Bahar ve Yaz Aylarında Hamiş Olmak İsteyenler

amın ınsallah canım ben bu ay hıc dusunmedım sıtres yapıp uzulmedım sonra kırmızıları gorunce ınsan cok uzuluyo oyuzden bua ay relaksım:9: soylemesı ayıp calısmadan sonra ayakları havaya dıkıp saatlerce beklıyordum oylede yapmadım bu ay olursa bı damladan olur naspte varsa

Ay ben niye yapamıyorum bunuuu

İşte aynı ben. Artık umudumuz fallara mı kaldı yaaa:((

ınsan bı haber bı mujde arıyor ondan falla baktırdım ama ınanmadım tabı herseyı allah bılır ıkı ay oncede gorumcem bakmıstı bı aya bebıs haberı alcaksınız hemde erkek dedı ama takmadım kafaya yoksa kırmızı kartı gorunce daha cok uzuluyo ınsan hersey kader kısmet zamanı vardır rabbım nezaman ısterse ozaman olcak ınsallah

Ay ben niye yapamıyorum bunuuu

canım benım az once yengemle konustum 17 sene cocugu olmadı cok arastırmalar sonunda rahmınde perdelenme oldugu cıktı ortaya sonra tup bebek yapıldı ıkızlerı bı kızı bı oglu var3 yasında dedı bolca duva et nasıpte varsa olur sakın sıtres yapma dedıben 17 sene neler neler cektım dedı ama bak oldu dedı uzulme sende sıtres yapmamaya calıs nekadar uzulsekte zamanı gelınceye kadar rabbım nasıp edınceye kadar olmuycak oldugu zamnda bugunlerı dusunup nıye kendımızı uzduk dıycaz kımılerı var korundugu halde soylemesı ayıp ozur dılerım pzrtıf yırtılıyoda bıdamlayla hamıle kalıyorlar kımılerı ıynelerle korundugu halde kalıyor nasıp kısmet nolursun sende bunları dusun uzulme bıde ben cok pınpırıklı bı ınsanım dıyorumkı sımdı cok ıstıycam aglıycam uzulcam sonra hamıle kaldıgımı ogrendıgım andan ıtıbaren supe korku olcak ıcımde caba bebeyı saglıcakla dogurabılcekmıyım acaba saglıklı bı bebekmı olcak vs oyuzden elınden geldıgınce sende sıtres yapma uzulme olurmu uzulce olan bıze oluyo evlendıgımın ıkıncıayı nıye olmadı dıye sıtres yaptım butun vucudum kabardı dısarı attı oyuzden dusunmuyorum artık ınsallah hepımız bı gun anne olcaz:16::16::16::16:

canım benım az once yengemle konustum 17 sene cocugu olmadı cok arastırmalar sonunda rahmınde perdelenme oldugu cıktı ortaya sonra tup bebek yapıldı ıkızlerı bı kızı bı oglu var3 yasında dedı bolca duva et nasıpte varsa olur sakın sıtres yapma dedıben 17 sene neler neler cektım dedı ama bak oldu dedı uzulme sende sıtres yapmamaya calıs nekadar uzulsekte zamanı gelınceye kadar rabbım nasıp edınceye kadar olmuycak oldugu zamnda bugunlerı dusunup nıye kendımızı uzduk dıycaz kımılerı var korundugu halde soylemesı ayıp ozur dılerım pzrtıf yırtılıyoda bıdamlayla hamıle kalıyorlar kımılerı ıynelerle korundugu halde kalıyor nasıp kısmet nolursun sende bunları dusun uzulme bıde ben cok pınpırıklı bı ınsanım dıyorumkı sımdı cok ıstıycam aglıycam uzulcam sonra hamıle kaldıgımı ogrendıgım andan ıtıbaren supe korku olcak ıcımde caba bebeyı saglıcakla dogurabılcekmıyım acaba saglıklı bı bebekmı olcak vs oyuzden elınden geldıgınce sende sıtres yapma uzulme olurmu uzulce olan bıze oluyo evlendıgımın ıkıncıayı nıye olmadı dıye sıtres yaptım butun vucudum kabardı dısarı attı oyuzden dusunmuyorum artık ınsallah hepımız bı gun anne olcaz:16::16::16::16:

