kopuz Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Kasım 2009 377 5 118 İstanbul 27 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi kopuz #1 Hastanenin açıldigi epey oldu ama henüz herşey oturmamış.netten dr larına epey bi baktım ama bir sürü var karar veremedim gidip de memnun kalan varmı kimi tavsiye edersiniz.
Hastanenin açıldigi epey oldu ama henüz herşey oturmamış.netten dr larına epey bi baktım ama bir sürü var karar veremedim gidip de memnun kalan varmı kimi tavsiye edersiniz.
ebruli1820 herşey düz bir karın için Kayıtlı Üye 11 Aralık 2010 6.564 3.416 248 27 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi kopuz #2 Remzi Erçetin.Nisa hastanesinde dogum yaptım ve oğlumun Dr kendisi şîmdi medipolde ve bizde artık ordayız.
Remzi Erçetin.Nisa hastanesinde dogum yaptım ve oğlumun Dr kendisi şîmdi medipolde ve bizde artık ordayız.
N nyl22 Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Nisan 2010 8 3 88 İstanbul 1 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi kopuz #3 fatih yüksel kızımızın doktoru çok memnunuz ilgili ve yön gösteren bir doktor. bize her konuda yardımcı oldu . kesinlikle tavsiye ederim.
fatih yüksel kızımızın doktoru çok memnunuz ilgili ve yön gösteren bir doktor. bize her konuda yardımcı oldu . kesinlikle tavsiye ederim.