- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
-
- Konu Sahibi Cakmamarliyn
Aynen sinir bozucu bi üslup ne demek olduğunu bizde biliyoruz hanimefendi de bunu size söyleyen arkadaş nasıl arkadaş ! O kıza açıdim sadece siz yine can ciger kuzu sarması da... bu olayi nasil hazmedip affettiniz orasida ayri muamma .Kaldırılan sevgilisi olan bir adam tarafından öpülen ve güya yakın arkadaşı tarafından bekareti ortalık lafı olan kıza. .öf bu ne ya kız bakire ne demek siz bunu nasıl neden biliyorsunuz?
Aynen ben evli bir arkadaşımın eşiyle kavgasina sahit oldum ben ordayken eşinin kendini aldattigini öğrendi kavga başladı benim yanimda. Kız arkadaşım hani kurana el basmistin yemin etmistin ne oldu sen dinsizmisin dedi adamda evliliği kurtarmak için el basılır günah değil dedi şok olmustum orda.Yani erkekyalan söylerken bile kurana el basiyorsa yada yemin ediyorsa evliliği kurtarmak için günah değilmiş hay Allahim yaaaaOhoooo ne yeminler gördük hem de sözde dindar insanlardan. Yemeyin artık şunları yaa...
Ben kendimden vazgectim yine mutlu değilim.
Aynını sen yapsan, o nasıl tepki verirdi, merak ediyorum doğrusu. Erkeğin aldatılıp da affetmesi çok nadirdir. Affetmiş görünse de durur durur başına kakar. Sonunda her şey biter. Artık ona güvenemezsin. Güven bitince insanın vazgeçmesi zor olmuyor yani...Merhaba,
Bilenler bilir erkek arkadasımlar 1 yıldır birlikteyiz. 2 hafta önce iş toplantısı olduğunu soyledi 3-4 saat kadar yazısamadık ama cok sık aradı konusmalar hep 10 saniye 20 saniye kadardı. Aksam 8.00'da telefonu kapandı 11.00 gibi geri aradı sarjım bitti dedi. cok normal sarjı bitebilir ama bu sefer içime bi his doğdu aldattıgını cok net hissettim, ıspat edemediğim için bişey yapamadım, ama suratım hep asıktı hep mutsuzdum.. aradan bikaç gün gecti bişey soylemek istiyorum dedi. dinliyorum dedim. Sana her baktığımda içimde vicdan azabı var kendimi affedemiyorum ben o gün sana yalan soyledim dedi. Bi kızla dısarı cıkmıslar,opüşmüşler, vakit gecirmişler ben cok aramaya baslayıncada sıkısmıs telefonunu kapatmıs. Affet dedi ağladı 2 gün ayrılık sonrası affettim . Büyük pişmanlığı var farkındayım ama unutamıyorum, yapamıyorum, affedemiyorum. Ayrılamıyorum da kendi kendimi yiyorum kafam karısık duygularım karısık, içim sıkkın,mutsuzum.. Hersey cok iyi gidiyordu bütün sorunlarımızı halletmiştik cok hazırlıksızdım bu duruma. ya kendime olan saygımdan vazgeccektim ya ondan. Ben kendimden vazgectim yine mutlu değilim. Hepinizin verceği cevabıda biliyorum ama sadece içimi dokmek istediğim için yazdım.
yazık üzüldüm durumunuza.ama boşuna denmiyor sevgililik haram diye...işte böyle hüsranla bitiyor nerdeyse her sevgililiğin sonu...İnşallah size de ders olur kardeşim.
Sizinle daha once bi konuda catısmıstık hatırlarsanız, ben kadının cok ii bi mesleği yoksa calısmak zorunluluğu olmadığını savunuyordum. Ben sizi simdi anladım. Bu olayın üstüne yanında kalamadım duramadım. Evli olsaydım muhtac olsaydım bu mutsuzluğa mahkum olcaktım. Sukurler olsun bunu yol yakınken tecrübe ettim. Şimdi sizi anladımEvet evlilik helal, o yüzden hepsinin sonu muhteşem oluyor.
Böyle saçma bir tez ortaya atarak inancınızı küçük düşürmeyin.
Sizinle daha once bi konuda catısmıstık hatırlarsanız, ben kadının cok ii bi mesleği yoksa calısmak zorunluluğu olmadığını savunuyordum. Ben sizi simdi anladım. Bu olayın üstüne yanında kalamadım duramadım. Evli olsaydım muhtac olsaydım bu mutsuzluğa mahkum olcaktım. Sukurler olsun bunu yol yakınken tecrübe ettim. Şimdi sizi anladım
Aldatmasini affettin telefonu kapatmasina takildin. Hmm ilginc. Cok baska seyler yazmak icin acmistim konunu ama bunu okuyunca dondum dedimki.. Neyse ya!aldatmasını bile affettim ama ben meraktan catlarken telefonu kapatıp alem yapması aklıma geliyor hep yediremiyorum
"Kiz zaten kotu bi kiz degil bakire" ustune bide bunu okudum su an. Bakire olmayan kotu kizlar geldi aklima. Sok sok sok daha. Bidaha susturdum kendimi.. Neyse ya!cok eminim izmir kucuk yer kızı dolaylı yollardan tanıyorum araya birini sokup kendimi belli etmeden ağzından laf aldırdım. Kız zaten kotu bi kız değil bakire hatta sevgilisi olduğunda da haberi yokmus sonradan oğreniyor
Evet cok sacmalamısım. İnsan bi durup nefes almayınca aptala donuyor. Artık netim kendimdeyim.Aldatmasini affettin telefonu kapatmasina takildin. Hmm ilginc. Cok baska seyler yazmak icin acmistim konunu ama bunu okuyunca dondum dedimki.. Neyse ya!