Bahar ve Yaz Aylarında Hamiş Olmak İsteyenler

ayyy o kdr lazer yaptırdım kurtuldum tüylerimden 2 yıl önce. inşallah tekrar çıkmaz

arkadaşın doğum kont hapını sanırım düzgün kullanmamış. tam saatinde ve asla unutmadan kullanırsan hamiş olmak imkansız. unuttu herhalde bi gün :)

mide bulantın için tatlı şeylerden uzak dur cnmmc, tuzlu iyi gelir. inşallah hamileliktendir.
bu arada adet döneminde de tüyler artar. hatta lazere gittiğimde bana hep adet bitiminde gel derlerdi. öncesinde hormonlar tavan yaptığından tüyler hızla çıkıyormuş. ama sen ilk kez böle bişi farkettiğine göre olağan bişi diil sendeki. hamiş ol inşallahhhh

Son düzenleme:
kızceler baska dopınklerde okudum bı kackere sızde bılıyonuzmu bence saglıklı bı yontem degıl ama ebelerle hemsıreler adet olucaklarını 10 gun onceden anlıyolarmıs soylemesı ayıp parmaklarını rahme koyuyorlarmıs eger ellerıne sert bısey gelırse gırıste adet olcaklarmıs ama eger derınlık varsa hemen ele bısey gelmıyorsa balon gıbı yuvarlakyumusak bırsey varsa hamılelıkmıs adete yakın rahım assa ınıyomus bebıs varsa yukarda kalıyormus ılgınc dımı ama demekkı eskıden ebeler oyle anlıyolarmıs hamılelıgı

doğru tatlım. annem hemşire olduğundan okulda 30 kişiyi doğurtmuş. ebelik de yaptı yani :)

ama bişi diyim mi o bile anlamamış bana hamile olduğunu hehehehheh

reglime 5 gun var ama dayanamadım test yaptım tek çizgi çıktı canım sıkıldı yaa benimm
O kadar can sıkıcı oluyor ki,tek çizgiyi görmek.Ben gözyaşlarıma mani olamamıştım geçen ay.Şimdi benim de 6 günüm var.Ve sabrediyorum.Zor tutuyorum kendimi eczanenin önünden geçerken.Ama yaşadığım hayal kırıklığı aklıma geliyor ve yapmayacağım.Cuma kırmızı günüm.Olmazsa cumartesi sabah yapacağım.Zaten hep çok erken olan bi' bünyem var.Olmazsam herhalde %90 hamişim demektir...

Çok ilginçmiş.Hiç duymamıştım.Ama mantıklı.Ben de ebe olsam ,inceliklerini bilsem , denerdim heralde :)

Merhaba bende araniza yeni katildim sizin yazdiklainizi okudukca bende heycanlaniyorum ve bebek yapmaya karar verdim yoksa biraz daha bekleyecektim ilk denememiz olucak insallah tutar

cnm :18: moralini bozma hemen bende 6 gün varken yapmıştım negatifti hala bekliyorum umutla beklemek daha heyecanlı geliyo şimdi

bugun butun arkadaşlarla konuştum ve hemsıre arkadaşımda aynıs eyı soyledı umudumuz var yanı bu kısa surede bıle cok sey degısıyor. ama ılla kesın sonucu suanda öğrenme tek yolumuz kan testi. umudum gerı geldı.

Merhaba bende araniza yeni katildim sizin yazdiklainizi okudukca bende heycanlaniyorum ve bebek yapmaya karar verdim yoksa biraz daha bekleyecektim ilk denememiz olucak insallah tutar

hosgeldin bende yenı katıldıma rkadaslara ama 3. denem bu yolda sabırlı olman lazım benım ılk ogrendıgım sey bu.inşallah sen ilk deneyipte hamile olanlarda olursun :))

cnm hoşgeldin Allah aratmaz inşallah hemen hamiş olursun.

hemen son adet tarihini, beklenen adet tarihini alayımmmm ve listeye ekliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…