- 25 Haziran 2007
- 126
- 1
- 42
- Konu Sahibi seldauxgxur
Yaklaşık 10 gün önce şiddetli bir ishal geçirdim hemen ardından tam yedi gün süren bir kabızlık başladı. Kabızlığa son vermek için sinemeki çayından zeytinyağına kayısıdan eczaneden aldığım hapa kadar aklınıza gelen herşeyi denedim. Ama sadece karınağrısı yaşadım o kadar. 7gün sonunda özel bir hastaneye gittim. Genç bir doktor bana standart şeyleri anlattı.Kendisine hiç bir ilacın işe yaramadığını çok ağrı çektiğimi anlattım ve en son dışkımda kıl kurdu gördüğümü söyledim. Neyse bi kaç ilaç yazdı lavman yapıp yolladılar. Sonraki 5 günde de dr. verdiği ilaçlar işe yaramadı ve bu sabah duş alırken yaklaşık 5-6 cm büyüklüğünde bir solucan düşürdüğümü gördüm.
Napmam gerekiyor. Yaşadığım mide bulantısı, aşırı şişkinlik, baş ağrısının haddi hesabı yok. Bu solucanların bağırsakları tıkama gibi bir etkisi olabilir mi ne yapma lazım bilmiyorum yardım edin.:roflol:
Napmam gerekiyor. Yaşadığım mide bulantısı, aşırı şişkinlik, baş ağrısının haddi hesabı yok. Bu solucanların bağırsakları tıkama gibi bir etkisi olabilir mi ne yapma lazım bilmiyorum yardım edin.:roflol: