bahar geldi , aldatmalar başladı..

kurana el bastı ki kendisi arap cok önemli onun için boyle seyler yine de bilemem olur mu olmaz mı ama haklısınız bu supheyle yasanmıyor.
Kuran a el basacak bir adam sevdiği kadını aldatır mı? Bence ben her zaman aldatılsam da sorun yok diyorsanız devam edin. Yok ben kafamı yastığa rahat koymak istiyorum diyorsanız çaresi kolay

Bir ilişkideyseniz size zaten sadakat sözü vermiş oluyor. Söz namus demektir benim görüşüme göre. Gerisini de siz tamamlayın.

Ay çok sinirlendim:KK17:
Sadece öpüşmüş önemli değil sende başkasıyla öpüş aynısını söyle bakalım ne diyo:KK53:
Çocukken su içsem oruç bozulurmu derdik yok canım öpüşmeyle sadakat bozulmaz:KK47:

kurana el bastı ki kendisi arap cok önemli onun için boyle seyler yine de bilemem olur mu olmaz mı ama haklısınız bu supheyle yasanmıyor.

Kurana el basma şeklinde bir yemin şekli yoktur .

İki güne iyi affetmişsiniz. Hem yalan , hem utanmadan sizinle konuşabilmesi o kadın yanında hem de aldatma.
Sizi böylesi hiçe sayan şahsın neden hala yanındasınız ? Onu vazgeçilmez kılan ne ?

Birde birşey daha " kendisi böyle şeylere çok inanır, kurana el bastı" diyorsunuz arkasından ; yalan, ihanet, öpüşme durumlarını yaşatıyor size .. Ne inanç ama !

Evlilikten önce aldatanların hepsi evlendikten sonra da aldatıyor. Daha yeni bir çiftken bile bu adam sizden 1 senede sıkılıp yeni aşklara yelken açtıysa, evlilik monotonluğunda aldatmayacağına inanmak kendini kandırmak olur.
Affetme derim. Bir evlilik güven üstüne inşa edilir. Ve sizin yapı temelden çürük olacak. Evliliğe nasıl başlarsan öyle gidiyor.
Sen mutsuz ve güvensiz başlayacaksın.

Merhaba,

Bilenler bilir erkek arkadasımlar 1 yıldır birlikteyiz. 2 hafta önce iş toplantısı olduğunu soyledi 3-4 saat kadar yazısamadık ama cok sık aradı konusmalar hep 10 saniye 20 saniye kadardı. Aksam 8.00'da telefonu kapandı 11.00 gibi geri aradı sarjım bitti dedi. cok normal sarjı bitebilir ama bu sefer içime bi his doğdu aldattıgını cok net hissettim, ıspat edemediğim için bişey yapamadım, ama suratım hep asıktı hep mutsuzdum.. aradan bikaç gün gecti bişey soylemek istiyorum dedi. dinliyorum dedim. Sana her baktığımda içimde vicdan azabı var kendimi affedemiyorum ben o gün sana yalan soyledim dedi. Bi kızla dısarı cıkmıslar,opüşmüşler, vakit gecirmişler ben cok aramaya baslayıncada sıkısmıs telefonunu kapatmıs. Affet dedi ağladı 2 gün ayrılık sonrası affettim . Büyük pişmanlığı var farkındayım ama unutamıyorum, yapamıyorum, affedemiyorum. Ayrılamıyorum da kendi kendimi yiyorum kafam karısık duygularım karısık, içim sıkkın,mutsuzum.. Hersey cok iyi gidiyordu bütün sorunlarımızı halletmiştik cok hazırlıksızdım bu duruma. ya kendime olan saygımdan vazgeccektim ya ondan. Ben kendimden vazgectim yine mutlu değilim. Hepinizin verceği cevabıda biliyorum ama sadece içimi dokmek istediğim için yazdım.
yazık üzüldüm durumunuza.ama boşuna denmiyor sevgililik haram diye...işte böyle hüsranla bitiyor nerdeyse her sevgililiğin sonu...İnşallah size de ders olur kardeşim.

gerçekten çok üzüldüm :KK43: her arkadaşında söylediği gibi nasıl olsa affetti deyip tekrarı gelcek inşallah olmaz ama :KK43:( insan düşündükçe çıldırıyo senden başkasına dokunmuş olma ihtimali bile sinir olmaya yetmezmiş gibi bide anlatıyo ne demeni bekliyosa :KK57:

Eger bir geceligine baska bir erkekle takilip opusen (ki bununla kalacagina inanmak imkansiz) ona yalan soyleyen siz olsaydiniz sizi affeder miydi? Hicbir sey olmamis gibi devam eder miydi?

Bi de kurana el basti dindar falan demeyin lutfen, hangi dindar adam geceleri kizlarla takilip opusup koklasir?

Değil aldatınca affetmek,başkasına bakacak olması bile saygısızlık benim için. Değer verenin gözleri başkasında olmaz kendine saygının daha ağır basması lazım...

berbat bir durum ama unut derim kafanı dinle numaranı değiştir çabala belki çok acı çekeceksin ama göz görmeyince katlanır derler ya bidaha yaparsa diye acı çekinceye kadar ayrılman en doğrusu

yine aldatacak.bir kere kandirilirsam suc karsi tarafindir,ikinci kez aldatilirsam suc benimdir.hele o yemin olayina ne sekilde güldügümü söylemeyeyim.Hem aldatilip hem esini ya da sevgilisini savunanlara dedigim tek sey" müstehak size"

ben eşimi başka biriyle paylaşamazdım,ben onun sevgilisiyken gidiyo, öpüşüyo,bide gelip özür. ben kesip atardım

valla arap degilim ama kuran benim icinde cok onemli ! kuranin kilifina degil icerigine saygi duymali bi ara hatirlatin kendisine. ayrica itiraf edebilme rahatligini sizden almis ,sevginize guvenmis ve.affedeceginize inanmis yoksa onca halti yedikten sonra kimse gelip itiraf etme piskinligini gosteremez. affetmemeliydiniz . affettiyseniz gecmise degil gelecege bakin artik. olan olmus ,affettimisiniz gitmis...

X