Bahar Sendromu

ebushhh

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2010
2.071
4
316
Rusya
Merhaba kızlar.
Havalar çok şükür ısındı ama bu seferde sanırım bahar sendromu vurdu.
Gözümü açamıyorum, sanki üzerinde tonlarca ağırlık var gibi. Kaşlarımın ortasında çizgi oluştu gözlerimi sıkmaktan.
Gıcık hafif bir baş ağrısı, yorgunluk. Hiç bir şekilde dinlenemiyorum.
Evden dışarıda çıkamıyorum kötü olan etraf sarhoş kaynıyor. Eşimi bekliyorum dışarı çıkmak için. Irkçı bir memlekette yaşıyorum.
Müslüman Türk ve çocuklu üçlüsünü görünce birde üstüne sarhoşsa sonuç pek iç açıcı olmuyor.
Evde şu sendromu atlatmak için neler yapılabilir? Günde 3 defa duş alıyorum bana mısın demiyor.
Olan bebeğime oluyor onunla pek ilgilenemiyorum. Oturduğum yerde kalıyorum, uyukluyorum.

valla cnaım bende oyleyım ama ben bahar gelınce bahar sonra yok kıs cöktü uzerıme yanı benımde genel ruh halım budur ısteyken
halbukı evdeyken canavar gıbıyım helede cocukta annemle yad ababasıyla gezmeye gıtmısse hıc sorma :)

bende bu aralar öyleyim bizim buralar ısınmadı hala,
bi ısınsa daha iyi olucam sanki,niye havalardan bu kadar etkileniyoruzki,
hele ben çoğunlukla evdeyim zaten,bir yerinden kalk, bir bişey yap ,
ama yok kafamda bi ton ağırlık var sanki öyle geziniyom, yada oturuyorum yada uyukluyorum

bol bol meyve ve su tüketin ayrıca bebişinizi rahatsız etmeden hareketli müzik dinleyin lütfen

Sizde de mi aynı durum? Pek çaresi yok galiba ya.
Çocukta çok sıkıldı parklarda hala kar var. Temizlemediler, sulu bide oynayamıyor .
Daha yeni geldi bahar ama hemen etkisini gösterdi. Ruhsal olarakta çok etkiliyor insan duygusal oluyor nedense.
Eşimde aynısını söylüyor hep bir bebişi etkilemiyor biz koltukta kös kös oturuyoruz ondaki enerji bitmek bilmiyor vallahi.
Allahtan misafir falan gelemiyor bana adım pasaklıya çıkar yoksa.

bol bol meyve ve su tüketin ayrıca bebişinizi rahatsız etmeden hareketli müzik dinleyin lütfen

Önerilerin için teşekkür ederim. Aslında bir kaç gündür suyu az içiyorum. Meyvede yemedik.
Hareket gelsin diye içime çiftetelli dinliyorum yinede olmadı. İçim ölmüş gibi.

Konu içeriği sebebiyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Madde 1 : Sendrom sendromu doğururmuş arkadaşım bunu unutma .Sen içimden gelmiyor dedikçe , elin işe değmez oldukça , dahada üzerine üzerine gelir ev.

Hemen kalk evi bir havalandır , süpür sil .Gir mutfağa yemek yap . Ev dağınık oldukça daha da sallarsın kendini.

Madde 2: Hava soğuksa da bahar soğuğu ne kadar olabilir , al kızını dışarı çık .Bunu hergün adet haline getir.Dışarıdaki gözleri görmezden gelebilirsin sen.Alış merkezi olabilir , kapalı oyun parkları olabilir.Sadece market bile olabilir.

Madde 3 :Hergün kızınla oyun saatin olsun . Puzzlelar , kuleler yapın , boyama yapın , karalayın . İçindeki sıkıntıyı ona yansıtmaya çalışmadıkça daha çabuk toparlanırsın .

Madde 4: Hergün seni kontrol edeceğim sky dan , en az gün içinde 3-4 saat online olmayacaksın

Emret komutanım Hemen kalkıyorum.
Alışveriş merkezleri çok uzakta kuzu. Park hemen aşağıda ama kar var. Pazar günü birlikte yürüyorduk eşim bebişim ben. Karşıdan bir sarhoş yine zor ayakta duruyor. Nasıl küfürler etti ya rabbim. Eşimi zor tuttum. Bir an önce bitsede zaman gitsek yav.
Yanlız bilgisayar genelde açıktır. Görünce önce bir şey yaz cevap vermezsem yokumdur. Verirsem cezamı kesersin.

Ay, bi de bunun üstüne hamile olduğunu düşün, ben öyleyim işte
Evi hiç temizleyesim yok, saldım iyice

Ay, bi de bunun üstüne hamile olduğunu düşün, ben öyleyim işte
Evi hiç temizleyesim yok, saldım iyice

Aman sen sal şekerim iki canlısın sen.
İki sene önce bende öyleydim. Bide zor hamilelikti zaten. Bayılacak gibi oluyordum hep bu aylarda. Senin işin çok zor bide sıcak memlekettesin.

Son düzenleme:
Aman sen sal şekerim iki canlısın sen.
İki sene önce bende öyleydim. Bide zor hamilelikti zaten. Bayılacak gibi oluyordum hep bu aylarda. Senin işin çok zor bide sıcak memlekettesin.

Sorma buharlaşmadan doğuraydım iyi olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…