Merhaba 27 yasinda bir bayanim,istanbul maltepede ozel bir tip fakultesi hastanesinde bagdemcik tasim oldugundan ve esimin bundan olysan agiz kokusundan rahatsiz olmasindan dolayi amaliyat oldum.sunu soyleyim dr soylemisti aci cekeceksin diye ama gercekten cok aci cekiyorsunuz kendimi aciya dayanikli bilirdim ama bu aci cok daha fazla.ilk gin amaliyatan sonra size bir dolu setum veriyorlar aksamindada çıkıyorsunuz amaliyat sonradinda konusamiyor yutkunamiyor,tukurugunuzu yutamaz durumda oluyorsunuz.gunlerce geceleri uyuyamaz devamli sancilarla uyanir durumda oluyorsunuz sadece soguk su iciuorsunuz ve bu durum malesef biykin dusmenize nedenoluyor.bir haftaya yaklastiginizda aciniz birazdaha azalir duruma geliyor salcali seylere tuzlu ve gdo urunlere dikkat cok aci veriyor bugazlara resmen saglikli beslenmenix gerekiyor,dr vermis oldugu yemek listesine ben uyamadim orda 3 gun itibariyle bir takim yemek bolumune bile gecilmisti ama ben onu yapamadim bugun 9 gundeyim hayla pek bisey yiyemiyorum sabahlari soguk sut ve yumasacik pogca olursa o oglen soguk pudink sut su baskada bisey yiyemiyorsunuz acikcasi acidan tukurugumu yutamamaktan artik aliskanlik oldu agzinizin icinde biriken tukurukler birikiyir ve agzinizin bir kenarindan akar duruma geliyor,ve balgam en buyuk sorun cikaramiyorsunyz gulemiyorsunuz aglayamiyor ve hapsiramiyorsunuz bile enterasan ama gercek.olucak herkese simdiden gecmis olsun. Eger cok buyuk bir sorununuz yoksa olamanizi tavsiye ederim cok acili geciyor.