arkadaşlar kızım 3,5 yaşında ve çok sık boğazları şişiyor,2 ayda bir ateşleniyor,kbb doktoru koruyucu olarak penisilin vermişti 1 yıldır her ay vurdurduk ama son zamanlarda korumamaya başladı,buarada kızım 2 yaşındayken ateşli havale geçirmişti.
birsürü doktora götürdüm kimi hemen aldır bademciklerini dedi,kimi aldırsan bu severse faranşit olur dedi,amilyatada sıcak bakamıyorum kıyamıyorum
napıcamı bilmiyorum,konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar n olur yardım edin bana
amilyat çözüm mü?faranşitte de antibiyotik kullanılıyor mu?ateş oluyor mu
bademcikler alınınca mikrop direk cigerlere gider mi?
Ne diye bu kadar celallendiniz anlamadım,olumsuz bir yorum değil aksine yapıcı bir yorum yaptım.
İstediğinizi yaparsınız; size birşey diyen mi oldu?
Sizce sağlık konusunda hele de kişisel bir konuda,sağlık ve tıbbi konularda hiçbir bilgisi olmayanlardan fikir almak ne kadar mantıklı?
Ayrıca;bu durumu yaşayanlardan biride benim. Buraya konu açtıktan sonra "sizden akıl istemedim" gibilerinden size fikrini söyleyenlere hakaret edemezsiniz...
Bademciklerimi aldırmadım ama aldırmam gerekiyordu. Daha doğrusu ameliyat ol-a-madım. O zamanda da özel hastaneler alalım hemen, kısacık işlem diyordu ama biz üniversite hastanesine gitmiştik emin olmak için. Ameliyat testleri arasında kanama zamanı ve faktör testleri var. Bende faktör 12 eksikliği çıktı. Yani kanım pıhtılaşmıyor, dolayısıyla ameliyat olmam için faktör yüklemesi gerekiyor bunu da sadece acil durumlarda yapıyorlar. O yüzden aldırır mısınız aldırmaz mısınız bir şey diyemem ama üniversite hastanesine ya da eğitim araştırmaya falan gidin, aldıracaksanız da adam gibi testleri yapan bi' oralar var. Özeller kesip biçmeye pek meraklı. Allah korusun ben ameliyat olsaydım kanamayı durduramayacaklardı. Siz bu konuya da mutlaka özen gösterin, üniv hastanesine ya da eğitim araştırmalara gidin.