- 6 Kasım 2018
- 28
- 15
- 8
- 31
- Konu Sahibi Yoruldumhemdecok
-
Sadece bal pekmez yetmiyor olabilir. Ev yapımı sirke için her sabah, boğaz enfeksiyonlarına birebir. Propolis için, ben çpk faydasını görüyorum hastalıktan korunmak için.Universite degilde normal hastaneye gittim devlete bogazin iltihap kapmis enfeksiyon olmus diyolar serum igne be verirlerse antibiyotik veriolar iciyorum toparrlaniyorum sonra gene ayniyim 1 hafta surmuyor .. bagisikligim olabilir diyorum bal pekmez ozellikle kahvaltimi iyi yaparim gene ayniyim inanin yoruldm
Amin, cümlemizden inşallahDediklerini yapacagm Allah razi olsun
İyleştinizmi bendede ayni sorunlar vardaArkadaslar surekli bogaz agrisi cekiyorum antibiyotik veriyor doktorlar serum igne hop evdeyiz... Sonra antibiyotik bitiyor bir hafta sonra tekrar bogaz kurulugu kuru oksuruk bogaz acisi agrisi burun akmasi yasiyorm ... Boyle sorunlar yasayipta cozum bulan oldumu lutfen yardimci olun surekli hastayim artik ince giyinmekten korkuyorum yaz kis bunu yasiyorm sigara iciyordum biraktim 11 ay oldu .. inanin ugrasilcak gbi degil nefesimi bile alirken zorlaniyorum artik ne olur hemsire doktor yasayan arkadaslarim varsa hepinizin goruslerini bekliyorim lutfennn...artik surekli gezen kisin evde durmayan insanlara cok imreniyorum ne olur yardim edin larenjitmi farenjitmi bogaz iltihabimi nedir bilmiyorum
1 dis Sarimsak ezip uzerine 1 cay kasigi bal koyup 40 dk bekletip yeseniz 15 dakika su icmeyin inseALLaH ne vakit bogazim agrisa iltiihap olsa yapariz gecer esime ogluma kendime lutfen deneyinArkadaslar surekli bogaz agrisi cekiyorum antibiyotik veriyor doktorlar serum igne hop evdeyiz... Sonra antibiyotik bitiyor bir hafta sonra tekrar bogaz kurulugu kuru oksuruk bogaz acisi agrisi burun akmasi yasiyorm ... Boyle sorunlar yasayipta cozum bulan oldumu lutfen yardimci olun surekli hastayim artik ince giyinmekten korkuyorum yaz kis bunu yasiyorm sigara iciyordum biraktim 11 ay oldu .. inanin ugrasilcak gbi degil nefesimi bile alirken zorlaniyorum artik ne olur hemsire doktor yasayan arkadaslarim varsa hepinizin goruslerini bekliyorim lutfennn...artik surekli gezen kisin evde durmayan insanlara cok imreniyorum ne olur yardim edin larenjitmi farenjitmi bogaz iltihabimi nedir bilmiyorum
Merhaba sizde ne kadar işe yarar bilmiyorum ama bağışıklık güçlendirici umca solüsyon damla vermişti doktorum ,sürekli boğaz iltihabı yada bademcik iltihabı oluyordum antibiyotik içmekten bıkmıştım ,bu damlayı hasta olmaya başladıgım anda günde 3 kez 30 damla 1 bardak suyun içine damlatıp içiyorum mucize gibi aylardır antibiyotik kullanmadım hayatımı kurtardı sadece benim de değil bütün ailemdeki tanıdıklarıma önerdim onlarda da aynı etkiyi gösterdiArkadaslar surekli bogaz agrisi cekiyorum antibiyotik veriyor doktorlar serum igne hop evdeyiz... Sonra antibiyotik bitiyor bir hafta sonra tekrar bogaz kurulugu kuru oksuruk bogaz acisi agrisi burun akmasi yasiyorm ... Boyle sorunlar yasayipta cozum bulan oldumu lutfen yardimci olun surekli hastayim artik ince giyinmekten korkuyorum yaz kis bunu yasiyorm sigara iciyordum biraktim 11 ay oldu .. inanin ugrasilcak gbi degil nefesimi bile alirken zorlaniyorum artik ne olur hemsire doktor yasayan arkadaslarim varsa hepinizin goruslerini bekliyorim lutfennn...artik surekli gezen kisin evde durmayan insanlara cok imreniyorum ne olur yardim edin larenjitmi farenjitmi bogaz iltihabimi nedir bilmiyorum
