ay cnm keşke bunlara hiç gerek kalmasaydı ama oluyo işte, önceden adını duymadığımız bilmediğimiz şeyler hakknda uzman olup çıktık harap ettik kendimizi yaa.. bazıları ne kadar şanslı.. ama bizim de bebişler çok şanslı olacak keratalar, onlardan kıymetlisi olmayacak hayatlarımıza girdiklerindebu arada bacım biz aynı gün mü evlendik senle yaa 25 ağustos c.tesi :13:
aaaa evet tatlım aynı gün :13:
belki de aynı anda bebiş sahibi de oluruz
ay ne güzel olur, destek oluruz birbirimize, bilgi alışverişine devam ederiz aşama aşamaşimdiden isim düşünüyo musunuz siz de??
eveeeeet hazır bileeee
kız olursa İzmir, erkek olursa Demir veya Rüzgar
Tabi belli olmaz değişebilir. O kdr çok isim var ki aklımda. Eşimle ortak tek bu isimlerde anlaştık. Yoksa ohooooo
kız için:kumsal, tutku, masal, naz, rüya..
erkek için sadece yukarıda yazdıklarım. Başka yok
biz kontrollerimizi yaptıralım emin olalım da bi sıkıntımızın olmadığına, sonrası Allah kerim. Ama insan bilmeyince kafasında kuruyor. Acaba bende mi eşimde mi bişi var diye. Mesela hormon tahlilinden önce sürekli bunu düşündüm. Bi sürü kişiden öğrendim, hormonlar sıkıntı yaratabilio diye. sonra testlerimi yaptırdım ohhh içim rahatladı. öğrenmek iyi gelio nolursa olsun. artık daha az soru işareti var kafamda. bu da beni daha az stresli daha fazla umutlu yapıo
ay İzmir'e bayıldımmmama benm adam öyle havalı egzantirik şeylere gelmiyo pek. ben de unisex bir isim buldum ilk çocuğumuz ne olursa olsun adı Pamir
dünyanın çatısı demekmiş Pamir şimdi baktım. Güzel isimmiş beğendim :)
Biz kızımızın İzmir gibi güzel, İzmir gibi medeni biri olmasını istiyoruz, her ikimizde birer İzmirli olaraktan :) beğenmene çok sevindim.
Gerçi çocuk Ankara'da doğcak ama hehehehhe
kesinlikle bayıldım, kulağa da çok hoş geliyo, ünsüzleri çok güzel ( uzmanlığım dil üzerine de)
ay ben antalyalıyım, eşim afyonlu. aslında antalya da olur mu ki sanki :44:
kızceler benım rahım oram agrıyo soylemesı ayıp kasılma gırıyo agrı gırıyo usuttummu acep yada ıntapmı oldu
cnm belki gaz sancısı falandır. bilemedim ki şimdi. yumurtlama dönemine fln mı girdin sen? ayaklarını sıcak tutmaya çalış
Kızlar bugun önce evde test yaptim,sonra kan testi, veeeee HAMİLEYİM :))Hoşbuldumm :) inşallah güzel haberler vereceğim sizlere :)
Kızlar bugun önce evde test yaptim,sonra kan testi, veeeee HAMİLEYİM :))
Hala şoktayım. Değerim 2039. Ne kadarliktir acaba bebişim.
hayırlu uğurlu olsun tatlımmmmmm Allah sağlıklı bi gebelik ve doğum nasip etsinnnn
hamiş ikonunu ilk sayfada görebilirsinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?