- 13 Mart 2022
- 28
- -19
- 39
- Konu Sahibi mariposa23
Merhaba ben şaşak germe badem göz ameliyatı oldum 2.ci günüm fakat kaşlarım çok yukarda inermi yaptıran varmı normal mi Allah rızası için biri bilgi verebilir mi..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hem badem göz ameliyatı hem de şakak ameliyatı oldum şu anda çok iyiyim ve çok mutluyum tabii ki bu süreç devam ediyor bir ay sonra falan belli olacak ameliyat günüm ve ondan sonraki üç gün ya da dört gün bildiğiniz geberdim geberdim yaniGecmis olsun simdi nasilsiniz bende olmak istiyorumda
Yani oldunuzmu ameliyat? Tam anlayamadimdaBen hem badem göz ameliyatı hem de şakak ameliyatı oldum şu anda çok iyiyim ve çok mutluyum tabii ki bu süreç devam ediyor bir ay sonra falan belli olacak ameliyat günüm ve ondan sonraki üç gün ya da dört gün bildiğiniz geberdim geberdim yani
Cok gecmis olsunEvet oldum taş gibi adam öyle bir kafama dikmiş ki mıh maşallah nazar degmesin
Çok geçmiş olsun.. paylaşmak isterseniz bi önce sonra fotoğrafı gönderebilir misiniz? Ve bu arada doktorunuz kimdi ve ne kadar ödediniz acaba?Evet oldum taş gibi adam öyle bir kafama dikmiş ki mıh maşallah nazar degmesin
Kaşlarınız indimi bilgi verir misiniz lütfen çok acil ne kadar sürede iniyorMerhaba ben şaşak germe badem göz ameliyatı oldum 2.ci günüm fakat kaşlarım çok yukarda inermi yaptıran varmı normal mi Allah rızası için biri bilgi verebilir mi..