Canım ya hele bi dur bakalım daha çok yeni evlisin. bu kadar kafana takma. Ben bak ne hastalıklar ölümler geçirdikten sonra ancak yeni düşünebiliyorum. En büyük isteğim annemin bebeğimi görmesiydi olmadı. Napalım yapacak birşey yok. Ama artık benim vücudum da istiyor bebeği. Fizyolojik olarak artık son raddeye gelmiş durumdayım. yaş oldu 32 evlilik desen 3.5 yıl oldu. Eh yeterince bekledik artık. Ondan stres yapıyorum ben.

Canım ya hele bi dur bakalım daha çok yeni evlisin. bu kadar kafana takma. Ben bak ne hastalıklar ölümler geçirdikten sonra ancak yeni düşünebiliyorum. En büyük isteğim annemin bebeğimi görmesiydi olmadı. Napalım yapacak birşey yok. Ama artık benim vücudum da istiyor bebeği. Fizyolojik olarak artık son raddeye gelmiş durumdayım. yaş oldu 32 evlilik desen 3.5 yıl oldu. Eh yeterince bekledik artık. Ondan stres yapıyorum ben.

anladım canım benım herseyın hayırlısı ınsallah mujdelı haberını alırız enkısa zamanda amınnnn

canımcım bende 33 yaşındayım ..2 sene olacak evliliğim... insan kafaya takmıyor değil.. de stres biliyorsun işte vucudumuzu kötü etkiliyor be güzelim..

canımcım bende 33 yaşındayım ..2 sene olacak evliliğim... insan kafaya takmıyor değil.. de stres biliyorsun işte vucudumuzu kötü etkiliyor be güzelim..

Senin derdinde başkaydı canım ya. gebe kalmak bi dert karnında tutmak bi dert. doğurup büyütmek başka bi dert. Daha rahme düşmeden başlıyo derdi

Bugünden itibaren ateşime bakayım diyorum kızlar.Zaman yaklaştıkça yine heyecan basmaya başladı :18: Regl gününden 2-3 gün önce yükselmeye başlarsa veya 3-4 gün aynı olursa bebiş olabilirmiş.Önceki gün 36 oldumu kırmızılar geliyor demekmiş.Yanlış bilmiyorum dimi! Çok heyecanlıyım çook :18: :18: :18:

cnmcm sadece adet öncesi ölçmeyle olmuo o iş. bak bi topik var. oraya gir oku istersen. bunun için bikaç ay ölçüm yapmak lazım. ben 2. ayımdayım ölçümde. hala tam bilinemio. geçen ay yüksek sandım ateşimi ümitlendim. meğer ben ateşli bi karıymışım :9: maşallah 36,8 den aşağı inmedi. 37 lerde adet oldum. 36 yı görmedim bile tüm ay düşün. herkesin bünye farklı. önemli olan yumyumdan sonraki gün asla önceki güne göre düşmemesi

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/392878-ates-olcme-yontemi-8022.html#post30482031

kızlar hamilelikte tüğlenmede artış olurmu
başına gelen var mı ben de niye oldu bu ay anlamadım inş.hamileliktendir

