bağlanma korkusu olan erkek! önerilerinize ihtiyacım var

İnsanlar zor olanın peşine düşer canım, sen kendini bu çocuğa kaptıracak gibisin. Yani baştan çok güzel tavır koymuş sonra yelkenleri suya indirmişsin. Ben olsam kesinlikle görüşmem zira sana alenen benim seninle ilişki gibi bir düşüncem yok demiş aslında. Eh bu da bir nevi hakaret sayılır.

Ya bu işler o kadar komplike işler değil . Bir erkek ya hoşlanır ya hoşlanmaz. Kadın için de bu böyle. yok birinden darbe aldım yok şu yok bu palavra bunlar

Ugrasmayin adım gibi eminim bu iş olmaz

bilemiyorum aslında şuan kafam karıştı biraz. Ben izin vermedikçe üzemez beni ama peki gerçekten değersiz bir insansa ileride pişman olur muyum acaba diyorum ama hep mesafeliyim yani arkadaşlıktan öteye geçmedik hep açıklamamı yaptım. Ona farklı birşey hissetmediğimi dahi söyledim o cümlesinden sonra. Ama ileride pişman olmayabilirim . Hayatı kestirmek olayları düşünmek çok zor çok yorucu bir karar vermek ..

Bu ıssız adam filminden iyi ekmek çıktı erkeklere

aynen ya nedir bu ıssız adamvari hareketler. Türk erkekleri cidden değişiyor artık
okulun bitmesine 2 yıl kaldı . Bana çok iyi birisi olduğumu da söyledi ıssız adamdaki her ifadeye uyuyor çok şukur. Ben şimdi arkadaş olmaktan vazgeçtim diyemem sadece aramızın resmi kalmasını sağlayabilirim çünkü çok çocukça olur diye düşünüyorum bakalım neler olacak . Hayatıma tek normal kişi girmedi ne bu bahtsızlık bilmiyorum..
Bağlanma korkusu, sen daha iyilerine layıksın, ben seni haketmiyorum vs. vs. artık çok klişe.
bunları söylemesi gerçekten çok erkendi bence çünkü dışarıda hiç plan yapmamıştık sadece arada karşılaşıyorduk ki tatil girdi ..
o zaman mesafe koyup o yoluna ben yoluma diyeceğim ..

hiç böyle düşünmemiştim .. Evet haklı olabilirsiniz. Çok kotu hissettim şuan kendimi neyse ki en başındayım .. Artık tek kelime samimi cevaplar (içten) vermeyeceğim ..
evet haklısınız sanırım ben istediğim karakteri bu kişide can buldurmaya çalışıyorum.. Yanlış birisi evet forumda konuştukça daha iyi anlamaya başladım

evet haklısınız sanırım ben istediğim karakteri bu kişide can buldurmaya çalışıyorum.. Yanlış birisi evet forumda konuştukça daha iyi anlamaya başladım

Bak canım, bence gerçek aşkta mutluluk, iki doğru insanın karşılaşmasıyla ortaya çıkıyor. Yanlışı doğru yapamazsın. Onun kendi gibi düşünen bir kadınla birlikte olması lazım.

Zamanın sana değerli. Kimse için böyle saçma fedakarlıklara girme.

Annesi değilsin, onu büyütecek olan sen değilsin.

O zaman sadece merabalaştığı arkadaşı olarak kalırım birşey yaşamadık sonuçta sadece olabilir mi diye ümit etmiştim. Bu da olmasın bakalım elbet doğru kişi çıkacak karşıma ama ümitlerim yok olmaya başlıyor gibi :)

Ya bu işler o kadar komplike işler değil . Bir erkek ya hoşlanır ya hoşlanmaz. Kadın için de bu böyle. yok birinden darbe aldım yok şu yok bu palavra bunlar

Ugrasmayin adım gibi eminim bu iş olmaz
Haklısınız.. Olumlu şeyler söylemek gerçekten zor şuan daha net görebiliyorum

Kesinlikle haklısınız ..
Şuan sadece keşke mesaj atmasaydım diye düşünüyorum ve ümit etmiştim yani ister istemez ama şuan umidim kalmadı .
Merabamız olsa sizce zararı olur mu bu kişinin bana .. Tamamen mi çıkarmalıyım çünkü sosyal ağlarda da mevcut hedaplarımız birbirimizde

Canım uğraşma bu tiple yüreğinde bişeyler hisseden kişi yansıtır illa böyle davranmaz

Okuluna odaklan muhtemelen hayatını yaşama derdinde malum üni.ortamı sende bilirsin zaten okul dönemi ciddi düşünen sayısı azdır.

