Baglantınız gizli değil şifreye ulaşmak

GizliOzne__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2015
2.694
2.636
83
38
Arkadaslar demin bi konuda gördüm eşi için açmış konuyu orda pek dağılmasın konu diye yazamadım ama.

Bende de bir haftadır siteye girmek için google yazıp tıkladıgımda
BAGLANTINIZ GİZLİ DEĞİL
Saldırganlar kadınlar kulubundeki öerneğin (şifre mail bilgilerine) ulaşmak istiyo diye bi acıklama var.Gelişmişe tıkladıgımda ise kadınlar kulubu (güvenli değil) diyo fakat açılıyo site.
Önce önemsemedim ama şimdi o arkadaş yazınca işkillendim bunu bilen anlayan varmı ne demek oluyor.
Not:sadece bu siteye girdiğimde çıkıyo uyarı.başka sitelerde felan çıkmıyo.

Arkadaslar demin bi konuda gördüm eşi için açmış konuyu orda pek dağılmasın konu diye yazamadım ama.

BAGLANTINIZ GİZLİ DEĞİL
Saldırganlar kadınlar kulubundeki öerneğin (şifre mail bilgilerine) ulaşmak istiyo diye bi acıklama var.Gelişmişe tıkladıgımda ise kadınlar kulubu (güvenli değil) diyo fakat açılıyo site.
Önce önemsemedim ama şimdi o arkadaş yazınca işkillendim bunu bilen anlayan varmı ne demek oluyor.
Aynen bende de öyle yazıyor. Neden acaba.

Aynen bende de öyle yazıyor. Neden acaba.
Ben önemsemedim ama şimdi bi konuda gördüm eşim casus program yüklemiş.hatta burdaki üyeliğimi ögrenip bilgilerime ulaşmaya calısıyodu onada böyle uyarı geliyomuş diyince şüphelenmedim değil :)))) bizimki pek anlamaz böyle şeylerden kafa yormaz yani ama ne bilim :KK53:

Ben önemsemedim ama şimdi bi konuda gördüm eşim casus program yüklemiş.hatta burdaki üyeliğimi ögrenip bilgilerime ulaşmaya calısıyodu onada böyle uyarı geliyomuş diyince şüphelenmedim değil :)))) bizimki pek anlamaz böyle şeylerden kafa yormaz yani ama ne bilim :KK53:
Benim telefonda ne varsa onunkinde de çıkıyor. Zamanında telefonumu kullanmıştı kendi gmailini açmış. Ben de kapatmadım kaldı öyle. Ama banlandiktan sonra oldu bende

Bende dedimki genel bi sorun olsa şimdiye çok kişi konu açardı demekki benim internette alakalı deyip önemsemedim.ama bi kaç kişide varmış bu sorun demekki casuslukla alakalı değil:)))

Bende de aynı şey çıkıyor.
Hem telefondan hem bilgisayardan. İkisinden de deneyince çıkıyor. Bilemedim ben şimdi.

2 gün önce banıp kalkmış mı diye bakacağım zaman giriş yaparken oldu kapatıp tekrar giriş yapınca çıkmadı..
Ben de o yüzden pek üstünde durmadım..

Kişisel bilgim burada çok az o yüzden benim hesabımla biri buraya giriş yapsa zaten eline bir şey geçmez..

Bir ara bilgisayardan giriyordum. Telefondan da az giriş yapıyordum..

Şimdi sadece telefondan giriyorum.
Belki site koruma ile ilgili güncelleme yaparken hem telefon hem bilgisayardan girildiği için uyarı geliyordur bazı üyelere..
Kazen Kazen ?

Bir ara bilgisayardan giriyordum. Telefondan da az giriş yapıyordum..

Şimdi sadece telefondan giriyorum.
Belki site koruma ile ilgili güncelleme yaparken hem telefon hem bilgisayardan girildiği için uyarı geliyordur bazı üyelere..
Kazen Kazen ?
Ben epeydir bilgisayardan girmiyorum.

BAGLANTINIZ GİZLİ DEĞİL

Telefondan giriyorum. Bende böyle bir şey çıkmıyor. Hatta site adresinin yanında güvenli site anlamında kapalı kilit işareti çıkıyor.

Selam,
Bu sorunu yaşayanlar kullandıkları telefonun marka modelini,
Kullandıkları browser ı yazabilirler mi ?

Back
X