağız kız olursa da su yada sürü düşünüyoruz. BunLara ne dersin?

kızceler benım rahım oram agrıyo soylemesı ayıp kasılma gırıyo agrı gırıyo usuttummu acep yada ıntapmı oldu

Aynı kazılma ve ağrılar bende de oluyo. Bence hamişliğe hazırlıyo vücut kendini.

Kızlar bugun önce evde test yaptim,sonra kan testi, veeeee HAMİLEYİM :))
Hala şoktayım. Değerim 2039. Ne kadarliktir acaba bebişim.

Canım 5 haftalık dalan olman lazım. Hadi gözün Aydın. Çok şükür.

merhaba arkadaşlar;
ben hamileymişim bilmiodum tabi düşük yaptım belki yazmışımdır size.. Allah kimseye yaşatmasın..
puf böreğim benide listeye eklermisin canım? batım sanırım yarın 25.05 normal şartlarda buydu ama dr değişebilir düşüktren sonra dedi.. bilemiyorum bu ay koruncakmışız :26:

cnm çok çok geçmiş olsun, Allah sana ve eşine sabır versin. İnşallah bundan sonra sağlıklı bi gebelik geçirir, yavrunu kucağına alırsın.

Cnm eklicem seni ama koruncakmışsınız. İstersen adet ol, onu yazayım. Şimdilik olan haliyle kalsın. Haber bekliyorum senden tamam mı?

Canım sana zahmet olmazsa bizde Furkan - yağız kız olursa da su yada sürü düşünüyoruz. BunLara ne dersin?

yağız ve su çok hoş.

sürü? onu çözemedim tatlım yanlış mı yazdın? kusura bakma bildiğimiz kuzu sürüsü olan sürü mi yoksa başka anlamı mı var? :S
yanlış bişi sölediysem kusuruma bakma hiç duymadım da

ben de onu diycektim bidiqcığım sürü diye isim duymadım hiç? farklı bir anlamı mı var yoksa yanlış mı yazdın acaba?

Ay inanamıyorum ne yazmıştım yaa. Telefondan yazınca kendi düzeltmiş aklı sıra. Sürü diyerek kastettiğim aslında duru hayatım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…