merhaba kızlar son 20 gündeki değişimimden bahsetmek istiyorum. öncelikle 26 yaşındayım 48kiloyum ve 1.65 boyundayım. malesef bundan 4 sene önce psikolojik sebeplerden birde ünv. ortamı dogruz duzgun beslenememek abur cuburla geçişrmekten 55 kilodan 45 kiloya düştüm. bu 4 sene içinde sadece bir kere tartıda 50 kilo yazdıgını gördüm :) onun dışında düşe kalaka hep 45 49 arası gittim geldim.
bağışıklıgım çok düşük oldugundan hastalıklara karsı dırencımı arttırmak için aktardan bal-polen-arı sütü-çörek otu karısımı olan bi macunumsu bişe satın aldım iyi bi ürün dedi aktarım yani kapsülüde var ama ben bunu tavsiye ederim dedi internette de satısı olan bir firma, ekstra olarakda 100gram kadar saf polen aldım. macunu sabah öğlen akşam bir tatlı kasıgı kadar yiyorum ama böle tepeleme değil standart , polenıde gunde bır cay kasıgı kadar yıyorum. aktarım polen için hemen çok yeme bünyen alışssın ilk zamanlar bir cay kasıgıyla gunde bı kereden basla zamanla öğününü arttır dedi. ayrıca polenı cıgneyıp yutuyorum bana sute kartıstırmadan cıgneyerek yutmamı onerdı .
eveeeetttt olay burdan sonra başlıyo :)... ofiste kahvaltı yapmayan gunde bir öğün yemek yiyen akşamda eve gidince şöle böle yiyen ben güzel bi kahvaltı ardından günde 2 posta öğen yemeği bide ofısten eve gidince iştahla ne yemek var diyip bide evde yiyorum karnımda sürekli bir açlık havası ve bu duruma bayılıyorum :) inanın bende sizin gibi bişe yemek istemez nası alcam kilo diyip oflardım. şuan kilo aldım diyemem ama aldıgımı alacagımı hıssedıyorum . iştah öncesi 48 kiloydum bugun gidip tartılıcam bakalım ama bu iştahla 1 ay içinde kilo alacagıma eminim.
az önce de gittim marketten bebe bisküvisi ve süt aldım birazdan da onu yicem. neredeyse butun gunum ofiste ofisi tıka basa doldurmus vaziyetteyim :) sizinle de paylaşmak istedim gelişmeleri de büyük bi zevkle yazıcam inşallah
vay canınaaa.. benimde bağışıklık sistemim çok zayıf. ayrıca sanırım zayıflık olarak aynı senin gibi görünüyorum :) 43 kiloyum boy 1.57 normalde 50 kiloydum sigara yüzünden artık alamıyorum kilo..sen sigara kullanıyormusun peki ?? takip edicem seni gelişmeleri aktarırsan bende denemek isterim.. üstelik zararsız bunlar tamamen bitkisel süper ama herkezde aynı etki olur mu bilinmez tabii..
ay süpermiş:) peki bu macunun yada polnin yan etkisi veya şu şu hastalıkları olan kullanmasın diye birşeyi varmı:) sütle biskwyi bende yapıcaktm sözde ama midem çok bulanıyor sütü asla ağzıma süremiyorum ve ibrahiç saraçoğlu ısrarla bağrıyor.. nerede okursanız okuyun kim ne derse desinn kilo alcaksanız sütten uzak durun diye:)
çogu aktar bu işin ehli olmuş artık eger almak istersen aktara sor atıyorum şuna alerjim var yan etki yapar mı diye. macun için sanmıyorum yani baldan pekmezden farkı yok, ama polene alarjisi olanlar olabilir bu yüzdden dikkat etmek lazım. hiç bilmiyodum cidden kilo almada sütün etkisi yok mu?. burda okuyorum nerdeyse 10 kişiden 5i büsk. süt karısımını yapıyo bayada memnunlar bilemedim şimdi. ama çok değil yani bi günde bi cay bardagı kadar büskivye katsak çok zararı olmaz heralde :)
merabalar kızlar.ben beslenme danışmanlığı yapıyorum.yani insanlara doğru beslenmeyi öğretiyoruz.kilo almak ya da vermek isterseniz ve yardıma ihtiyacınız olursa ben burdayım =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?