"Hamilelik döneminde kadınların vücutlarında belli değişimler gözlenmektedir. Bu değişimler genellikte kadınları tedirginliğe düşürmektedir. Hamilelikte vücutta tüylenme durumu da kadınları en çok rahatsız eden durumlardan biridir. İnsan vücudunun her yerinde tüyler bulunmaktadır. Ancak hamile döneminde kadınlarda vücutta tüylenme bir hayli artmaktadır. Bu dönemde artan tüylenmenin sebebi hamilelik hormonlarıdır. Anne adaylarının özellikle göbek bölgesinde ve biraz üstünde sıklıkla görülen tüylenme kadınların huzurunu bir hayli kaçırmaktadır.
Hamilelik döneminde gözlenen tüylenmelerin sebebi bu dönemde anne adayında artan östrojen ve testesteron hormonlarıdır. Bu hormonların salgılanması hamilelik döneminde artmaktadır. Buna bağlı olarak da vücutta tüylenme görülebilmektedir. Ancak bu durumun çözümü için epilasyon gibi yöntemlere başvurmak gereksizdir. Zira artan hormonlar doğum sonrasında eski haline dönecek ve vücutta görülen tüylenmeler çok çabuk bir şekilde eski haline dönmektedir." (alıntı)

cnmcm ama erken gebelik belirtisi diil tüylenme. önce hamişlikte bi süre geçmesi lazım. öle pat diye tüylenme olmaz

ama yine de inşallah hamişsindirrr:52:

Merhaba kızlarrr...

:16: bugün doktor randevum var,
önce genel bir kontrol yaptırmak istiyorum ve hamilelik öncesi yapılması gereken neyse onları uygulamak istiyorum folik asit vs...

şuana kadar bir denememiz olmadı bilinçli ve planlı bir gebelik istiyorum umarım hayırlısı olur...

var mı aranızda hamilelik öncesi test vitamin vs.. kullanan ?

cnm hoşgeldin. genel kontrolde fsh, LH, prolaktin, E2 (estradiol) hormonlarına bakılıyor. kan değerlerine de bakılıyor tabi. demir eksikliği fln.

onun dışında folik asite başlamalısın. 3 ay önceden başla demişti doktor bana.

hakkında hayırlısı inşallah

canımsın ya :))) bir diploman eksik :))

ayy banada doktor 10 gün sonra gel dedi :) günler geçmek bilmiyor :)güzel dileklerin ve duaların için saolasın azracımm..

:) bugün hormonlar en üst safhada sanırım... bir gözlerim doluyor bir gülüyorum okurken... inşallah hamişsinizdir hepiniz.. :)

yumişler çatlasın spoşlar hedef alsın göbişler bebiş dolsun :)) hadi bakalım bu ay inşallah :)

doktor bizede haftada belki 1 kere dedi.. ama düşük yaşamışsın biraz bekleyelim dedi :)

:)))))))))))))))) koptum kızlar valla...hey allahım :))))

üzülme kayracımmm... inşallah bu ay olur tüm iyi dileklerimiz sizinle...

hehehehheh bugün kaynattık epey :)

olana dek çalış çalış adamları alıştır ondan sonra da kaçççç :27:

kullanıp atılmış mendil gibi hissetcekler yazıkkkkkkkk. ama napacan mecburrr :9:

bugün ikinci çizgim daha koyu. test yaptım biraz önce. şimdi yemek hazırlıcam. yemek sonrası kaçamazzzzz :21:

"Hamilelik döneminde kadınların vücutlarında belli değişimler gözlenmektedir. Bu değişimler genellikte kadınları tedirginliğe düşürmektedir. Hamilelikte vücutta tüylenme durumu da kadınları en çok rahatsız eden durumlardan biridir. İnsan vücudunun her yerinde tüyler bulunmaktadır. Ancak hamile döneminde kadınlarda vücutta tüylenme bir hayli artmaktadır. Bu dönemde artan tüylenmenin sebebi hamilelik hormonlarıdır. Anne adaylarının özellikle göbek bölgesinde ve biraz üstünde sıklıkla görülen tüylenme kadınların huzurunu bir hayli kaçırmaktadır.
Hamilelik döneminde gözlenen tüylenmelerin sebebi bu dönemde anne adayında artan östrojen ve testesteron hormonlarıdır. Bu hormonların salgılanması hamilelik döneminde artmaktadır. Buna bağlı olarak da vücutta tüylenme görülebilmektedir. Ancak bu durumun çözümü için epilasyon gibi yöntemlere başvurmak gereksizdir. Zira artan hormonlar doğum sonrasında eski haline dönecek ve vücutta görülen tüylenmeler çok çabuk bir şekilde eski haline dönmektedir." (alıntı
cnmcm ama erken gebelik belirtisi diil tüylenme. önce hamişlikte bi süre geçmesi lazım. öle pat diye tüylenme olmaz

