Bağımlılık ve bipolar bozukluk

ecetuanaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2024
7
1
22
Arkadaşlar 6yil madde kullandım 2 yıldır kullanmıyorum bipolar hastasıyım çok fazla hastaneye yattım. Çok dislandimm. Bana tavsiye verir misiniz

Arkadaşlar 6yil madde kullandım 2 yıldır kullanmıyorum bipolar hastasıyım çok fazla hastaneye yattım. Çok dislandimm. Bana tavsiye verir misiniz
Öncelikle geçmiş olsun. Madde kullanim zamaninda ortaya çıkmış olan bir rahatsizlik suzin ki sanirim. Duygu durum bozuklugu bu yasadiginiz rahatsızlık sana uygun ilac tedavileri ile cok rahat bu sorunu aşabilirsin ki aşacağına neden bilmiyorum ama inanıyorum 😇 6 yıllık bir madde kullanim sonrası onu bıracak gücün kuvvetin var ki bunu başardın eminim en kisa surede bu sorunu da halledeceksin🙏 tüm dualarım seninle.

Düşmüş ama ayağa kalkmışsın bundan sonra yanında olacak kişiler ile yoluna devam edersin psikolojik destekle hastalığın 'da geçecek Inşallah 🤲🏻

gerçekten şuan sevinsem mi üzülsem mi bilemedim yanlış anlama hatam varsa affola ama bende her kelimene kadar aynı durumdayım şuan hala illet ya beni alıcak ya ben kendimi alıcam

X