- 30 Ocak 2014
- 4.436
- 8.667
-
- Konu Sahibi telasememuresi
Sağ ol canım.... internette görünce ilgimi çekti... herkesin ihtiyacı olabilirÇok güzel bir paylaşım olmuş. Eminim herkesin bu meditasyonu yapmaya ihtiyacı vardır.
Nasıl anlamadım? Önce kendinizi rahatlatın:)) dinleninkaarnım ağrıyor kesemiyorum(
Nasıl anlamadım? Önce kendinizi rahatlatın:)) dinlenin
Ya yalan yok şimdi benim en yakın arkadaşıma bunu yolladıktan sonra göbeğimden kordonun çıktığını hayal ettim öyle kestim demiştiArkadaş kesilecek yeri anlamadıysa
Ay bilemedim yaaCidden kordon çıktığını düşünüp o kişiyle aramda düşünüyorum keserken karnımda acı tuhaf his oluyor ya da benim bağım çok kuvvetlidir bilemedimmmm
İnternette videosu var meditasyon şeklinde... deneyebilirsiniz,sonucu bekliyorum :))Deneyecegim sonucu yazarım
Merhaba,denediniz mi:))Deneyecegim sonucu yazarım
Yok bugun onun yuzunden tartıstık eşimleMerhaba,denediniz mi:))
Sadece unutmak tamamen kesmek için değil ki negatif enerjileri de kaldırır canım... üzüldüm ya... hiçbir şey senden kıymetli değilYok bugun onun yuzunden tartıstık eşimle
Bir süre daha nefret kusmak istiyorum, hayalime gelmesi affediyrm seviyrm falan asla diyemem
Allahından bulsun şeytan kılıklı karı
Şifa olsunbirazdan bende yapacagımm , tesadüfen önüme cıktı bu calısma , tesekkür ediyorum size