• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bağırsak florası hakkında bilgisi olanlar lütfen yardım..

Haziran25

Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2022
67
74
18
34
Öncelikle merhaba. 3 haftadır midem bulanıyor ve ara ara ishalim oluyor. İştahla yemek yediğim zamanlarımda oldu.ama tekrardan mide bulantısı ve bağırsak sorunu yaşiyorum. Semptomlar baslamadan önce denize gittik ve kamp yaptık. Islak mayo ile deniz kenarında 4 saate yakın oturdum ve çok üşüdüm. Sonra soğuk su ile duş saba karşı soguk su ile abdest aldım soğuk su içtim vs.. ve kamp sonrası bu semptomların başladı.ilk zamanlar daha kötüydü. İki kere serum yedim. Ama ilaçlarımı iyi olunca bıraktım. Doktorum usuttugumu söyledi ve bağırsak floramin bozulduğunu söyledi.suan 0 iştah..Bu üşütmeyi yaşayan bir arkadaş çıkar mı acaba☺️

Şaşe probiyotikler oluyor ya onlarla ve kefirle düzenli kullanımda iyileşirsin 🙈

Kombucha, kefir için. Probiyotik hap veya diğer üyenin dediği gibi şase kullanın. Gluteni ve şekeri bir süre kesin. Azaltın demiyorum direkt kesin ki bağırsaklarınız rahatlasın ve toparlasın. çok geçmiş olsun

Öncelikle merhaba. 3 haftadır midem bulanıyor ve ara ara ishalim oluyor. İştahla yemek yediğim zamanlarımda oldu.ama tekrardan mide bulantısı ve bağırsak sorunu yaşiyorum. Semptomlar baslamadan önce denize gittik ve kamp yaptık. Islak mayo ile deniz kenarında 4 saate yakın oturdum ve çok üşüdüm. Sonra soğuk su ile duş saba karşı soguk su ile abdest aldım soğuk su içtim vs.. ve kamp sonrası bu semptomların başladı.ilk zamanlar daha kötüydü. İki kere serum yedim. Ama ilaçlarımı iyi olunca bıraktım. Doktorum usuttugumu söyledi ve bağırsak floramin bozulduğunu söyledi.suan 0 iştah..Bu üşütmeyi yaşayan bir arkadaş çıkar mı acaba☺️
Banada bağırsak geçirgenliği var dediler peribiyotik kefir ev yoğurdu ne varsa yiyorum karnım ağrıyor ve psikolojik olarak çöktüm

Merhaba ben de de geçmeyen bir ishal durumu var tahlillerde temiz çıkıyor mide bulantısı ve ağrılarda var ha bı de çarpıntı ne yapmalıyım artık yoruldum yardımcı olursanız çok sevinirim Allah razı olsun şimdiden

Merhaba ben de de geçmeyen bir ishal durumu var tahlillerde temiz çıkıyor mide bulantısı ve ağrılarda var ha bı de çarpıntı ne yapmalıyım artık yoruldum yardımcı olursanız çok sevinirim Allah razı olsun şimdiden
Çok geçmiş olsun. Bir de psikiyatriye giymeyi deneyin. Bende de aynı sıkıntılar vardı. Psikolojik olduğu anlaşıldı. Hala tedavim devam ediyor. Ama halden anlayan genç iyi bir doktor bulun.

Back