Göz Çevresi Bakımı Badem yağı Kirpiklerimi Döktü..:((

M

marsel

Ziyaretçi
badem yağının kirpikleri uzattığını duyduktan sonra uygulamaya başladım....belli bir süre sonra hiç dökülmeyen kirpiklerim hergün göz altımda, dalından koparılmış bir çiçek gibi acıklı bir şekilde bana bakıyordu...:nazar:

daha bitmediiiiiiiiiiiii....şakkıdı

bi zaman sonrada fark ettim ki göz altımda minik minik yağ bezecikleri oluşmuş....:1shok:

diyeceğim kirpikleri uzatalım derken hiç kirpiksiz kalacaktım....senağlama

aman dikkat canlarım....

bende hint yaginin kirpikleri uzattigini duymustum hatta bu aralar alicaktim
ya acaba oda boyle bi sonuc verirmi bilen ve kullanan varsa yazabilirmi acabasengözlerimebaksanab
kirpik-227x300.jpg

bademyğıda kirpikleri uzatıyor...bariz bende farketti ama aynı zamanda kirpiklerimin dökülmesine sebep oldu.....

badem yaĞının kırpıklerı uzattıĞı doĞrudur bunu bızzat yaŞadım.bırkaÇ yıl Önce dÜzenlı olarak kırpıklerıme sÜrmÜŞtÜm ve ve gerÇekten bır sÜre sonra ıŞe yaradı.kırpıklerıme rımel sÜrÜnce gÖzlerıme ınanamıyordum takma kırpık takmıŞ gıbı oluyordu .ama tabı sonra ÜŞengeÇlıkten bıraktım ve yıne eskı hallerıne dÖndÜler.

bende badem yagi ve hint yagini esit miktarda kariştirip kirpiklere iyi geldigini duymustm..deniyebilirsniz arkadaslar

her cilt farklı yapıdadır bu yüzden kimine iyi gelen kimine iyi gelmez badem yagını bende duydum ama hiç uygulamadım kipriklerim yeterince uzun onları kaybetmek istemem ama sizlere önerim kullanmadan önce kaşlarınızın bir noktasına deneyin eger dökerse kipriklere zarar verir birde aldıgınız yagların taze olmasına dşkkat edin sonra kötü sonuclar elde edebilirsiniz aman dikkatopuyorumnanaktan

Ay döküyomuymuuuuuuuş :1shok: bende bi kaç kere kullandım sonra eringeçliğimden kullanmadım.Daha dün aklımdaydı başlayım diye korktum şimdi ya :1ninca:

kızlar ben iki kez sürdüm kirpiklerime ama bu kadar az bi süre sürmeme rağmen gözle görülür uzaman var kirpiklerimde ama yan etkiside var şu sıralar sınavla uğraştığımdam sürmüyorum gözleri yoryor ister istemez göze kaçıyo ve yanma buğulu görmeye neden oluyor. ama sınavlar btisin devam edicem bende hiç dökülme yapmadı.uzattı dahada uzasın istiyorum.

Bencede yağı göz çevrene kullanma,bende kullanmıştım biraralar gözümde benimde yağ bezeleri oluştu bir daha asla göz çevreme yağ kullanmam.

ya bn korkuorm ya dökülürse die hele hele hint yağndan adnda bile bi soğukluk hissediorm :sinifsinif:

badem yağı kirpikleri dökmez gürleştirir ama sende alerjik bir reaksiyon gösterdiğini düşünüyorum cilt tipinden kaynaklanan bi durum

allerji yapmış bencce canım gecmiş olsun.

kızlar acıbadem kremi bildiğin kirpikleri uzatıo benden size tavsiye:KK66:benimkiler acaip uzadı rimel sürünce harika oluo

kızlar acıbadem kremi bildiğin kirpikleri uzatıo benden size tavsiye:KK66:benimkiler acaip uzadı rimel sürünce harika oluo

acı badem kremini ilk defa duydum
nerden aldınız eczaneden yoksa aktarlardan mı
bi açıklama yapsanız çok mutlu olurum :kedi::kedi:
benimde kirpiklerimle başım dertte bende uzatmak istiyorum mafoldumben

ilk defa duyuyorum döktüğünü çok ilginç... yanetkisimidir nedir? gözçevresi oldukça hassas bir bölge yanlıuş kullanımdan dolayıda olabilir.

bebak acıbadem kremi aldım bundan 6 ay önce ilk başta boca ettiğim için kremi kirpiklerime kirpiklerim döküldü.bıraktım o ara sonra kulak temizleme çubuğuyla makyajımı temizlerken du dedim şu kremi çubuğa batırayım azcıkta onla çıkaram dedim,sonra o şekilde makyaj kalıntılarımı temizledim,makyajım olmasa bile kulak temizleme çubuğuna azcık çok az krem batırp onu kirpiklerime eser miktarda sürdüm,şu an sonuç harika:KK70: herşeyin fazlası hakkten zararmış....

ben badem yağını falan bilmem kimse kusura bakmasn ama hint yağının kirpiklere iyi geldiğini bi çok ansiklopedi de bitki kürleri kitaplarında ve cilt bakımı rehberlerinde okudum badem yağının kirpiklere iyi geldiği daha belli değil hint yağı kullanın ya arkadaşlar

banada en sağlıklısının tatlı hindistan cevizi yağının olduğunu söylemişti doktor bencede öle.bilginize...

X