bağlanma korkusu olan erkek! önerilerinize ihtiyacım var

deniz1992

♥ vefasızın sermayesi yalanmış.. ♥
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2009
1.663
135
Mrb arkadaşlar bundan öncesinde başkası için konular açmıştım. donmesini bekledim tam bir yıldır. ama artık takıntı olmuştu. yeni biriyle tanıştım izin verdim tanımak istedim. gayet iyi konuşuyorduk mesajlaşıyorduk hatta arada iltifat bile ediyordu bana.. flört aşamasında geçecek gibiydik. eski ilişkisinden bahsetti 3 sene olmuş ve artık kimseye bağlanamadığını hatta o kızdan sonra panik atak olduğunu vs anlattı. genelde kızlarla eğlendiğini ve günlük ilişkiler kurduğunu söyledi. ben de seni böyle biri olarak bilmiyordum ama hayatımda senin gibilere yer yok , tanışmamış farzedelim birbirimizi dedim birden çok şaşırmıştı ama tamam sen nasıl istiyorsan öyle olsun dedi ve 3-4 gun konuşmadık.. ben uzun sure duşundum arkadaş olmamamız için sorun yok dedim ve bunu onunla paylaştım aslında kendime sinirliydim bu kadar sert çıktım.. hep sorunlu ve yanlış kişilerle tanıştığım için. Bunu tersine çevirebilirim diye düşündüm ben çizgimi bozmadan beni tanıyabilmesi için şans vermek istedim. Ama onunla paylaşmadım sonuçta sadece arkadaşız beni ilgilendirmez dedim.Dun konuştuk bunları sonrasında da normal muhabbet ettik eskisi gibi. Aslında önceki kişinin üstesinden gelmeme kafamı başka kişiye çevirmeme yardımcı oldu. Şuan bir ilişki için güvenmem zaten ama zamanla belki değişir diye düşünüyorum artık eskisini kafama takmıyorum ve en güzeli artık mutlu uyanabiliyorum ozguvenim kendime geldi tamamen. Ama bu kişiye ve kendime şans vermek ne kadar doğru? Yada bu kişinin bu çekincesini korkusunu aşmasına yeniden güvenmesine nasıl yardım edebilirim ileride neden olmasın bir ilişki diyorum acelem yok benim başka birine kendimi yormadan emek harcamak istiyorum . Nedir bu erkeklerin bağlanma korkusu yardım edin akıl verin lütfen bir de bunu bana çok iyi birisi olduğum için en başta söylemek istemiş çok net birisi bu tanıdığım sureçte hep dosdoğru oldu bana . Sık sık da konuşuyoruz ne yapmalıyım sizce? En başındayken vaz mı geçmeliyim yoksa şans verilebilir mi?

Saglam pabuc degil gibi. Yaslariniz kac?

Erkeklerde baglanma korkusu yok.

Kizlarin hovardalik yapmak isteyen oglanlarin mazeretlerine inanasi var.

Cunku erkeklerin baglanma korkusu olarak telaffuz ettikleri durumun tercumesi...

'İliski sorumlulugu olmadan takilacak hatunlar varken coluk cocuk hayali kuran kizlarla ugrasamam...

En azindan birkac yil onume gelene yazayim sonra temiz camasir ve duzenli ev isteyince birak baglanmayi koala gibi yapisirim' seklinde yapilabilir...

Bu sozlerimden de onun birkac yila yola gelecegi anlamini cikarmayin tabii...

Baglanmaktan korktugunu soyleyen adam sizi kirmadan uzaklastirmaya calisan erkektir...

Şu erkekler de bi mazeret çıkarmış bağlanmaktan korkuyorum
Kendi düşüncem sevmeyen,sorumluluk duygusu almayı bilmeyen erkekler buna sığınıyor.
Seven erkek gayette bağlanıp,sevdiği kadın için herşeyi yapıyor diye düşünüyorum.

Bağlanma korkusu zottirikten uydurulmuş bir kavram.
Yok öyle birşey..
Arkadaşlar gayet güzel telaffuz etmiş ne anlama geldiğini de..

Baglanma korkusu diye bsy yok
Keyfi kacmaya basladiginda onu sorgulamayacak maddi anlamda yormayacak temiz camasir yemek saglayacak bir citir ile evlenir isine gelmezsede bosanir
Ama su an patavatsizlik ve yuzsuzlugun dibine vurmus.
Diyoki pisligim disima tasiyor, azcik akilliysan uzak dur ben acimam kimseye.
Sanmaki teksin bu sekilde cok kisi olabilir hayatinda, adama kimse hesap soramazki.
Uzak dur, hele msj atman cok yanlis olmus.

