Su hayatta daha sacma cok az sey duydum…Arkadaşlar bir şifacıya gittim,hayatımda ters giden bazı meseleler için,adını vermek istemiyorum,Müslüman bir adam Tasavvuf ile ilgileniyor İstanbulda ofisi var.Bana annen çocuk aldırdığı için işlerimin yolunda gitmediğini bunun kalmasını yaşadığımı söyledi ve annenle aranda bağ kesme duası yapıcam düzelecek işlerin dedi.Şimdi bu bağ kesme olayı tam olarak nedir bilen var mı,YouTube de arttığımda astrologlar çok bahsediyor,yani annemle aramdaki sevgi bağı bitecek mi ne olacak?
O ne ya?Arkadaşlar bir şifacıya gittim,hayatımda ters giden bazı meseleler için,adını vermek istemiyorum,Müslüman bir adam Tasavvuf ile ilgileniyor İstanbulda ofisi var.Bana annen çocuk aldırdığı için işlerimin yolunda gitmediğini bunun kalmasını yaşadığımı söyledi ve annenle aranda bağ kesme duası yapıcam düzelecek işlerin dedi.Şimdi bu bağ kesme olayı tam olarak nedir bilen var mı,YouTube de arttığımda astrologlar çok bahsediyor,yani annemle aramdaki sevgi bağı bitecek mi ne olacak?
Bağ budama olmasın o?Arkadaşlar bir şifacıya gittim,hayatımda ters giden bazı meseleler için,adını vermek istemiyorum,Müslüman bir adam Tasavvuf ile ilgileniyor İstanbulda ofisi var.Bana annen çocuk aldırdığı için işlerimin yolunda gitmediğini bunun kalmasını yaşadığımı söyledi ve annenle aranda bağ kesme duası yapıcam düzelecek işlerin dedi.Şimdi bu bağ kesme olayı tam olarak nedir bilen var mı,YouTube de arttığımda astrologlar çok bahsediyor,yani annemle aramdaki sevgi bağı bitecek mi ne olacak?
Annenin çocuk aldırdığıni kendi mi bildiBilmediğim için danışıyorum işte.
İstanbullu olduğu için bilebilir. O çok önemli bi ayrıntı.Annenin çocuk aldırdığıni kendi mi bildi
Evet buna benzeyen bırsey daha duydum atalarını silme bag koparma aılede büyü şanslıklık mesala dede hasta onun da babası geçmişten gelecege aıle buyuklerınde aynı seylerın olması gıbı yanı mesala benım dedım şeker hastası babam da halam da bende genetık bunu bozuyor mesala atalarından koparma ben bunu risklı diye biliyorum ama ne kadar dogru onu bilememArkadaşlar bir şifacıya gittim,hayatımda ters giden bazı meseleler için,adını vermek istemiyorum,Müslüman bir adam Tasavvuf ile ilgileniyor İstanbulda ofisi var.Bana annen çocuk aldırdığı için işlerimin yolunda gitmediğini bunun kalmasını yaşadığımı söyledi ve annenle aranda bağ kesme duası yapıcam düzelecek işlerin dedi.Şimdi bu bağ kesme olayı tam olarak nedir bilen var mı,YouTube de arttığımda astrologlar çok bahsediyor,yani annemle aramdaki sevgi bağı bitecek mi ne olacak?
Bugün ilk kez güldüm ya Rabbim de seni güldürsün inşallahBağ budama olmasın o?
Bağa geldim bağ budanmış
Bağa bülbül dadanmış.