Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
..............................
rica ederim şekerim
bu arada 4 yıl önce tüy sebebiyle başlayan bi maceram var bnm. daha önce anlatmıştım ama kimbiliiiir hangi sayfadadır. belki eski topiğimizdedir bilemicem. anlatayım tekrardan.
bnm reglim çok ağrılı geçtiği için doktora gitmiştim. dr hormon tahlillerimi istedi ve orada böbrek üstü bezlerimin fazla çalıştığı ortaya çıktı. fazla çalışınca testesteron üretiyormuş meğer. tabi bu da tüylenmeye yol açıyormuş. doktor dedi ki önce bunu bi düzeltelim hem böylece olmaması gereken yerlerde tüyün olmaz. ileride evlencen etcen sıkıntı olmasın falan filan...
bana aldacton diye bi ilaç verdi. 1,5 yıl kullanmam gerekiodu kesin tedavi için. Fakaaaat meğerse bu ilaç adet düzenini bozuyormuşşşş. doktor madem öyle işte böyle diyerek ilk doğum kontrol hapıyla tanışmamı sağladı. içmek zorundaydım çünkü ayda 3 kez adet oluyordumhem yumurta rezervim azalıyordu hem de pişik oldum ayol her gün her gün
aldacton illeti bitince, doğum kont hapını da bırakayım dedim. ama bnm düzen gitmiş ohooooo. o ilacın vücudumdan atılıp düzelmem için zmn geçmesi gerekiodu. tam düzeldi derken evlendim. ilk başta çocuk istemediğimizden devam ettim kullanmaya. normalde çalıştığım ve eşim de tayin görmediğinden 2015e planlamıştık her şeyi. ama tayin çıktı işsiz kaldım. çocuğa karar verdik. ilacı bıraktım. çok şükür 3. ayda kendine geldi düzen. en son 28. günümde oldum.
bnm maceram böyleee
yani kıssadan hisse, umarım tüy problemin testesteronla ilgili diildir de bi sıkıntı olmaz. çünkü o hormon kadınlık hormonunu baskılıyor.
bu arada testesteron fazlalığı aşırı istekli yapıyormuşo yüzden erkekler bizden daha çok istiyorlar
bnm hormonlar çok şükür artık normal.![]()
cnm benim baya maceralıymış senin olay dün hamile bi arkadşımla görüştüm onun yüzünde bile çıkıyor sakal gibi evet hamilelikte dahada artıyor ve öyle kalıyor dedi şimdi 2.ye hamile doktorlar fazla umursamıyorlar bu konuyu dedi o bildim bileli doğum kontrol hapı kullanır ikisinede kulanırken hamile kaldı şimdilik hamileliktendir diye umut ediyorum dün mide bulantısından içim dışıma çıktı kendime geldim canım simit çekti eşim gitti akşam 11de aldı geldi umarım sevgili psikolojim bana oyun oynamıyordur :18:
reglime 5 gun var ama dayanamadım test yaptım tek çizgi çıktıcanım sıkıldı yaa benimm
cnm benim baya maceralıymış senin olay dün hamile bi arkadşımla görüştüm onun yüzünde bile çıkıyor sakal gibi evet hamilelikte dahada artıyor ve öyle kalıyor dedi şimdi 2.ye hamile doktorlar fazla umursamıyorlar bu konuyu dedi o bildim bileli doğum kontrol hapı kullanır ikisinede kulanırken hamile kaldı şimdilik hamileliktendir diye umut ediyorum dün mide bulantısından içim dışıma çıktı kendime geldim canım simit çekti eşim gitti akşam 11de aldı geldi umarım sevgili psikolojim bana oyun oynamıyordur :18:
Çok güzel yaa!Hayırlı olsun canım.Allah sağ sağlim eline ayağına kavuştursun.Kızlar bugun önce evde test yaptim,sonra kan testi, veeeee HAMİLEYİM :))
Hala şoktayım. Değerim 2039. Ne kadarliktir acaba bebişim.
Kızlar bugun önce evde test yaptim,sonra kan testi, veeeee HAMİLEYİM :))
kızceler baska dopınklerde okudum bı kackere sızde bılıyonuzmu bence saglıklı bı yontem degıl ama ebelerle hemsıreler adet olucaklarını 10 gun onceden anlıyolarmıs soylemesı ayıp parmaklarını rahme koyuyorlarmıs eger ellerıne sert bısey gelırse gırıste adet olcaklarmıs ama eger derınlık varsa hemen ele bısey gelmıyorsa balon gıbı yuvarlakyumusak bırsey varsa hamılelıkmıs adete yakın rahım assa ınıyomus bebıs varsa yukarda kalıyormus ılgınc dımı ama demekkı eskıden ebeler oyle anlıyolarmıs hamılelıgı
O kadar can sıkıcı oluyor ki,tek çizgiyi görmek.Ben gözyaşlarıma mani olamamıştım geçen ay.Şimdi benim de 6 günüm var.Ve sabrediyorum.Zor tutuyorum kendimi eczanenin önünden geçerken.Ama yaşadığım hayal kırıklığı aklıma geliyor ve yapmayacağım.Cuma kırmızı günüm.Olmazsa cumartesi sabah yapacağım.Zaten hep çok erken olan bi' bünyem var.Olmazsam herhalde %90 hamişim demektir...reglime 5 gun var ama dayanamadım test yaptım tek çizgi çıktıcanım sıkıldı yaa benimm
doğru tatlım. annem hemşire olduğundan okulda 30 kişiyi doğurtmuş. ebelik de yaptı yani :)
ama bişi diyim mi o bile anlamamış bana hamile olduğunu hehehehheh
bendemı denesem acep ama korkarım ya bısey olursa dıye![]()
Çok ilginçmiş.Hiç duymamıştım.Ama mantıklı.Ben de ebe olsam ,inceliklerini bilsem , denerdim heralde :)kızceler baska dopınklerde okudum bı kackere sızde bılıyonuzmu bence saglıklı bı yontem degıl ama ebelerle hemsıreler adet olucaklarını 10 gun onceden anlıyolarmıs soylemesı ayıp parmaklarını rahme koyuyorlarmıs eger ellerıne sert bısey gelırse gırıste adet olcaklarmıs ama eger derınlık varsa hemen ele bısey gelmıyorsa balon gıbı yuvarlakyumusak bırsey varsa hamılelıkmıs adete yakın rahım assa ınıyomus bebıs varsa yukarda kalıyormus ılgınc dımı ama demekkı eskıden ebeler oyle anlıyolarmıs hamılelıgı
anlayabilir miyiz ki biz? baksana annem ebelik yaptığı halde anlamamış
Kızlar bugun önce evde test yaptim,sonra kan testi, veeeee HAMİLEYİM :))
cnm :18: moralini bozma hemen bende 6 gün varken yapmıştım negatifti hala bekliyorum umutla beklemek daha heyecanlı geliyo şimdi
bugun butun arkadaşlarla konuştum ve hemsıre arkadaşımda aynıs eyı soyledı umudumuz var yanı bu kısa surede bıle cok sey degısıyor. ama ılla kesın sonucu suanda öğrenme tek yolumuz kan testi. umudum gerı geldı.
Merhaba bende araniza yeni katildim sizin yazdiklainizi okudukca bende heycanlaniyorum ve bebek yapmaya karar verdim yoksa biraz daha bekleyecektim ilk denememiz olucak insallah tutar
Merhaba bende araniza yeni katildim sizin yazdiklainizi okudukca bende heycanlaniyorum ve bebek yapmaya karar verdim yoksa biraz daha bekleyecektim ilk denememiz olucak insallah tutar