bahar geldi , aldatmalar başladı..

Cakmamarliyn

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2010
1.657
2.451
Merhaba,

Bilenler bilir erkek arkadasımlar 1 yıldır birlikteyiz. 2 hafta önce iş toplantısı olduğunu soyledi 3-4 saat kadar yazısamadık ama cok sık aradı konusmalar hep 10 saniye 20 saniye kadardı. Aksam 8.00'da telefonu kapandı 11.00 gibi geri aradı sarjım bitti dedi. cok normal sarjı bitebilir ama bu sefer içime bi his doğdu aldattıgını cok net hissettim, ıspat edemediğim için bişey yapamadım, ama suratım hep asıktı hep mutsuzdum.. aradan bikaç gün gecti bişey soylemek istiyorum dedi. dinliyorum dedim. Sana her baktığımda içimde vicdan azabı var kendimi affedemiyorum ben o gün sana yalan soyledim dedi. Bi kızla dısarı cıkmıslar,opüşmüşler, vakit gecirmişler ben cok aramaya baslayıncada sıkısmıs telefonunu kapatmıs. Affet dedi ağladı 2 gün ayrılık sonrası affettim . Büyük pişmanlığı var farkındayım ama unutamıyorum, yapamıyorum, affedemiyorum. Ayrılamıyorum da kendi kendimi yiyorum kafam karısık duygularım karısık, içim sıkkın,mutsuzum.. Hersey cok iyi gidiyordu bütün sorunlarımızı halletmiştik cok hazırlıksızdım bu duruma. ya kendime olan saygımdan vazgeccektim ya ondan. Ben kendimden vazgectim yine mutlu değilim. Hepinizin verceği cevabıda biliyorum ama sadece içimi dokmek istediğim için yazdım.

Güncelleme: anladım ki güven sevgiden daha onemliymiş. Yapamadım. Cok istedim eskisi gibi olmak olmadı. artık gözlerinde yüzünde dudağında baskasını görüyorum. Hayırlısı olur umarım 2 miz içinde. Bu hikayede klasik sonla bitti.

Son düzenleme:
kurana el bastı ki kendisi arap cok önemli onun için boyle seyler yine de bilemem olur mu olmaz mı ama haklısınız bu supheyle yasanmıyor.

Ya sen onların kurana el basmasına,annesinin ölüsünü öpmesine ne inanıyorsun. İnancı olsaydı hiç aldatmazdı. Allahın sevdiği kuluymulsun ki adama vicdan azabı yaşatıp itiraf ettirmiş. Hem sen ona güvenebilecek misin artık?

Çözümü belli de yapabilene aşk olsun. Ben de ispatlayamadİm.Belki adam gibi karşıma çıkar da kendisi soyler diye. Hanı zor degil ki senden soğudum artık seni sevmiyorum demek. Affetmissiniz ama yalan yalanı doğurur.Yine aldatsa yine affedeceginizi bildiği için tekrar yapar. Peki halen güveniyor musunuz? İçinizde şüpheyle yaşamak çok cok kötü.Günden güne eritir sizi.

Öyle birinin yeminine güven olur mu ?

Azıcık acı çekmekten korkup o adamla devam ediyorsun böyle daha mı az acı çekiyorsun acaba,ayrıl gururlu acını yaşa.En azından kendine saygın olsun

aldatmasını bile affettim ama ben meraktan catlarken telefonu kapatıp alem yapması aklıma geliyor hep yediremiyorum

Tatlım karaktersiz adama baharda olsa kışta olsa yaz da olsa hiç farketmez... Öyle denk gelmiş, bahara mana bulma...
1 kere aldatan erkeğe 2. şansı verirsen 2. ye, 3. şansı verirsen 3.ye, 10. şansı verirsen 10.ya aldatılırsın. Bu tedavisi olmayan bir hastalık gibidir. Sevgilin yaptığı seçimle o gün ilişkinizin noktasını koydu, seni gözden çıkardı. Sürdürmeye çalışman ölüyü diriltme çabasından farksız. Değer mi ? Değmez.. Bırak gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…