Bahar Dalları ( TRT 1)

esyn

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Mart 2007
2.577
12
683
Diğer
bb0480e1792bcd57caa08ee18007e25f.jpg

Babadan kalma konağında, eşi Ekber’in yıllar önce aniden ortadan kaybolmasından sonra, kızı Bahar ile birlikte yaşayan Güzide’nin hüzünlü hikâyesi.

Güzide’nin hayatı kızı Bahar’ın faili meçhul bir cinayete kurban gitmesiyle kâbusa dönmüştür. Güzide; en yakın arkadaşı Bilge’nin çabaları, eşi Ekber’in geri dönüşü ve daha önce hiç tanımadığı dört kişinin yanına gelişi ile hayata yeniden sarılmaya çalışmaktadır.

İzleyenlere yaşamın değerini, acı tatlı yönlerini tüm ayrıntıları ile zengin bir mozaik olarak sunan, sürükleyici ve etkileyici senaryosu, güçlü kadrosu ile her bölümü sinema filmi tadında izlenecek bir yapım…

bahar-dallari.jpg

Bahar Dalları Dizisi 2. Bölüm 30 Eylül Salı Günü 21:45'de de Trt1'de 1. Bölüm Tekrarı 24 Eylül Perşembe saat 20.20'de

Değişik bir konusu var özellikle Sumru Yavrucuk çok iyi bir oyuncu 1.Bölüm final sahnesi çok etkileyici, izlemenizi tavsiye ederim.

dün akşam çok az izleyebildim ama bayıldım diziye...
zaten sumru yavrucuk olması bile bi dizinin izlenmesi için yeterli bi sebep bence...

Bende diziyi çok beğenerek izledim,Konusu oldukça değişik ve oyuncu kadrosu da çok güzel...Sumru yavrucak harika bir oyuncu.Son sahne muhteşemdi....alkisalkisalkis

Cok begendim.Ikinci bölüm cok aglatti.Allah kimseyi evlat acisi ile sinamasin.Cinayeti babasindan dolayi diye tahmin etmistim ama galiba o asistan yapti.Ilerki bölümler de daha iyi anlariz.

Ben de salı günü izleyememiştim dün akşam tekrarında izledim, filmlerde kesinlikle ağlamam ama ağlamaktan filmi izleyemedim bu kadar mı güzel oyunculuk sergilenir (Sumru Yavrucuk) bir kere hikaye çok enteresan verdiği mesajlar var organ bağışı konusunda halkı aydınlatma anlamında, ilerdeki bölümleri merakla bekliyorum.

Dizinin şanssızlığı TRT'de yayınlanması sanırım fazla rağbet yok anladığım kadarıyla, dizi kaldırılırsa çok üzülürüm ...

kadro çok iyi. birinci bölümü seyrettiğim de ben de aynı şeyi düşünmüştüm, trt de oynadığı için izleyen olmaz diye. akşam 3. bölümü izleyemedim. tekrarı ne zaman oluyor bilen var mı?

ewt ya bende izleyemedim ilk bölümü ama film bir harika bende bayıldım şimdi kimi görsem izlemelerini tavsiye ediyorumm

trt yayınlanması bencede dizinin önüne geçmiş

bugun tv'de dolaşıp bişey bulamazken trt 2'de tekrarı vardı ilk bölümün çok beğendim zaten sumru hanım mükemmel ötesi
sonra netten peşpeşe diğer bölümleride izledim gerçekten çok etkilendim,ağladım
keşke reytingleri artık herkes netten beğendiği diziye oy vererek adilce yapabilse kime göre takip edildiğini bilmeden böyle güzel eğitici diziler tanışamadan yayından kalkıyor.
bence herkesin emeğine sağlık ben çok beğendim

trt 1 haftasonu bazen gündüz tekrarını veriyor,ilk bölümünü izlemiştim oşekilde ama bidaha denk gelemedim.Benimde ilgimi çekmişti

izlemek istediğim bir diziydi..oyuncuları ve konusu yüzünden...ama salı günü tv ekranı çok dolu :(
kanal d geniş aile
atv canım ailem
show tv bu kalp seni unutur mu
fox tv ömre bedel

hepsi kaliteli yapımlar....ama bu haftadan itibaren bu kalp seni unutur mu yu izlicem...tekrar yönünden de gün kötü..perşemde..aşk-ı memnu ve kurtlar vadisi gününde...eğer ki trt 1 gününde değişiklik yaparsa çok iyi olur daha fazla reyting alır..rekabet olsun diye koymuş salı gününe belli ama trt 1 de olmasından dolayı rekabet etmesi imkansız gibi...

ılerleyen bölümlerde bazı sanatçılar da organ bağışına destek vermek amacıyla ücret almadan rol alacaklarmış turkbayragi

ya bende tesadufen denk geldi hic haber vermiyorsunuz boyle guzel bir diziden ask olsun size neyse ben guncelleyeyimde arkadaslar baksin bir tavsiye ederim izlemeye deger ben internet sayesinde butun bolumleri izledim ve bayildim oyuncular super zaten daha fazla lafa ne gerek buyrun bakin kaydirigubbakcemile4

Diziyi izleyen fazla kimse yok herhaldezemuszemus çok kaliteli bir dizi bence izlenmeye değer :hulya:

Bahar Dalları yayından kaldırılmış, reyting kurbanı bir dizimiz daha oldu mafoldumben
Bir daha dizi izlemeyeceğim akannehir

Back
X