L Lemonka Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Eylül 2019 2 0 1 28 19 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Lemonka #1 Göz düşüklüğümden dolayı badem göz ameliyatı düşünüyorum , olup memnun kalanlar doktor önerisi yapabilir mi ve maliyeti nedir
Göz düşüklüğümden dolayı badem göz ameliyatı düşünüyorum , olup memnun kalanlar doktor önerisi yapabilir mi ve maliyeti nedir
Cinojack Guru Kayıtlı Üye 28 Ocak 2011 55 37 288 40 16 Şubat 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Lemonka #2 Lemonka .!.: Göz düşüklüğümden dolayı badem göz ameliyatı düşünüyorum , olup memnun kalanlar doktor önerisi yapabilir mi ve maliyeti nedir Genişletmek için tıkla... ben dr fuat yüksele yaptırdım şuan 2. Günüm foto koydum sormak istediklerinizi yanıtlarım Eklentiler EADD5EAA-3CCA-4DCC-91EF-FB964C5BC912.jpeg 79,7 KB · Görüntüleme: 1.007
Lemonka .!.: Göz düşüklüğümden dolayı badem göz ameliyatı düşünüyorum , olup memnun kalanlar doktor önerisi yapabilir mi ve maliyeti nedir Genişletmek için tıkla... ben dr fuat yüksele yaptırdım şuan 2. Günüm foto koydum sormak istediklerinizi yanıtlarım
P perim07 Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Haziran 2014 6 0 86 Antalya 10 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Lemonka #3 sedaakman .!.: ben dr fuat yüksele yaptırdım şuan 2. Günüm foto koydum sormak istediklerinizi yanıtlarım Genişletmek için tıkla... Fiyat nedir ?
sedaakman .!.: ben dr fuat yüksele yaptırdım şuan 2. Günüm foto koydum sormak istediklerinizi yanıtlarım Genişletmek için tıkla... Fiyat nedir ?