- 18 Ocak 2017
- 22
- 23
- 88
- 38
- Konu Sahibi 777Lavinya777
Badem göz, şakak germe, mini yüz germe ve göz kapağı ameliyatı oldum.. merak ettiğiniz konularda yardımcı olabilirim arkadaslar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk 2 gün felaket Ankara’da oldum 60 bin civarı bugün 6. GünümYaaa geçmiş olsun çok. Çok acılı mı ? Nerede ne kadarsa oldunuz ?
Teşekkür ederim Mustafa yazırÖncelikle geçmiş olsun Ankara’da hangi doktora ameliyat oldunuz?
Özel değilse hastane ve fiyat söyler misiniz ?Badem göz, şakak germe, mini yüz germe ve göz kapağı ameliyatı oldum.. merak ettiğiniz konularda yardımcı olabilirim arkadaslar
Yorumlarda yazmışsınız yeni gördümBadem göz, şakak germe, mini yüz germe ve göz kapağı ameliyatı oldum.. merak ettiğiniz konularda yardımcı olabilirim arkadaslar
Şuan için bisey söylemek dogru olmaz yüzüm duvar gibi ödem dolu.. bu görüntü pek mutlu edici değil acıkcası.. sonucu güzel olacak diye umut ediyorum. Benimle aynı amlelyatı olan arkadaşlarım bugün görüştüm baya mutsuzİyi akşamlar ameliyat süreci nasıl gidiyor memnun musunuz şu an için çok erken tabi
Hangi doktora ameliyat oldunuz, ne kadar ödediniz bir de iyileşme süresi nedirBadem göz, şakak germe, mini yüz germe ve göz kapağı ameliyatı oldum.. merak ettiğiniz konularda yardımcı olabilirim arkadaslar
Mustafa Yazır Kırıkkale doktoru değil mi Ankara da bir doktor muTeşekkür ederim Mustafa yazır