allahım nisan da kalmışım ben yeni farkettim 22 mayıs diyecektim aslında :)
inşallah canım benim ya hava değişimleri yüzünden bedenim bana oyun oynuyor ya da var bişeyler beklemek zor ama başka çare yok hakkımızda hayırlısı olsun
bugün rahim filmine girdim pufböreğim, sağ tüpte yapışıklık görüldü ama işlem esnada açıldı tabi. ağrılıydı. her neyse, bu aykini bilmiyoruz ama nisanda yumoş takibi yapıldı ve sağdan yumurtladığım görülmüştü aksi gibihaziran için ise şimdilik bir sorun görünmüyor. tek sorunum olan prolaktin de 2 aydır normal seviyede. tüpler de açık. yumuşlarım da saat gibi maşallah tıkır tıkır.. e eşimin zaten benden iyi çıktı her şeyi maşallah, hareketlilik ve diklik %70'miş. e haziranda da olmazsa takdir-i ilâhi diycem. e mecbuuur sonra türkiyeye gelince temmuzda da direk aşılama
ne aşılaması yavrum ya, işte bariz yapışıklıktan olmuş. şimdi ise açık artık. olmaması için sebep yok. iyi ki yaptırdın valla.
bence haziranda olur, olmazsa bile temmuzda da deneyin derim ben. ikinizde de sorun yokken ne diye aşılamayla uğraşasınız. olcak oooooo bak görrr
reglime 5 gun var ama dayanamadım test yaptım tek çizgi çıktıcanım sıkıldı yaa benimm
bende eğer mayıs ve haziranda olmazsa eşimin sperm testi yaptırmasını istiyorum. hem bizimkiler gibi uzun ve zahmetli bir süreç yok onlarda. yok yumoş takibi, yok yapışıklık, hormonlar bilmem ne... ben baktırdım hormonlarıma. ultrasonla da bakıldı. herhangi bi sıkıntı yok. bi rahim filmi çektirmedim, o yüzden bilemiyorum yapışıklık fln var mı. annemin tüpleri tıkalıymış mesela. o ameliyat olmuş.
neyse, önce eşim test yaptırsın. eğer onda bi sıkıntı çıkmazsa, bende film çektircem
ay niyeyse böle bi karamsarlığa kapıldım bi an. hayret bir şeyim yaw
bak kızdım şimdi sanaaa. niye yapıyorsun tatlım yaaa.. çıkmaz ki hamiş olsan bile. o kdr çok var ki adet tarihine ohoooo.
o testlerde gün geçmeden çıkmıyor. kan testini bile en erken 2 gün kala yapıyorlar. canın sıkılmasın sakın
ayyy ne biliyim, aynı aşamalardan geçmiş bi arkadaş tüplerinin artık E5 gibi olmasına rağmen hala gebe kalamadığını söylemişti deo ihtimale göre konuşuyorum ben de . zaten temmuz ov.günlerimde daha burda olacağımız için aşılama için yine ağustosu bulur bizim . ama gerek kalmayacak inşallah Allahım Ya Rabbim :119:
yaaa daha ümidim varmı yani. ama ben düşünmüştümki hani ilk günlerde de cok bırlıkte olduk ne bılım bır hafta gectı 1 hafta ıcınde çıkar heralde dedım. hamile olabilirmiyim yani acaba ?
bizimde 4.ay bu ay doktor demıstı 4. aydan sonra esıne bakarız dıye sanırım bende haziranda da olmassa aynı şekilde eşimi doktora götürücem... nasıl bir piskolojıymıs bu arkadaş ya her ay ay sonuna doğru acayip acayip hissediyorum kendimi belirti sanıyorum sonra test negatif çıkınca üzülüyorum. piskolojık olarak her ay içimde bir his oluyor kesin bu ay hamileyim diyorumolmadı yine olmadı
bence o karamsarlığa kapılma inşallah hayırlı zamanda kavuşuruz bebişlerimize bende 2 ay önce doktora gittim bütün değerlerim normal çıktı eşimimden sperm tahlili istedi ama o çekindi hastaneye gitmeye dün akşam konuştuk eğer bu ay da olmazsa beraber tekrar gidecez kısmetse sende bekle biraz daha eğer bi sıkıntı yoksa eşinin görünmesi mantıklı tabi şöyle bi durum da var her iki tarafta da sıkıntı olmadan bebek sahibi olamama bu biraz kısmet işi bence vakti gelince olur diyorlar ama insanın sabırsızlığı engel oluyor
bende eğer mayıs ve haziranda olmazsa eşimin sperm testi yaptırmasını istiyorum. hem bizimkiler gibi uzun ve zahmetli bir süreç yok onlarda. yok yumoş takibi, yok yapışıklık, hormonlar bilmem ne... ben baktırdım hormonlarıma. ultrasonla da bakıldı. herhangi bi sıkıntı yok. bi rahim filmi çektirmedim, o yüzden bilemiyorum yapışıklık fln var mı. annemin tüpleri tıkalıymış mesela. o ameliyat olmuş.
neyse, önce eşim test yaptırsın. eğer onda bi sıkıntı çıkmazsa, bende film çektircem
ay niyeyse böle bi karamsarlığa kapıldım bi an. hayret bir şeyim yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?