Saglam pabuc degil gibi. Yaslariniz kac?

ikimiz de 22 .. evliliğe uzağız okuyoruz ikimiz de

sadece arkadaş izlenimi verdim zaten çizgimi belli ettim o da anladı ki konuştu bunları. sizce arkadaş da mı kalınmamalı?
Bağlanma korkusu olan erkek yok, sevmeyen erkek var.... "bence"
çok yeni tanıştık zaten ikimiz için de geçerli bu durum aslında ..

peki sizce kötü mü yapmışım arkadaş da mı kalınmamalı?

kesinlikle haklısınız yalnız şuan aramızda sevgiden bahsedebilmek çok zor daha tam tanımıyoruz birbirimizi..

3 senelik ilişkisinin bitiş sebebini biliyormusun nedir ?

hayır sormadım çok yeni olduğumuz için eski sevgili konusu çok yersiz gelmişti

ben sadece karşılaşınca merabalaşma adına attım aynı bolumdeyiz..
haklısınız kesinlikle sizce arkadaş da mı kalınmamalı?

Canım eğer kız yüzünden ayrılmış ise hele ki aldatılma kandırma gibi bir olay var ise hatta depresyona kadar gitmişse bu iş aman aman yaralı erkek çok zordur. Yaralı erkek eşittir paranoyak erkek hep acabası olacaktır beni kandıracak mı niyeti ne yani güvenmesi çok zor

Ha normal bir ayrılıktır olmamış yürütememişlerdir o zaman işte bu erkek sadece bak benden ciddiyet bekleme ben takılmama bakarım diyordur.

O ayrılma nedeni çok önemli şuan çizgin çok iyi çok çok iyi hatta gözlemlemek içinde fırsat sana

ben sadece karşılaşınca merabalaşma adına attım aynı bolumdeyiz..
haklısınız kesinlikle sizce arkadaş da mı kalınmamalı?

Yok anacim kalinmamali o okul en fazla 6 yildir en fazla 5,5 yil icin hayatinin en guzel zamanlarini boyle gecirme tam tersi tanima bile sil at boyle karaktersizleri belki bundan sonrakilere utanirda boyle davranmaz.bu tiplerin arkadas kalma durumu yokki anca egosunu doyurur..

Su baglanamiyorum sözüne bir gıdım guvenmiyorum. Çok yakın arkadaşıma bir adam dedi sen öylesine değilsin seni harcayamam dedi ve bir hafta sonra bit başkasıyla sevgili oldu.
Kısacası bunu söyleyen adam dürüst değil kendine yol yapar.
Çağan irmak issiz adamı cekmese bu çakal takımı ne gibi bir sığınak bulacaklardi merak ediyorum! O filmden sonra başladı "baglanamiyorum"lar

'Cizgimi belli ettim, sadece arkadas izlenimi verdim' diyorsunuz da...

Erkeklerin 'baglanmaktan korkuyorum' demesi nasil bir kliseyse...

Kadinlarin 'arkadas kalalim' demesi de oyle.

O sizin 'belki bir seyler olur, fikri degisir, beni sever' diye dusundugunuzu bilmiyor mu saniyorsunuz?

Emin olun erkekler 'ararsa gec acayim, hizli gitmeyelim, kacayim da kovalasin' gibi...

Kizlarin sadece kendilerinin bildiklerini sandiklari ama artik klasik olan numaralardan haberdarlar.

Bilmiyor ya da anlamamis gibi yapiyorlar ki kizlarin gonlu olsun kendilerine de ekmek ciksin.

Yani o sizin aklinizdan gecenleri bilirken arkadas kalmaya calismaniz zaman kaybindan baska bir sey degil...

Daha üniversiteye hazırlanan kardeşim son 2 yıldır şunu söylüyor. Aşık olmadan kimseyle sevgili olmıcam abla..
Geçende durmuş, inş. bir an önce aşık olurum da, ciddi bir ilişkim olur, çocuklarım olsun, güzel bir ailem olsun istiyorum dedi.

Yaş ufak değil, 18 bitti.

Bağlanmaktan korkan erkek yoktur, ciddi ilişki istemeyen, sorumluluk almak yerine, eğlenmek, eğlenmek ve hep eğlenmek isteyen erkek vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…