Bade'nin butiği

Merhaba hanımlar,
Butiğimdeki ürünlerin hepsi orijinaldir, az kullanılmış ve temizlerdir.Pazarlık payı elbette vardır :)
hepinize keyifli alışverişler :)

Pembe abiyeye bittim.. Fiyati ne düşünüyorsun bde bdn

Pembe abiyeye bittim.. Fiyati ne düşünüyorsun bde bdn

merhabalar, abiye 36-38 beden arası, ben 700 TL'ye almıştım, sadece bir defa nişanımda giydim ve kuru temizlemesi yapıldı dikişleri ve kumaş kalitesi maalesef fotoğraflardan belli olmuyor ama düşünürseniz özelden iletişime geçebiliriz, 400 Tl düşünüyorum

Pembe abiye kaç beden ve nekadar
merhabalar, abiye 36-38 beden arası, ben 700 TL'ye almıştım, sadece bir defa nişanımda giydim ve kuru temizlemesi yapıldı dikişleri ve kumaş kalitesi maalesef fotoğraflardan belli olmuyor ama düşünürseniz özelden iletişime geçebiliriz, 400 Tl düşünüyorum

gözlükler ne kadar

Ürün fiyatları şaşağıdaki gibidir
sağ tarafta yazan rakamlar benim aldığım ve piyasa fiyatlarıdır,çok az ve çok temiz oldukları için ancak bu kadar indirim yapabiliyorum,ilgilenenler daha detaylı bilgi almak isterlerse özelden msj atmanızı rica ederim,
keyifli alışverişler :)

Gucci Güneş Gözlüğü 450 (827)TL
Forever New çanta 65 (165)TL
Ray-Ban Güneş Gözlüğü 250 (400)TL
Kolye 50 (65)TL
Mango Güneş Gözlüğü 50 (80)TL
Fuşya rengi abiye 36-38 beden 400 (700)TL
Ralph Lauren güneş gözlüğü 200 (400)TL
Gelinlik 2500 (5000)TL
Dior Güneş Gözlüğü 350 (500)TL

Fiyatları yazar mısınız?
Merhabalar
Ürün fiyatları şaşağıdaki gibidir
sağ tarafta yazan rakamlar benim aldığım ve piyasa fiyatlarıdır,çok az ve çok temiz oldukları için ancak bu kadar indirim yapabiliyorum,ilgilenenler daha detaylı bilgi almak isterlerse özelden msj atmanızı rica ederim,
keyifli alışverişler :)

Gucci Güneş Gözlüğü 450 (827)TL
Forever New çanta 65 (165)TL
Ray-Ban Güneş Gözlüğü 250 (400)TL
Kolye 50 (65)TL
Mango Güneş Gözlüğü 50 (80)TL
Fuşya rengi abiye 36-38 beden 400 (700)TL
Ralph Lauren güneş gözlüğü 200 (400)TL
Gelinlik 2500 (5000)TL
Dior Güneş Gözlüğü 350 (500)TL

Bit pazarına göre çok pahalı.yanlış anlamayın lütfen
yok rica ederim, anlayışla karşılarım yorumlarınızı fakat şunu söylemeliyim gerçekten bütün ürünlerim orjinal ve inanın çok az ve temiz kullanıldılar, ben de çok pahalıya aldığım için ve çok temiz oldukları için çok fazla düşemiyorum, yani en kötü ihtimalle satılmadıkları halde severek kullanmaya devam edeceğim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…