Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar gelinlik 42-44 beden ama ozel tasarım ve dıkım olduğu ıcın 38-40 beden gıbı duruyor resımden de anlayacagınız gıbı yanı.kalıp harıka.ben herseyıyle 1000 tl'ye satıyorum kargo fılan benden ıcınde duvak ve aksesuarlar dahıl.ınsallah gıyen de benım gıbı cok mutlu olur.
aynen canm ya 38 beden her sekılde gelinlik buluyor 42 den sonra sıkıntı başlıyor ama ben cok sukur cok mutlu oldum gıyınce ınanılmaz kapattı heryerımı topladı.
İstanbul'da satılık, F.Bağzıbağlı özel tasarım modeli gelinlik. İkinci el olduğu anlaşılmayacak kadar iyi durumda, sadece dört saat giyilmiş. Kuru temizlemesi yapılmış. Arkası ipli olduğu için 40-44 bedenler arasına uygun. Gelinliğin sıfır fiyatı 5000TL, artı 500TL 2 adet duvak +taç+nine west gelin ayakkabısı.
İkinci el fiyatı 1500 TL.
Sadece ayakkabı isterseniz de verebilirim numarası :38