• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bağcılar medipol mega hastanesinde önerebileceğiniz kadın doğum doktorları varmidir acil !!!!!

mezarlikmeleki

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2015
58
28
8
36
Merhaba bayanlar ben yeni hamile olduğumu öğrendim ve evime en yakın medipol mega hastanesi var eşim çok yoğun çalıştığı için herhangi bir durumda tek başıma bile gidebilecegim bir hastane varmidir acaba önerebileceğiniz doktor lar uzman doc. Prof olur hiç farketmez çok acil tavsiye ve doktor onerilerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler

Ama kimsenin bi bilgi sahipliği yok sanırım ki kimse bişey demiyor :)))
ben biraz araştırdım ilk açıldıgına nazaran doktorlar bayagı ilgisizleşmiş. muaynede daha ilgili ama dogum esnasında ilgili değillermiş. hatta kendi doktorun girmiyormuş bile . sezeryan agırlıklı olmuş.

ben biraz araştırdım ilk açıldıgına nazaran doktorlar bayagı ilgisizleşmiş. muaynede daha ilgili ama dogum esnasında ilgili değillermiş. hatta kendi doktorun girmiyormuş bile . sezeryan agırlıklı olmuş.
Hadi ya bende evime çok yakın diye acaba orayı mi tercih etsem diyodum ama bu yorumda sonra BİRAz zor gibi gözüküyor

Hadi ya bende evime çok yakın diye acaba orayı mi tercih etsem diyodum ama bu yorumda sonra BİRAz zor gibi gözüküyor
önemlı olan dogum zaten. kendi doktorunun gırmesı için sanırım 600 tl gibi ekstra rakam ödüyormussun. onun dısında nöbetçi doktor giriyomuş aksam dogumunda

Back