• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bademcikte beyaz leke ve batma hissi

kartanem_1982

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2014
237
37
118
34
Merhabalar 1 ay öncesinde boğazında takılma hissi ve bademcigimde veya bı leke oluştu pandemiden dolayı sağlık ocağına gittim birikinti olmuştur dedi boğaz spreyi verdı geçti ama yine bir haftadır aynı batma hissi ve veya leke oldu yani 2 tane oldu geçer diye bekliyorum ama badem taşı sürekli artar mı sanırım ağız kokusu yapmiyomus ama bende yok yemek yerken yada yutkunurken bı sıkıntım yok sadece bişey var gibi bı his var. Çoğalmasını endişe etmelimiyim.basina gelen var mi

Merhabalar 1 ay öncesinde boğazında takılma hissi ve bademcigimde veya bı leke oluştu pandemiden dolayı sağlık ocağına gittim birikinti olmuştur dedi boğaz spreyi verdı geçti ama yine bir haftadır aynı batma hissi ve veya leke oldu yani 2 tane oldu geçer diye bekliyorum ama badem taşı sürekli artar mı sanırım ağız kokusu yapmiyomus ama bende yok yemek yerken yada yutkunurken bı sıkıntım yok sadece bişey var gibi bı his var. Çoğalmasını endişe etmelimiyim.basina gelen var mi
Bende ara ara oluyo hep ayni yerde beyaz bisey boyle cokta onemsemedim internetten baktim bir hafta icinde geciyo ama bence kesin agiz kokusu yapuyodur ugrasip ben cikarttim gargara yapip hergun ve koklama gafletinde bulundum baya kotu kokuyodu ...

Bende ara ara oluyo hep ayni yerde beyaz bisey boyle cokta onemsemedim internetten baktim bir hafta icinde geciyo ama bence kesin agiz kokusu yapuyodur ugrasip ben cikarttim gargara yapip hergun ve koklama gafletinde bulundum baya kotu kokuyodu ...
Ben de iki tane oldu 1 ay arayla koku yok ama anlamadım bende uğraşıp çıkarsam mi bilemedim

Yaklaşık olarak iki aydır bademciklerimde şikayet var. Neden ve nasıl olduğunu bilemiyorum ama kırk yaşıma geldim neredeyse, hiç bademcik şikayetim olmamıştı bugüne dek. Sonrasında dayanamayıp doktora gittim ve akut tonsillit yani eskilerin bildiği haliyle anjin olmuşum. Ağrı kesici ve antibiyotik verdi, bir de sprey. Fakat hiçbir faydası olmadığı gibi midem de kötü etkilendi bundan. Daha işmiş ve beyaz lekeleri ile gittiğimde bu sefer farklı bir doktora, hemen penisilin iğne verdi. Çevremdeki insanlar da benzer şikayetlerle doktora gittiler ve iğne olmadan düzelmedi bu meret. Fakat tümüyle geçti diyemiyorum. Bugün hâlâ sesim kısık mesela. Bir şişiyor bir iniyor. Bu rahatsızlığı kendi başına geçmesine beklemeyin bana sorarsanız. Çünkü romatizmal rahatsızlıklara sebep oluyormuş. Soğuk şeylerden kaçınıp sıcak şeyler içmekte fayda var yine. Eskiler elma ısıtıp sarardı, bir onu yapmadım. Sanıyorum son çarem o olacak bir de. Zira penisilin iğnesi çok can yakıcı :(

Yaklaşık olarak iki aydır bademciklerimde şikayet var. Neden ve nasıl olduğunu bilemiyorum ama kırk yaşıma geldim neredeyse, hiç bademcik şikayetim olmamıştı bugüne dek. Sonrasında dayanamayıp doktora gittim ve akut tonsillit yani eskilerin bildiği haliyle anjin olmuşum. Ağrı kesici ve antibiyotik verdi, bir de sprey. Fakat hiçbir faydası olmadığı gibi midem de kötü etkilendi bundan. Daha işmiş ve beyaz lekeleri ile gittiğimde bu sefer farklı bir doktora, hemen penisilin iğne verdi. Çevremdeki insanlar da benzer şikayetlerle doktora gittiler ve iğne olmadan düzelmedi bu meret. Fakat tümüyle geçti diyemiyorum. Bugün hâlâ sesim kısık mesela. Bir şişiyor bir iniyor. Bu rahatsızlığı kendi başına geçmesine beklemeyin bana sorarsanız. Çünkü romatizmal rahatsızlıklara sebep oluyormuş. Soğuk şeylerden kaçınıp sıcak şeyler içmekte fayda var yine. Eskiler elma ısıtıp sarardı, bir onu yapmadım. Sanıyorum son çarem o olacak bir de. Zira penisilin iğnesi çok can yakıcı :KK43:
Çok geçmiş olsun çok rahatsız edici bı durum yok bende ama beyaz lekeler artınca korktum açıkçası yarın gidicem doktora bademciklerin sis yada kırmızı değil boğazımda takılma hissi dışında hiçbir şikayetim yok bakalım dediğiniz gibi kendi kendine geçmeyecek gibi

Faranjit olabilir canım.. Bende var faranjit.. çok soğuk veya çok sıcak birşey yiyince ya da yüksek sesle konuşunca öyle oluyor..

Olabilir bilemiyorum evet iki tane küçük çocuk olunca ve bağırınca sesim gidiyo😀😀umarım gecer
Gittinizmi ne dedi doktor benim bogazim ayni

Back