ozman hormonlarım tehlikede hemen hormon testleri yaptırmam lazım offff keşke hamilelikten olsa sağol cnm cvbın için

Son düzenleme:
Hamilelik döneminde gözlenen tüylenmelerin sebebi bu dönemde anne adayında artan östrojen ve testesteron hormonlarıdır. Bu hormonların salgılanması hamilelik döneminde artmaktadır. Buna bağlı olarak da vücutta tüylenme görülebilmektedir. Ancak bu durumun çözümü için epilasyon gibi yöntemlere başvurmak gereksizdir. Zira artan hormonlar doğum sonrasında eski haline dönecek ve vücutta görülen tüylenmeler çok çabuk bir şekilde eski haline dönmektedir." (alıntı

ozman hormonlarım tehlikede hemen hormon testleri yaptırmam lazım offff keşke hamilelikten olsa sağol cnm cvbın için

rica ederim şekerim:51:

bu arada 4 yıl önce tüy sebebiyle başlayan bi maceram var bnm. daha önce anlatmıştım ama kimbiliiiir hangi sayfadadır. belki eski topiğimizdedir bilemicem. anlatayım tekrardan.
bnm reglim çok ağrılı geçtiği için doktora gitmiştim. dr hormon tahlillerimi istedi ve orada böbrek üstü bezlerimin fazla çalıştığı ortaya çıktı. fazla çalışınca testesteron üretiyormuş meğer. tabi bu da tüylenmeye yol açıyormuş. doktor dedi ki önce bunu bi düzeltelim hem böylece olmaması gereken yerlerde tüyün olmaz. ileride evlencen etcen sıkıntı olmasın falan filan...
bana aldacton diye bi ilaç verdi. 1,5 yıl kullanmam gerekiodu kesin tedavi için. Fakaaaat meğerse bu ilaç adet düzenini bozuyormuşşşş. doktor madem öyle işte böyle diyerek ilk doğum kontrol hapıyla tanışmamı sağladı. içmek zorundaydım çünkü ayda 3 kez adet oluyordum :52: hem yumurta rezervim azalıyordu hem de pişik oldum ayol her gün her gün :52::52::52:

aldacton illeti bitince, doğum kont hapını da bırakayım dedim. ama bnm düzen gitmiş ohooooo. o ilacın vücudumdan atılıp düzelmem için zmn geçmesi gerekiodu. tam düzeldi derken evlendim. ilk başta çocuk istemediğimizden devam ettim kullanmaya. normalde çalıştığım ve eşim de tayin görmediğinden 2015e planlamıştık her şeyi. ama tayin çıktı işsiz kaldım. çocuğa karar verdik. ilacı bıraktım. çok şükür 3. ayda kendine geldi düzen. en son 28. günümde oldum.
bnm maceram böyleee:37:

yani kıssadan hisse, umarım tüy problemin testesteronla ilgili diildir de bi sıkıntı olmaz. çünkü o hormon kadınlık hormonunu baskılıyor.
bu arada testesteron fazlalığı aşırı istekli yapıyormuş :17: o yüzden erkekler bizden daha çok istiyorlar

bnm hormonlar çok şükür artık normal. :nazar:

cnm hoşgeldin. genel kontrolde fsh, LH, prolaktin, E2 (estradiol) hormonlarına bakılıyor. kan değerlerine de bakılıyor tabi. demir eksikliği fln.

