Bağırsak Rahatsızlığı ?

elifnurbeyza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
8.725
4.450
103
31
Ailesinde genetik olarak bağırsak kanseri olan varmı ? Aşırı derecede zayıflayan arkadaşım var kilo alması gerekiyor ? Ne yapılabilir.

Ailesinde genetik olarak bağırsak kanseri olan varmı ? Aşırı derecede zayıflayan arkadaşım var kilo alması gerekiyor ? Ne yapılabilir.
Genetikmi bilmem ama eşim bağırsak kanseriydi, şu an iyi. Yalnız eşim hiç zayıflamadı. Ameliyatla bağırsağın sorunlu kısmını aldılar kemoterapi gördü.
Eşimin teyzeside bağırsak kanseriydi.

İshal kabiz olma durumu oluyormuydu.
Tabi ilk 2 3 ay sürekli geçmeyen ishal o dönemde kalp rahatsızlığı olduğu için ilaç kullanıyordu biz ilaçlar yapıyor zannettik. Daha sonra kanama oldu daha sonrada kabız hiç afedersin lavaboya çıkamadı.
Bu arada sürekli karın ağrısı, karnında dolgunluk, lavaboya çıkma isteği böyle başladı ama iştah sorunu, kilo kaybı hiç olmadı

Ben varim.ama detaylari yazmaniz lazim.60 kilodan ameliyattan sonra 41 e dustum.tabi benim bagirsak alindi. Bende hep oyle kalicam saniyodum.cok agliuodum.bir sure sonra doktor artik kilo alma asamasina geciirdi.mamalar yazdi vitaminler yazdi. Annemler bol et kemik kaynatp corbalar icirdi.bol bol pilav yedim.ama şoyle birsey var hersey dokunuyor bagirsak sorunlu oldugu icin.gunde bes defa filan lavabodayim.hatta daha fazla belki. Yuzumde gozumde can kalmadi diyebilirm ama bunada sukur. Zorlaya zorlaya 57 ye ciktim suan 1 senede. Lavaboya ciktiktan sonra hemen geri yemek yiyorum.baska turlu cozum bulamadim.gun icinde bol bol.atistirmalik seyler yiyorum.kesinlikle sutu biraksin.bol bol ev yogurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…