Eczanede recetesiz satiliyormuMerhaba sizde ne kadar işe yarar bilmiyorum ama bağışıklık güçlendirici umca solüsyon damla vermişti doktorum ,sürekli boğaz iltihabı yada bademcik iltihabı oluyordum antibiyotik içmekten bıkmıştım ,bu damlayı hasta olmaya başladıgım anda günde 3 kez 30 damla 1 bardak suyun içine damlatıp içiyorum mucize gibi aylardır antibiyotik kullanmadım hayatımı kurtardı sadece benim de değil bütün ailemdeki tanıdıklarıma önerdim onlarda da aynı etkiyi gösterdi
Çok saolun inşallah işe yarar her ay bogazim agriyoEvet reçetesiz alabilirsiniz 50 ml alıyorum isterseniz 20 veya 30 ml halide var Eki Görüntüle 2754047
Benim denemedigim kalmadı inşallah bundan fayda gorurum sizinki sıkmi agriyodubiliyorum o duyguyu inşallah bendeki etkiyi sizde de gösterir ki bu kadar kim kullandıysa hasta olmuyorum diyor inanıyorum ki sizde de işe yarar.
Evet ağrısı başlarda çok olmuyordu şiddetlenmeye başladığında antibiyotik alıyordum geçiyordu ama bir kaç hafta sonra hemen geri acıyordu sabah bir bakıyordum şişmiş iltihap olmuş,aslında bunu önce ananem önerdi bak biz içiyoruz artık hasta olmuyoruz dedi doktoruma söyledim oda evet bağışıklığı güçlendirir bu içebilirsin diye oda önerdi ogün bugündür antibiyotik içmiyorumBenim denemedigim kalmadı inşallah bundan fayda gorurum sizinki sıkmi agriyodu
Bogaziniz artık ne sıklıkla agriyor ay yarin hemen alicamEvet ağrısı başlarda çok olmuyordu şiddetlenmeye başladığında antibiyotik alıyordum geçiyordu ama bir kaç hafta sonra hemen geri acıyordu sabah bir bakıyordum şişmiş iltihap olmuş,aslında bunu önce ananem önerdi bak biz içiyoruz artık hasta olmuyoruz dedi doktoruma söyledim oda evet bağışıklığı güçlendirir bu içebilirsin diye oda önerdi ogün bugündür antibiyotik içmiyorum
Aldimda solosyonu nasil kullancamBogaziniz artık ne sıklıkla agriyor ay yarin hemen alicam
Yani pek ağarmıyor bile çünkü bir kaç ayda bakıyorum hafif üşüttüm gibi hemen düzenli içiyorum tamamen iyileşiyorum, içindede yazar günde 3 kez 1 bardak normal içme suyuna 30 damla damlatıp içiyorsunuz 1 günde toplam 90 damla ediyor yaniAldimda solosyonu nasil kullancam
Ben meyve suyuna katıpta kullandimYani pek ağarmıyor bile çünkü bir kaç ayda bakıyorum hafif üşüttüm gibi hemen düzenli içiyorum tamamen iyileşiyorum, içindede yazar günde 3 kez 1 bardak normal içme suyuna 30 damla damlatıp içiyorsunuz 1 günde toplam 90 damla ediyor yani
Olur öylede heralde ama suylada çok çok hafif yok gibi tadı zatenBen meyve suyuna katıpta kullandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?