• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bademciklerim asimetrik. Neden olabilir bu?

Uye12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mart 2019
317
38
18
41
Önceden bir ameliyat geçirmiştim. 1 yıl oldu. Ama burunla ilgili.Ondan sonra farkettim asimetrik olduğunu. Sağ tarafta bulunan bademcik daha çıkık ve görünür. Diğeri ise inik ve çok zor belli oluyor. Ameliyattan sonra farkettim. Amaca ameliyat sırasında boğaza koyulan aletlerle zedelemis olabilirler mi?

Hayda .....

Zaten bir insanın herşeyi simetrik olsa, kare şeklinde olur. Hiçbir uzuv simetrik değildir, kaldı bademcik. Kimsede aynı boyutta da değil. Birinden biri daha büyük ve daha öndedir.

Hayda .....

Zaten bir insanın herşeyi simetrik olsa, kare şeklinde olur. Hiçbir uzuv simetrik değildir, kaldı bademcik. Kimsede aynı boyutta da değil. Birinden biri daha büyük ve daha öndedir.
İnternette kanser belirtisi yazıyor. O yüzden yazdım

Resmini atayım mı 😂😂😂😂😂
Asimetrik benimki de, sol bademcik daha büyük ve önde benimkinde.

Bence de, çünkü bunu kimse görmek istemez 😂

Önceden bir ameliyat geçirmiştim. 1 yıl oldu. Ama burunla ilgili.Ondan sonra farkettim asimetrik olduğunu. Sağ tarafta bulunan bademcik daha çıkık ve görünür. Diğeri ise inik ve çok zor belli oluyor. Ameliyattan sonra farkettim. Amaca ameliyat sırasında boğaza koyulan aletlerle zedelemis olabilirler mi?
Merhaba, bademciğiniz hala asimetrik mi? Sağ bademciğim daha büyük ve inmiyor diğeri ise minicik. Sizde nasıl suan? Diş sorunları etkiliyor olabilir mi

Back