• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bademcıklerım hiç gecmıyor amelıyat son çare mi ?

berenix

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2018
49
21
3
25
mrb arkadaşlar benım 4 yıldır bademcık sorunum var ne gecıyor ne ınıyor oyle oludugu yerde duruyor hep napcam bılmıyorum 3 doktora gıttım hıcbırıde aldırmamı onermedı ama benı rahatsız edıyor agız kokusu fln yapıyor amelıayattan başka çare yokmudur hıcbısekılde gecmez mı dersınız

Yetişkinlerde bademcik ameliyatı ağır oluyormuş, burada bir arkadaşımız anlatmıştı tecrübelerini. Başka bir bilgim yok, doktorlar da önermediyse bitkisel çözümlere yönelebilirsiniz belki.

Yetişkinlerde bademcik ameliyatı ağır oluyormuş, burada bir arkadaşımız anlatmıştı tecrübelerini. Başka bir bilgim yok, doktorlar da önermediyse bitkisel çözümlere yönelebilirsiniz belki.
ada çayı kullanıyorum yarın gıdıp ozel bır gargara ve burçak unu alıcam ınsallah ışe yarar Allah buyuktur

Doktor bana ameliyat demişti bu süreçte akgünlük sakızı kullandım. Bir sonraki gidişimde bunun ameliyata ihtiyacı kalmamış ki dedi :)

Doktor bana ameliyat demişti bu süreçte akgünlük sakızı kullandım. Bir sonraki gidişimde bunun ameliyata ihtiyacı kalmamış ki dedi :)
tam olarak o ne ne gıbı yararları var o sakızın ne ısı yarıyor

Ben aldırmak zorunda kaldım, çocukluğumdan beri hep sorun yaşadım ve 32 yaşında aldırmak zorunda kaldım , ameliyat sonrası baya zordu ama daha kötüsü astım hastası oldum. Doktorum uyarmıştı, almak zorundayız fakat başka bir hastalık çıkar demişti ve maalesef doğru çıktı söylediği

Ben küçükken oldum ameliyatı. Şöyle bir geriye dönüp bakıyorum keşke aldırmasaydım da paşa paşa acısını çekseydim diyorum. Bademciklerim alınınca çok iltihap sorunu ve kulaklarımda işitme kaybı yaşadım. Bademcik enfeksiyonu çok kötü vurdu beni.
Birde çok önemliymiş bademcik.

Herkesin bünyesinden bünyesine farklılık gösteriyor tabii. Çok geçmiş olsun.

Boğazla ilgili çoğu şeyde faydalı. İnternetten araştırabilirsin.
3 haftadır gribim geçmedi bir türlü
Bunu alsam nasıl kullanabilirim
Tableti varmış birde ezip suyla karıştırıp içiliyormuş
Siz nasıl kullandınız
Birde aktarlar güvenli midir bunun sahtesi falan olmaz di mio_O

3 haftadır gribim geçmedi bir türlü
Bunu alsam nasıl kullanabilirim
Tableti varmış birde ezip suyla karıştırıp içiliyormuş
Siz nasıl kullandınız
Birde aktarlar güvenli midir bunun sahtesi falan olmaz di mio_O

Ben tablet olarak değil de tek tek kullandım ama hamilelikte kullanılır mı bilemem.

Back