Sen okulunu bitir ayaklarının üstünde dimdik dur nasibin seni bulur belki okul bitmeden

Bence çıkarmalısın. Ama olan olmuş, açıklama yapma tekrar. Görüşme, mesaj atma, atarsa da cevap verme. Sosyal ağlardan da silersin zamanla. Ama ben düşündüm de olmaz, görüşmeyelim diye açıklama yapma tekrar. Umursama yeter. Ararsa mesela, işim var, sonra ararım de arama. Umursama yani. O da seni aramaz zaten sen umursamayınca, kapanır gider.

Bu söze özel bir gıcık olma durumum olduğundan ben olsam her yerden silerim kendi adıma. Çok ucuz bir yol gibi geliyor bana ha benden daha iyilerine layıksın deyip gitmiş ha böyle bağlanamıyorum demiş.
Hele bu geçmişimde çok acılar çektim unutamadım ondan güvenimi kaybettim diyorsa iki kat hızla soğur yoluma bakarım ben. Dürüst gelmiyor yani.
Bir akıllı kendileri değiller, bıçak gibi kes bence o sözün artık ederi kalmadı anlasın. Klişe herif.

Eşimle ikimizin de ilişki istemediği ve "bu gece barsa gönlüm hovarda" takılırız artık dediğimiz bir dönemde sevgili olduk.
Zaten ayrılalı çok olmamış ve ikimizinki de saygı sevgi kalmamış bitmiş ama uzatmaları oynayan ilişkilerdi. Bittikten sonra çok dertleştik ve amaaan artık ciddi düşünmeyiz, öyle flörtleşiriz o kadar, evlilik de neymiş diye konuşurken aşık olduk.
Belirteyim istedim:)

Doğru insanı tek atışta bulabilecek kadar şanslı insanlar çok az. Hepimiz denemeler yaptık canım ama sen kendi isteklerini bilir ve sınırlarını çizersen yanlış denemelerden daha az hasarla çıkarsın. Henüz umudunu kaybedemeyecek kadar gençsin.

Bağlanma korkusu yoktur,yeterince aşık olmayan erkek vardır..böyle erkekler neticede günün birinde evleniyorlar..
bence uzak durun. Bunlar ustüne gittikçe kendilerini önemli sanıyorlar

Evet biliyorum ama insan artık istiyor bu dönemde.. Kısmet neyse o olsun demek bile uzuyor beni o kadar alışılagelmiş bir cümle oldu ki benim için
. Zaten benden hoşlandığını duşunmedim umut etmedim sadece olabilitesi vardı o kadar. Teşekkürler ayrıca iyi geldi burada böyle dertleşmek
Ben arkadaş kalalım dedim artık kendisi bilir vazgeçtim ben bugün.. Elbet bir başkası olur ama erkek milleti bozuldu bir garip oldu yada üniversitede olay bu bilemiyorum
Aşk hikayenizi yazdınız mı okumak isterim aslında .. Umarım her daim mutlu olursunuz tabi böyle az örnekler de var

Dertleşmek içini dökmek iyidir rahatlatır. Canım üni.ortamı çok beklentini yüksek tutma bizim dönemimiz de nelere oha dedim ama şimdi sizin döneme göre daha hafif kalıyor erkekler de bu ortamın peşinde ciddi ilişki ile uğraşmıyorlar

Gerçekten kötü bir ayrılık geçirmedi ise sana kısaca takılırız demiş

Yani evet süssüz direk anlamı bu oluyor öyle düşünürsek. Ama rahatsızlığını düşünürsek nereye gider bilemiyorum çok bile yordum kendimi zihinsel .. Artık vazgeçmeliyim kendimi yormaktan yanlışı doğru yapamam teşekkürler :)

Bağlanma korkusu "ciddi bir ilişki istemiyorum, düşünmüyorum, en azından seninle düşünmüyorum" demektir.

Bunu açıkça söyleyen erkeği bağlamaya hatta evliliğe ikna etmeye çalışmak bana marketten tavuk alıp, kuzu pirzola yapıcam diye uğraşmak gibi geliyor bana

Benzetmen harika güldürdü ama doğruya doğru bu arada canım çekti ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…