bol bol meyve ve su tüketin ayrıca bebişinizi rahatsız etmeden hareketli müzik dinleyin lütfen
Madde 1 : Sendrom sendromu doğururmuş arkadaşım bunu unutma .Sen içimden gelmiyor dedikçe , elin işe değmez oldukça , dahada üzerine üzerine gelir ev.
Hemen kalk evi bir havalandır , süpür sil .Gir mutfağa yemek yap . Ev dağınık oldukça daha da sallarsın kendini.
Madde 2: Hava soğuksa da bahar soğuğu ne kadar olabilir , al kızını dışarı çık .Bunu hergün adet haline getir.Dışarıdaki gözleri görmezden gelebilirsin sen.Alış merkezi olabilir , kapalı oyun parkları olabilir.Sadece market bile olabilir.
Madde 3 :Hergün kızınla oyun saatin olsun . Puzzlelar , kuleler yapın , boyama yapın , karalayın . İçindeki sıkıntıyı ona yansıtmaya çalışmadıkça daha çabuk toparlanırsın .
Madde 4: Hergün seni kontrol edeceğim sky dan , en az gün içinde 3-4 saat online olmayacaksın
Ay, bi de bunun üstüne hamile olduğunu düşün, ben öyleyim işte
Evi hiç temizleyesim yok, saldım iyice
Aman sen sal şekerim iki canlısın sen.
İki sene önce bende öyleydim. Bide zor hamilelikti zaten. Bayılacak gibi oluyordum hep bu aylarda. Senin işin çok zor bide sıcak memlekettesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?