Rayban in fiyatini ogrenebilir miyim?Merhaba hanımlar,
Butiğimdeki ürünlerin hepsi orijinaldir, az kullanılmış ve temizlerdir.Pazarlık payı elbette vardır :)
hepinize keyifli alışverişler :)
cok tesekkur ederim :)hayırlı olsun butiğin :)
Pembe abiyeye bittim.. Fiyati ne düşünüyorsun bde bdn
Rayban in fiyatini ogrenebilir miyim?
merhabalar, abiye 36-38 beden arası, ben 700 TL'ye almıştım, sadece bir defa nişanımda giydim ve kuru temizlemesi yapıldı dikişleri ve kumaş kalitesi maalesef fotoğraflardan belli olmuyor ama düşünürseniz özelden iletişime geçebiliriz, 400 Tl düşünüyorum
merhabalar, abiye 36-38 beden arası, ben 700 TL'ye almıştım, sadece bir defa nişanımda giydim ve kuru temizlemesi yapıldı dikişleri ve kumaş kalitesi maalesef fotoğraflardan belli olmuyor ama düşünürseniz özelden iletişime geçebiliriz, 400 Tl düşünüyorumPembe abiye kaç beden ve nekadar
Huu huuu kimse yok mu
gözlükler ne kadar
MerhabalarFiyatları yazar mısınız?
Bit pazarı bölüm kuralları... Lütfen okuyunuz
13-Abiye-gelinlik-Abiye ayakkabılarınızı
İkinci El / Takas bu bölümde satabilirsiniz.Bit pazarında satılması yasaktır..
yok rica ederim, anlayışla karşılarım yorumlarınızı fakat şunu söylemeliyim gerçekten bütün ürünlerim orjinal ve inanın çok az ve temiz kullanıldılar, ben de çok pahalıya aldığım için ve çok temiz oldukları için çok fazla düşemiyorum, yani en kötü ihtimalle satılmadıkları halde severek kullanmaya devam edeceğim :)Bit pazarına göre çok pahalı.yanlış anlamayın lütfen