• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bağdat Maltepe'de düğün

ycam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
193
2
96
37
İstanbul
Ekim ayında düğünümüz olacak Üsküdar'da ve Maltepe'de hemen hemen bütün düğün salonlarını gezdik, içlerinde Zigana, Vals ve Bağdat Maltepe hoşuma gitmişti. Zigana ve Vals düğün salonlarında yer kalmamış. 16 Ekim'e Bağdat Düğün Salonunu 4.000 TL ye tuttuk ama benim içime sinmemişlik var :( pazar günü mekan araştıracağım, düşünceleriniz ne? Orda düğün yapan var mı? :5:

canım pahalıya tutmusunuz ben pazrılk yapınca 3250 dusurmuslerdı daha konussam ınerlerdı bence ıptal edıyoruz dersenız pazrlık yapma sansınız olur ayrıca otopark olmaması en buyuk problem mekan cok guzel ama gelenlerıde dusunmek lazım trafiğin ortsaında abıye kıyafetlerle park mı aryacaklar hemde hafta sonu cok ıyı bılyorum orayı

canım pahalıya tutmusunuz ben pazrılk yapınca 3250 dusurmuslerdı daha konussam ınerlerdı bence ıptal edıyoruz dersenız pazrlık yapma sansınız olur ayrıca otopark olmaması en buyuk problem mekan cok guzel ama gelenlerıde dusunmek lazım trafiğin ortsaında abıye kıyafetlerle park mı aryacaklar hemde hafta sonu cok ıyı bılyorum orayı

Aslında biz şöyle anlaştık, barkavizyon olacak, masalara eksta çerez, kuruyemiş ve sigara böreği sosis tabağı koyacaklar, fiyat o yüzden biraz daha artmış oldu. Her eksta için 500 TL gibi bir bedel ödemek gerekiyormuş. Sigara böreği tabağı ve çerez, kuruyemiş olmasaydı 3,500 TL demişlerdi.

Ben sorunumu anladım aslında ben düğün salonu sevmiyorum. Benim istediğim açık havada düğün içime sinecek düğün maliyetleri de 10-15.000 TL oda bizim bütçemize uygun değil.

Otopark gerçekten büyük sorun ama yapabileceğimiz bişey yok, Vals Düğün Salonu hem otoparkı vardı, hem çocuklar için eğlenebilecekleri bir oda yapmışlardı ve harika bir gelin odası ile aile odası vardı, Zigana Düğün Salonu'nu da çok beğendim, nişanlım sahibinden hoşlanmadı şimdi de ikisinde de gün kalmamış malesef Bağdat Düğün Salonu'na kaldık... Siz nerede karar verdiniz?

merhaba kızlar bende bağdat düğün salonunda yapacağım düğünümü ama nasılbgeçti sizin düğün. sizce nasıl bir salon.?

umarım düğününüz geçmemiştirde size yardımcı olabilirim hiç sorunsuz çok eğlenceli bir düğün oldu canım mekan sahiplerine sizi en mutlu gününüzde üzmeyecekleri konusunda güvenebilirsin.

Haziran ayında oldu düğünüm,bizde bakmıştık yakamoza ama ordada direkler çok fazla birde sahibini hiç gözüm tutmadı.Ve iyiki bağdat'ı bulmuşuz...neresinden başlasam nasıl anlatsam bilmiyorum,ama çırağanda yapsam bu kadar olamazdı çünkü samimiyet ve profesyonellik akıyordu resmen düğün haftası salon sahibi Adnan beyin bizi arayıp,ön görüşmeye çağırmasıyla başlayan,devamında düğün gecesi saat 1, 30 sularına kadar devam etti bu ilgi..personel,müzikler,yemekler,havalandırma,insanların çıkarken ki memnuniyetleri,hala devam ediyor inanın herkes benim düğünümü bana anlatıyor,ve daha sayamadığım bir çok şey,için başta Adnan Bağdatlı olmak üzere tüm ekibine sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum,ve bağdat'ı kesinlikle tavsiye ediyorum..

maltepe cevizlide münübüs yolu üzerinde bulunan salon yakamoz var 2 ayrı salonu mevcut çocuk odası palyaço, otopark, salonlar üst kat ve havadar ve muazzam görüntüsü var.

malesef cnm baktık ama orası çok direkli en azından bağdatta direk yoktu e birde anfi şeklinde olunca tabii daha bi başka,kesinlikle ben bağdat derim...

Back