- 7 Ekim 2015
- 2.694
- 2.636
- 83
- 38
- Konu Sahibi GizliOzne__
-
Aynen bende de öyle yazıyor. Neden acaba.Arkadaslar demin bi konuda gördüm eşi için açmış konuyu orda pek dağılmasın konu diye yazamadım ama.
Bende de bir haftadır siteye girmek için google yazıp tıkladıgımda
BAGLANTINIZ GİZLİ DEĞİL
Saldırganlar kadınlar kulubundeki öerneğin (şifre mail bilgilerine) ulaşmak istiyo diye bi acıklama var.Gelişmişe tıkladıgımda ise kadınlar kulubu (güvenli değil) diyo fakat açılıyo site.
Önce önemsemedim ama şimdi o arkadaş yazınca işkillendim bunu bilen anlayan varmı ne demek oluyor.
Not:sadece bu siteye girdiğimde çıkıyo uyarı.başka sitelerde felan çıkmıyo.
Ben önemsemedim ama şimdi bi konuda gördüm eşim casus program yüklemiş.hatta burdaki üyeliğimi ögrenip bilgilerime ulaşmaya calısıyodu onada böyle uyarı geliyomuş diyince şüphelenmedim değil :)))) bizimki pek anlamaz böyle şeylerden kafa yormaz yani ama ne bilimAynen bende de öyle yazıyor. Neden acaba.
Benim telefonda ne varsa onunkinde de çıkıyor. Zamanında telefonumu kullanmıştı kendi gmailini açmış. Ben de kapatmadım kaldı öyle. Ama banlandiktan sonra oldu bendeBen önemsemedim ama şimdi bi konuda gördüm eşim casus program yüklemiş.hatta burdaki üyeliğimi ögrenip bilgilerime ulaşmaya calısıyodu onada böyle uyarı geliyomuş diyince şüphelenmedim değil :)))) bizimki pek anlamaz böyle şeylerden kafa yormaz yani ama ne bilim
Sistemsel bir şey olabilir belki.Bende dedimki genel bi sorun olsa şimdiye çok kişi konu açardı demekki benim internette alakalı deyip önemsemedim.ama bi kaç kişide varmış bu sorun demekki casuslukla alakalı değil:)))
Bekleyelim bakalım belki biri biliyodur neden olduğunuSistemsel bir şey olabilir belki.
Bilgisayardan hiç denemedim. Allah Allah bekleyelim bakalımBende de aynı şey çıkıyor.
Hem telefondan hem bilgisayardan. İkisinden de deneyince çıkıyor. Bilemedim ben şimdi.
Ben epeydir bilgisayardan girmiyorum.Bir ara bilgisayardan giriyordum. Telefondan da az giriş yapıyordum..
Şimdi sadece telefondan giriyorum.
Belki site koruma ile ilgili güncelleme yaparken hem telefon hem bilgisayardan girildiği için uyarı geliyordur bazı üyelere..
Kazen ?
Arkadaslar demin bi konuda gördüm eşi için açmış konuyu orda pek dağılmasın konu diye yazamadım ama.
Bende de bir haftadır siteye girmek için google yazıp tıkladıgımda
BAGLANTINIZ GİZLİ DEĞİL
Saldırganlar kadınlar kulubundeki öerneğin (şifre mail bilgilerine) ulaşmak istiyo diye bi acıklama var.Gelişmişe tıkladıgımda ise kadınlar kulubu (güvenli değil) diyo fakat açılıyo site.
Önce önemsemedim ama şimdi o arkadaş yazınca işkillendim bunu bilen anlayan varmı ne demek oluyor.
Not:sadece bu siteye girdiğimde çıkıyo uyarı.başka sitelerde felan çıkmıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?