onun dışında folik asite başlamalısın. 3 ay önceden başla demişti doktor bana.

hakkında hayırlısı inşallah

günaydınnn güzel annee adaylarıı :))

dün doktora gittim 10 dakika içerde durdum durmadım :( Özel çapa Hast. Altay Beye gittim.
ultrason ile yumurtalıklarıma baktı bi iki soru sordu, kızamık guatır falan..

bir problem yok hamile kalabilirsin dedi...

tamam sağol hamile kalıyım ama, bana folik asit vermeyecekmisin, yada şunu yap bunu yap demeyecekmisin??? :)

ben dedim diye folix plus yazdı bunu iç hergün dedi.. okadar...

buarada bayanlar birşey soracağım, illa yumurtlama günü mü ilişkiye girmemiz gerekiyor? benim yumurtlama günüm 22 mayısdı.. geçti..
1 ay beklemem mi gerek?

günaydınnn güzel annee adaylarıı :))

dün doktora gittim 10 dakika içerde durdum durmadım :( Özel çapa Hast. Altay Beye gittim.
ultrason ile yumurtalıklarıma baktı bi iki soru sordu, kızamık guatır falan..

bir problem yok hamile kalabilirsin dedi...

tamam sağol hamile kalıyım ama, bana folik asit vermeyecekmisin, yada şunu yap bunu yap demeyecekmisin??? :)

ben dedim diye folix plus yazdı bunu iç hergün dedi.. okadar...

buarada bayanlar birşey soracağım, illa yumurtlama günü mü ilişkiye girmemiz gerekiyor? benim yumurtlama günüm 22 mayısdı.. geçti..
1 ay beklemem mi gerek?

cnm sevindim bi sıkıntı çıkmamasına. peki tahlil yaptırmadı mı hormonların için?

gebelik içinse evet yumurtlama gününden birkaç gün öncesinden birkaç gün sonrasına dek ilişkiye girmen gerekiyor ki yumurta çatladığında spermleri alıp döllenebilsin. yumurta 24 saat yaşıyor çünkü. sonrasında döllenemezse adet olmak için gidio maalesef. ama adet bitiminden diğer adete 1-2 gün kalaya kdr ilişki öneriyor doktorlar. bunun sebebi de kadınların her ay aynı gün yumurtlamaması. günler kayabiliyor. mesela ben geçen ay 13. günümde yumurtladım, bu ay 15. günümde. bunu anlamak için, gelen akıntının yumurta akı kıvamında (iki parmak arasında uzayan) olması gerekiyor. ovulasyon testlerinden de faydalanabilirsin. ya da tüm ay ateşini ölçüp o yöntemle de belirleyebilirsin. ben hepsini birarada kullanıyorum bu ay :)

daha ayın 24 ü, bence çalışmaları başlatın, belli olmaz belki günün değişmiştir.

sevgili arkadaşlar ben henüz adet olmadım dün evde test yaptım malesef negatif çıktı 2 gündür göğüslerimde hassaslık ve şişkinlik başladı bugün ise akıntı başladı ve rahim ağzım çok daraldı adet öncesi açılması gerekmiyor mu acaba test doğru mu yoksa erken mi oldu yorumlarınızı bekliyorum bu ay 9. deneme oldu çok istiyoruz rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

sevgili arkadaşlar ben henüz adet olmadım dün evde test yaptım malesef negatif çıktı 2 gündür göğüslerimde hassaslık ve şişkinlik başladı bugün ise akıntı başladı ve rahim ağzım çok daraldı adet öncesi açılması gerekmiyor mu acaba test doğru mu yoksa erken mi oldu yorumlarınızı bekliyorum bu ay 9. deneme oldu çok istiyoruz rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

cnm senin ne gündü adet tarihin bu ay?

Back