Bahama Mama :)

Ciingene

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2012
117
0
26
İstanbul
Daha yeni yeni makyaj yapmaya başladığım için ürünleri pek tanımıyorum , geçen bi avmde bu ürünü çok övdüler bak bebek gibi yüzün var işte başka şeyler kullanma bu yeterli olur diğerini alma falan buda çok değişik geldi bana duymadığım görmediğim bşey aranızda kullanan ve memnun olan varmı :)

Uploaded with ImageShack.us

The Balm markası gerçekten iyidir sanırım çok fazla olmadı Türkiyeye geleli. gratislerde satılıyor ve ambalajları çok güzel gerçekten. Nude tude far paletinde gözüm var benim de

The Balm markası gerçekten iyidir sanırım çok fazla olmadı Türkiyeye geleli. gratislerde satılıyor ve ambalajları çok güzel gerçekten. Nude tude far paletinde gözüm var benim de

Ondna duymadık bende netten baktım baya kullanılıyo:) tşkler

amerikasa satışı var ve takip ettiğim bi çok makyaj bloğunda kullanıyorlar bunu onlar da çok memnunlar

Aaaaa gerçektenmi :)

istersen youtube'dan bu markayı kullanan kişilerin yorumlarına bakabilirsin, orada the balm ürünlerinden çok bahsediyorlar ve hatırladığım kadarıyla hiç kötü yorum duymadım. bende bu markayı hiç kullanmadım ama indirime girince transparan pudrasını ve meet matte ya da nude paletini almayı düşünüyorum

evet bende aldım zaten çok memnun kaldım çok kullanışlı ufak tefek:)

the balm ın ürünü bu
hatta bu markanın hot mama sı çok meşhur
güzel bir markadır
kaliteli ürünle başlamışsın kozmetik alışverişine canım güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…