Bademcik problemim için yardım lütfen

tuqce_baysal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
114
0
oncelıkle okuyup yardım etmek ısteyen herkese cok teskkur ederım
benım bademcık prblemım var cocuklugumdan berı hep şişyo doktor alınması qerektıqını soyledı fakat ben ıstemedım cunku yıne aynı prblem olabılırmıs bundan 1ay once yıne şişti hemde asırı otesı bıde ustunde beyaz beyaz bısıler oldu doktra qıttım ılthp kapmıs antıbytk fln verdı ıctım qectı fakat yıne aynı sekılde şişti ılaclarıma devam ettım ama midem cok kotu bunalıyo 1 haftadır yemek yıyemıyorum işe qelmek zorundayım ayakklarım tıtrıyo sureklı kustum kusucam hıssedıyorum ama kusmuyorm :s offf nane lımon da ıctım ılacta ıctım ıse yaramıyo tekrar doktra qıtmek ıcın ızın alamıyorum cunku patronm cok qaddar :s yardım edın ne qecırebılır mıdemı :s olucem ya

şuan için midene ne iyi gelebilir bilmiyorum ama muhakkak ameliyat olman lazım

bende ilkokul 5 giderken bademcik ameliyatı oldum bunun başka çaresi yok sürekli nükseder.

şuan için midene ne iyi gelebilir bilmiyorum ama muhakkak ameliyat olman lazım

bende ilkokul 5 giderken bademcik ameliyatı oldum bunun başka çaresi yok sürekli nükseder.

:S:S off cokk korkuyrum bıde amlyt olsanda seneler qecınce yıne olma ıhtımalı varmıs yanı bosubosuna amlıyt olcksn o benı tamamen uzaklastıryo bu fıkırden :S bıde sey qalıba amlyt olunca dondurma yıyemıyosn bıdaha bı arkdsm ole anlatmıstı da sen nasıl oldun suan nasıl hıssedıosun amlyttn sonra zorluk cıktı mı bıraz bılgı verırmısn :S

bıde ben bademcıklerme raqmn her qun en az ıkı dondrma yıyorum ama onla alakası var mı yok mu bılmıyorm bazıları dondurma bısı yapmaz dıo bazılrı dondrmdan dıyo kafam allak bullk oldu :s

eh yani, dondurma yeme! ben yaz olmasına rağmen soğuk su bile içmem. dondurma bazısına iyi gelir, bazısına kötü gelir. kesinlikle yeme. ameliyattan sonra dondurma yiyemiyorsun diye bir şey yok zaten.

kültür testi yapıldı mı hiç? böyle bi çubukla örnek alınıp incelendi mi? başka bir doktora gidip gösterebilirsin, tahlil yapılmasını isteyebilirsin.

ayrıca adaçayı bademciklere çok iyi. illa sıcak olması gerekmiyor, güzelce demlendirip oda sıcaklığında içsen de olur. hatta sevmiyorsan gargara bile yapabilirsin ama sevilmeyecek bir tadı yok. adaçayı içmeyi mutlaka dene.

bademcikleri komple alıyorlar bir daha sorun çıkarır mı sence

ben 5 e giderken oldum 25 yaşındayım hiçbir problemim yok.

asıl bademciklerin sorunlu ise dondurma yersen seni hasta eder. bademciklerin alındıktan sonra istediğin kadar yersin

hatta doktor bana ameliyattan hemen sonra dondurma yiyebilirsin dedi.

ameliyatı ise çok basit direk narkozu veriyorlar yarım saat içinde bitiyor ameliyat.

2-3 gün boğazın ağrır birşey yerken zorlanırsın o kadar.

kultur testı fln yapılmadı doktor dırek amlyt olman lazm yarın qel bı ınceleme yapıcz fln dedı bende qıtmedım korkuyorum cok :s pofff bılmıyorumm ama adacayını denıcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…