- Konu Sahibi Crazydiamond
-
Bende ondan korktum ama olmadıMerhaba gözlerinizi kapatamama gibi bir sknti oldumu acaba
Benim de bir tarafta dikiş içten boncuk gibi hissediyorum ve çok dikkatli bakınca belli ama sizin iki tarafda mı öyle ? Yani geçmedi mi hala ? Çok üzüldüm gerçekten şimdi benide düşündürdünüz.. inşallah geçerBende çok pişman oldum keşke diyorm şakak germe olsaydım da yaptırmasaydım 1 sene 3 ay oldu ama iki göz kenarımdada boncuk gibi izler ve dikişi içerden hissediyorm çok kötü bende düzeltme yapabilcek doktor arıyorum yardımcı olabilcek var mı banada
Yaptırma sebebimde gözlerimde kas agrılarım oluyordu birde deri fazlalığım ve göz düşüklüğüm vardı bana tek katkısı agrılarım gecti ve o yorgun görüntü biraz daha gecti
Bunu nasıl yapıyorlar. O deriyi kesiyorlarmı ben gözümden hastalık geçirdim. Bu yüzden bir tarafın derisi aşağıya ind diğer gözüm normal ne yapacağım bilmiyorumBadem göz yerine sadece fazla derinin alindigi bir operasyon var. Onu yaptırın bence.
Youtuber Gökçe Yıldırımın kanalinda bu konuda video bulunuyor.Bunu nasıl yapıyorlar. O deriyi kesiyorlarmı ben gözümden hastalık geçirdim. Bu yüzden bir tarafın derisi aşağıya ind diğer gözüm normal ne yapacağım bilmiyorum
İnstagramda op.dr.nihalborotac var o göz kapağı estetiğiyle cok güzel işler basarmıs gercekten badem göz estetiği gibi askılama ile değil bir bakın bence belki yardımcı olur bende üst gözkapağı fazlalığı ile beraber badem göz oldum ama cokta memnun değilim olmasaydım nihal hanımı düşünürdüm çok uzattım kusura bakmayınBunu nasıl yapıyorlar. O deriyi kesiyorlarmı ben gözümden hastalık geçirdim. Bu yüzden bir tarafın derisi aşağıya ind diğer gözüm normal ne yapacağım bilmiyorum
Benim iki tarafta gitti şimdi yani hiç bir tarafta boncuklanma yok. Efekt olarakta maalesef doktor ile beklediğimizden biraz daha fazla düştü.. yani memnun kaldım göz kapaklarım süper oldu izler belli belirsiz ve daha 2 ay geçti ama badem göz beni üzdü açıkçası. Kalıcı bir işlem ama o ilk aylardaki efekt yok şimdi. Tabi ki eskiye rağmen çok daha iyi yorgun bakışlar yok ama badem göz gibi de değil. Doktorum zaten badem göz yeter diye ümit etmişti ama şimdi şakak germe öneriyor. Bende bilmiyorum yine badem göz mü yaptırsam.. kafam baya karışık çünkü şakak germe kalıcı değilmiş ve iyileşme süreci daha fazla ayrıca çoğu kişi kesilen bölgede yeniden saçların çıkmamasından rahatsız..Evet benim iki tarafımdada kaldı gecmedi galiba bu badem göz estetiği derisi ince olanlar için ideal değil anlamadm neden böyle olduğunu ama bende düzeltmek istiyorum işte sizin tek tarafınızda mı kaldı benim dikiş izim afedersiniz yorgan diker gibiydi ya başka doktorlara sonradan denk geldm göz kapağı estetiği yapanların mesela ip incee kesik gibi dikiş yapmıslar
Evet kendiliğinden geçti.. ama siz doktorunuza bir danışın isterseniz belki bir çözüm bulurKeşke benimde gitse sizin kendiliğinden mi geçti
instagram: @avrupagozestetik !Bence olmayın ben oldum hiç iyi birsey değil
merhaba sizin son durumunuz nasıl memnunmusunuz?badem göz ameliyatını göz kenarlarından kesiyle kaş altına asarak mı yapmıştı doktorunuz yoksa saç diplerine asarak mı?dikişleri hala hafif hissediyorum 2 ay sonda geçer dedi doktor bakalım inşallah. Doğal olarak hala hafif izler var göz üstümde çok az belli belirsiz ama göz kenarımda morarma oluştu onlar daha duruyor tamamen geçmedi. İlk hafta asimetrik bir görüntü vardı ama hepsi geçti. Yani öyle hemen 2-3 haftada geçecek bir süreç değil biraz sabırlı olmak gerekiyor
Merhaba, göz kapaklarını alarak yandan bir kesi ile yukarı askı yapmıştı doktor. Çok büyük bir fark var eski resimlere bakınca ve oturması en az bi 4-5 ay sürdü. Ama o ilk baştaki çekiklik gitti maalesef.. şimdi gözlerde bir sıfır noktası vardır onun altında olanlar düşük gözlü ve üstünde olanlar badem gözlü oluyor. Benimde ameliyattan önce sıfırın altındaydı. Ameliyattan sonra sıfırın üstünde olmuştu. Ama şimdi tam oturdu ve tam sıfırlandı :) Umarım biraz da olsa anlatabilmişimdir. Tabi bir doktor daha iyi açıklama yapardımerhaba sizin son durumunuz nasıl memnunmusunuz?badem göz ameliyatını göz kenarlarından kesiyle kaş altına asarak mı yapmıştı doktorunuz yoksa saç diplerine asarak mı?
