Çok çok geçmiş olsun.doktor değilim ama inşallah psikoloğ olmak gibi hedefim var. Benim hayatıma ciddi anlamda sıkıntılı bi insan girdi. Evet o benim eski sevgilimizi. Onunsuz karar aldığımda hayatı zindan ederdi. Fark etmeden bi süre sonra onun onayı olmadan karar veremez hale gelmiştim. Düşün ki bi bayan arkadaşımla görüşmek istiyorum görüşsem mi görüşmesem mi diye arada kalırdım. Bi kıyafet alırdım bu güzel değil derdi ve zamanla güzellik anlayışımı sorgulamaya başladım gibi gibi bi sürü şey. Haa bu arada ben devlet memuruyum ve önemli kararlara imza atan bi insanım ve ben artık kendi işimde bile karar veremez hale gelmiştim. Çalışma arkadaşlarıma sorar olmuştum ve onlardan aldığım tepki SEN İYİ MİSİN. Evet ben iyi değildim ama bunun farkında değildim. Ne mi oldu fark etmeden beni kendisine bağımlı hale getirmiş. Benim gibi safta beni seviyor beni düşündüğü için böyle söylüyo derdim o zamanın şartlarına göre. 3. yılın sonuna geldiğimizde. Dediğiniz olayla karşı karşıya kaldım kendi kararlarını veremeyen hatta kendisi için ne iyi ne kötü ayırt edemeyen sürekli onay bekleyen ve yalnız kalma korkusu içerisinde boğulmuş kalmış bi şekildeydim. Sürekli ben ne yapacağım ne yapsam öyle olur mu böyle olur mu diye diye sürekli bi doğruyu arama çabasına girerdim. Sonra aynaya baktığımda gözlerimin feri gitmiş yanaklarım içine çökmüş ne olduğunu kim olduğunu bilmediğim bi yüzle karşı karşıya birbirimize baktık. Ne kadar sürdü bilmiyorum. İşte o an Bişey oldu ne olduğunu alamadığım. İlişkimden 3 yıl sonra ilk defa kendi kararımı verdim
bu birliktelik bitmeliydi ve bitti
Karar veremem durumu devam etti hemen hayatıma birisini alayım dedim aldımda ama almamam lazımmış
hee çok uzattım kusura bakma sonra bi karar daha verdim evet ben karar vermeye başlamıştım
Kendi kendime daha fazla zaman ayırıp kişisel gelişimimi tamamlamalıydım. Uzmandan yardım almadım. Sosyal çevreme önem verdim fikirlerini sordum ancak kötü karar versem de ver verdim. Sorumluluklarımdan kaçmadım hepsi benim dedim. O saatten sonra da sadece sormak istersem fikir sordum. Ama kararı. Ben verdim. Hayat benim hayatımda ipleri de benim elimde direksiyon da benim elimde olmalı. Umarım yazdıklarım işine yarar tekrardan geçmiş olsun Allah şifa versin. Keşke uzman olsam da öyle yardımcı olmaya çalışsaydım. İyi günler