• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bağımsız kızlar

Masmavigokyuzum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mart 2018
35
11
1
Eveet sevgili kk arkadaşlarımmm :)
Bir konu actim vede burada yazan arladaslarim azda olsa beni kendime getirdiler hepsine ayrica teşekkür ederim buradan :) Evet ben bağımlıyım.
Vede biliyorum ki hepimizin vazgeçemediği seyler vardir hayatta vede o sürekli beynimizi mesgul eden seyden fırsat bulamayıp ertelenen hedeflerimiz var. Ve ben bir karar aldım bundan sonra bağımlı olduğum herşeyden vazgeçicem evet ben bunu tek başımada yapabilirim sizde yapabilirsiniz canlar ama biz bunu beraberce daha güçlü bi r sekilde yapabiliriz.
Birbirimize destek olabiliriz tam o msji ona aticakken durdurabiliriz :) birbirimizi ünv hazirlananlar varsa hirslandirabiliriz kilo vermek isteyen varsa en başta ben :) verebiliriz vede ne hedef hayalimiz varsa güçlü bir sekilde beraberce ulaşabiliriz diyorum vede benim gibi olan arkadaslarimi konuma davet ediyorum :)

Uyuşturucu bağımlısı mısınız? O iş öyle olmuyor işte madem kararlısınız lütfen tedavi olun.

Hayır canım :)) ne uyuşturucusu oyle bir konu değil hayatimizdan cikarmak istediğimiz insanlar var mesela bir turlu cikaramadiğimiz karsı cinsten o sekilde bağimlilik

Ayrıca konumda bi aciklama yaptım uyuşturucu bağimliliği nereden çıktı acaba cidden merak ettim şuan ?

Ben bağımlıyım demişsiniz. Diğer arkadaşa da daha ciddi bağımlılık yazınca uyuşturucu sandım. Başka ne gibi ciddi bir bağımlılık var ki?

Eveet sevgili kk arkadaşlarımmm :)
Bir konu actim vede burada yazan arladaslarim azda olsa beni kendime getirdiler hepsine ayrica teşekkür ederim buradan :) Evet ben bağımlıyım.
Vede biliyorum ki hepimizin vazgeçemediği seyler vardir hayatta vede o sürekli beynimizi mesgul eden seyden fırsat bulamayıp ertelenen hedeflerimiz var. Ve ben bir karar aldım bundan sonra bağımlı olduğum herşeyden vazgeçicem evet ben bunu tek başımada yapabilirim sizde yapabilirsiniz canlar ama biz bunu beraberce daha güçlü bi r sekilde yapabiliriz.
Birbirimize destek olabiliriz tam o msji ona aticakken durdurabiliriz :) birbirimizi ünv hazirlananlar varsa hirslandirabiliriz kilo vermek isteyen varsa en başta ben :) verebiliriz vede ne hedef hayalimiz varsa güçlü bir sekilde beraberce ulaşabiliriz diyorum vede benim gibi olan arkadaslarimi konuma davet ediyorum :)
İşe, ağır bağımlılık kokan profil mesajınızı değiştirmekle başlayabilirsiniz.

Back
X