Çok iyi anlatmışsınız ZMerhaba, göz kapaklarını alarak yandan bir kesi ile yukarı askı yapmıştı doktor. Çok büyük bir fark var eski resimlere bakınca ve oturması en az bi 4-5 ay sürdü. Ama o ilk baştaki çekiklik gitti maalesef.. şimdi gözlerde bir sıfır noktası vardır onun altında olanlar düşük gözlü ve üstünde olanlar badem gözlü oluyor. Benimde ameliyattan önce sıfırın altındaydı. Ameliyattan sonra sıfırın üstünde olmuştu. Ama şimdi tam oturdu ve tam sıfırlandı :) Umarım biraz da olsa anlatabilmişimdir. Tabi bir doktor daha iyi açıklama yapardı
Bana özelden rica etsem resim gönderebilir misin canım. Seninki endoskopik orta yüz germe mi ?Ben badem göz yaptirali 4 ay oldu gayet memnunum
Evet endeskopik aynı mini kesi yerinden hem orta yüz h m şakak h m badem göz oldumBana özelden rica etsem resim gönderebilir misin canım. Seninki endoskopik orta yüz germe mi ?
Merhaba bende oldum 2 ay önce bendede ayni durum, siz bi çare buldunuz mu ?Bende çok pişman oldum keşke diyorm şakak germe olsaydım da yaptırmasaydım 1 sene 3 ay oldu ama iki göz kenarımdada boncuk gibi izler ve dikişi içerden hissediyorm çok kötü bende düzeltme yapabilcek doktor arıyorum yardımcı olabilcek var mı banada
Yaptırma sebebimde gözlerimde kas agrılarım oluyordu birde deri fazlalığım ve göz düşüklüğüm vardı bana tek katkısı agrılarım gecti ve o yorgun görüntü biraz daha gecti
Ay cok sevindim galiba benimkide ayni durum ben doktor odem diyor gecer diyor ama 2 ay oldu cok rahatsiz olzyorum. Yani sizin doktor o boncuk olan yerlere Kortison Creme mi tek verdi yoksa kestimi ? Bana özelden bi foto ata bilirmisiniz ?Merhaba geçen çarşamba ben o boncuk gibi fazlalıklarımı aldırdım revizyon badem göz olucaktm fakat doktorum rahatsız olduğun yerleri düzeltelim yapılan şeyi düzeltmek her zaman çok zor olur dedi beni ikna etti çok memnunum hiç ağrım olmadı 4. Günüm bitti ben o boncuk gibi yerleri dikişle alakalı sanmıştım bu arada baska doktora yaptırdım suanki ameliyatımı doktor bey orada herhangi bir dikiş bişey olmadığını söyledi benim kendi vucudum reaksiyon göstermiş ve orası o şekilde ödemmiş gibi kalmıs tabi ben bunu 2 senedir iki göz kenarımdada taşıyordum bu doktor kortizonlu krem verdi inşallah tekrar reaksiyon göstermezse ben kurtuldum
Nerede yaptırdınızBen badem göz yaptirali 4 ay oldu gayet memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?