seda1989 Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Nisan 2012 46 14 48 30 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi seda1989 #1 Merhaba kızlar badem yağı aldım saçlarım için etkisi olur mu sizce nasıl kullanmalıyım birde yardımcı olabilir misiniz :) Şimdiden sağolun canlar :)
Merhaba kızlar badem yağı aldım saçlarım için etkisi olur mu sizce nasıl kullanmalıyım birde yardımcı olabilir misiniz :) Şimdiden sağolun canlar :)
S SheZofren ..... tek ayak cezası Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2011 6.112 6.885 198 2 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi seda1989 #2 seda1989 .!.: Merhaba kızlar badem yağı aldım saçlarım için etkisi olur mu sizce nasıl kullanmalıyım birde yardımcı olabilir misiniz :) Şimdiden sağolun canlar :) Genişletmek için tıkla... Direkt olarak badem yağını saç diplerine masaj yaparak yedirebilir sonra yıkayabilirsin Yada badem yağını zeytin yağıyla karıştırıp aynı işlemi yapabilirsin.
seda1989 .!.: Merhaba kızlar badem yağı aldım saçlarım için etkisi olur mu sizce nasıl kullanmalıyım birde yardımcı olabilir misiniz :) Şimdiden sağolun canlar :) Genişletmek için tıkla... Direkt olarak badem yağını saç diplerine masaj yaparak yedirebilir sonra yıkayabilirsin Yada badem yağını zeytin yağıyla karıştırıp aynı işlemi yapabilirsin.