Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kizlar Annem 7 subatta bademcik ameliyati oldu ancak hala bogazi sis takilma hissi var halsizlik oluyor.Böyle bir durum yasayan oldu mu aranizda ?
Merhaba kizlar Annem 7 subatta bademcik ameliyati oldu ancak hala bogazi sis takilma hissi var halsizlik oluyor.Böyle bir durum yasayan oldu mu aranizda ?
bademcik amaliyatları biraz zorluoyr ama sizin şikayetleriniz uzun sürmüş. ben en fazla 15 gün kadar bir sorun yaşadım sonra normale döndü. doktorunuza gidip detaylı muayene isteyin
bademcik amaliyatları biraz zorluoyr ama sizin şikayetleriniz uzun sürmüş. ben en fazla 15 gün kadar bir sorun yaşadım sonra normale döndü. doktorunuza gidip detaylı muayene isteyin
ben yakın zamanda olmadım. ama sıcak soğuk olayına çok dikkat ettim. öyle şişlik falan olmadı yutkunmakta ilk başlarda zorlandım ama çok aşırı sorun olmadı