Bahar Temizliği

Kardelenims

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2012
21
1
86
Kızlar slm, bahar geldi yaza girmeden malum temizlik yapmak gerek, neredeyse 1 yıl olacak evleneli büyük temizlik yapıcam ama çevreyede yabancıyım. Beylikdüzünde oturuyorum, bildiğiniz ve deneyip gördüğünüz halı yıkamacı varmı? Gerçekten tertemiz yıkayacak ve güvenilir bir yer arıyorum.
Birde kızlar perdelerizini nasıl yıkıyorsunuz yani fon ferdelerimi yıkayamam sanırım kuru temizlemeye mi vermeliyim sizler nasıl hallediyorsunuz.

valla ben perdemi makinede ykiyorum bi de utuluyorum guzelce ohh missnarin kumaslar icin olan programda yikarsan cok burusmaz utulenmesi kolay olur

ben 7 senedir evliyim ama tüllerimi hiç ütülemedim...makinadan çıkarıp hemen asıyorum...hiç kırışık çıkmıyor ki makinadan..birazda alıştırmaya bağlı galiba..ütüledikçe tülü yine ütü istiyor...evlenirken böyle bi tavsiye almıştım uyguladım memnunum :)

Ben biraz en düşük devirde sıktırıyorum hiç bekletmeden asıyorum kırışıklılık olmuyor
Aslında alırken sormak alzımın ütü istemeyen perdelerde var

Tülleri bende makinede yıkayacağım ama fon perdeler kalın kumaş renk falan atar diye korkuyorum, yatak odamda bi perdem dolabın arkasında kalıyor, önce onu hassas programda yıkayacağım eğer ona birşey olmazsa hepsini atacağım makineye :))
Alırken sormuşmuydum hiç hatırlamıyorum denicem bakalım.
Peki halılarınızı yıkattınız mı hiç yada nerede yıkattınız? Ben çok korkuyorum, birde aynı havuza yatırıyorlar pislikleri birbirine karışıyor falan diyorlar kafam çok karıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…